те, которые мы снимаем стоят 60-70евро в сутки (2 спальни, гостиная-кухня, 2 санузла, огромный балкон, бассейн,закрытая территория,уборка апартов.)
в этом году будем здесь Riviera Fort Beach Apartments
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
те, которые мы снимаем стоят 60-70евро в сутки (2 спальни, гостиная-кухня, 2 санузла, огромный балкон, бассейн,закрытая территория,уборка апартов.)
в этом году будем здесь Riviera Fort Beach Apartments
Востаннє редагував ксюха: 17.03.2014 о 12:37
Туристическое агентство GoToTravel.club
Подписывайтесь на Viber канал
Больничный выдается с паспортом. Если прописка в другом месте, то должен быть открепительный талон от врача по месту прописки и прикрепительный талон к врачу по месту обслуживания.
По краней мере, когда оформляла больничный по уходу за ребенком, то подписывала прикрепительный талон к педиатру (открепительный не брала, т.к. педиарт по месту прописки в той же поликлинике работает).
Если есть гриб «груздь», то должен быть и гриб «радоздь»!
И смех и грех. Сижу на балконе, слышу как сосед орет в своей квартире. Он хочет идти в армию, чтоб педиков ганять. Типа- я им покажу! урою, пришли к власти педобразы, покоя нет- дома педики,на работе педики, когда же вы споойно дадите мне взохнуть. (это он птицам все расказывает- канарейкам и щеглам, котрые на балконе у него живут)) Птицы тоже обьявлены педиками, бо гадяд, больше чем едят). Я прям подыхаю со смеху- ну настоящий полковник!
Укусю!
Охлобыстину пора зеленку пить, хотЯ ... Думаю не поможет
слышали уже, девочки?, новости ХитФм только что:
в связи с событиями в Крыму
подписан указ о частичной военной мобилизации во всех областях Украины
объявлен переход на военное время
мобилизация в течение 45 дней
Яка дитина принципова*-)16-річний Андрій Сенько відправив Путіну годинник, подарований йому 10 років тому російським президентом, через брехню гаранта конституції Росії.
Нагадаємо, що в жовтні 2004 року Путін провів прес-конференцію для українських журналістів, яку транслювали загальнонаціональні канали.
Путін, демонструючи пріоритетність демократичних цінностей, поблажливо погодився ознайомитися з найкращими з 50 тисяч запитань, що надсилали користувачі інтернету. Зокрема, до “щасливчиків” потрапив і 6-річний Андрійко. Хлопчик цікавився мріями російського президента.
Після прес-конференції Путін зустрівся з першокласником у Маріїнському палаці та подарував Андрійку іменного годинника.
Спершу годинник був надто великий для хлопчика, тож він беріг подарунок російського президента “до кращих часів”. Тепер Андрій став дорослим, проте годинник так і не дочекався “кращих часів”, бо став небажаним.
Маленький хлопчик подорослішав – йому тепер 16 років. І світ змінився. Так, Андрій відмовився вдягати годинника через брехню Путіна і повернув подарунок.
“Володимире Володимировичу, я звертаюсь особисто до вас. Я з дитинства виховувався в любові до своєї батьківщини України. Я – мирна людина, але якщо треба буде, я готовий йти захищати мир на своїй землі. Я пам’ятаю ваші слова про ваші мрії. Ви казали, що хочете, аби всі були щасливими і жили в мирі. Але ви мені збрехали. Хоч би тому я вимушений повернути вам ваш подарунок. І якби у мене була можливість зустрітися з вами особисто, я б сказав вам в очі, Володимире Володимировичу, ви – брехун”, – ідеться у відео.
Всем привет!
В блоге у Акунина голосовалка для жителей России - "Вы хотите, чтобы Крым присоединился к России, даже если мировое сообщество откажется признавать результаты референдума и это повлечет за собой политическую и экономическую изоляцию нашей страны?"
Почти 72% голосовавших - против!
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks