| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
нет не поеду. Скоро надо будет в россию ехать, но как то не очень хочется, противно что-ли...
У Сімферополі люди заговорили про свавілля місцевої самооборони
У Сімферополі в Криму люди заговорили про свавілля місцевої самооборони.
На залізничному вокзалі бригади самопроголошених дружинників примусово оглядають речі усіх без винятку прибуваючих на півострів.
Особливо ретельну увагу активісти приділяють пасажирам із Києва та інших революційних регіонів. Речі оглядають просто на асфальті, співробітників міліції при цьому не запрошують. Обуреним пасажирам заявляють – бояться провокацій, відтак це один із методів їх упередити. Однак люди кажуть – дружинники явно перегинають палку, тож можуть досягти зовсім протилежної реакції.
Пасажир:
Это очень плохо, это как на Майдане сейчас становится в Крыму. Я просто был там, и.. произвол может начаться здесь.
Прогнозирую в этом году наплыв туристов на курорты Монастырского острова.
Вилочки надо спрятать населению.
Я вообще то перепостил новость, поэтому этот вопрос не ко мне.На майдане тоже всех шмонали?
Дык, бунтует ярусский плебс, без копейки за душой за редким исключением. А "исключение" хочет на блатной козе еще поднахапать или уверенно, что его не тронут. Вот к примеру, тут много огородников в состоянии бросить работу/бизнес на какое-то время и пойти в "отряды самообороны" Крыма.
По теме треда.
В русский Крым не поеду. Слишком много причин и все в куче перевешивают в пользу других мест отдыха.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks