Ну, якщо тут анекдот - це образа честі і гідності, то така помилка - це однозначно навмисний тролінг з метою принизити.
Адже всі знають, що "на Україні" - неправильно писати і говорити, про це сказано і написано бугато. Більше, ніж анекдотів про москалів - точно

І ті, хто знає правильний варіант, але вживає неправильний - хоче продемонструвати і підкреслити зневагу до України.
Я от згодна пропускати такі "помилки" повз вуха, але після істерик з приводу анекдотів - вважаю це зайвою толератністю.
А свій дім твій чоловік захищатиме?
А якщо ваші родині погрожуватиме родич? Все трапляється... збожеволів, вас обмовили і вклали йому у вуха, що ви йому вороги тощо.
Докорінно неправильно вважати, що війна йде між росіянами і українцями. Це не війна братів. Не війна родичів. І Україна не завойовує Крим. Він - український. І українці йог захищають. В даному випадку від окремої категорії росіян - зелених чоловічків, які дуже "по-братерськи"зазіхнули на територію нашої держави.
Я проти війон в принципі. Але коли дипломатичні методи безсилі, то своє боронити необхідно. Подобається, чи ні.
Я майже не вмію стріляти, але коли погрожуватимуть моїй дитині (мамі, сестрі, чоловікові) - я зброю, яку вважаю "лякалкою")), змушена буду застосувати.
Підняти руки вгору і здатися в полон - не варіант. ІМХО.
Я теж. Але віри в оговорки і навіть в договори з тим, хто захотів нашу територію, на жаль не маю. Об"єктивно.
Bookmarks