Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 24 з 329 ПершаПерша ... 14151617181920212223242526272829303132333474124 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 6568, показано з 461 по 480.

Тема: Военное вторжение РФ в Украину.

Звідки Ви
    с полей бескрайних
    Дописів
    12 127

Типово

Цитата Допис від Мимимишка Переглянути допис
    Газ?
    вчерашний день они там нашли)

Дописів
    4 532

Типово

да...не зря янык плутоний отдал, давно эта тема разрабатывалась

Дописів
    11 410

Типово

Цитата Допис від Мимимишка Переглянути допис
    Газ?
    крым очень легко отделить.
    там русских в 3 раза больше, чем украинцев.
    Нет больше ни одной области, где бы русских было больше.
    Успокойтесь уже.
    Никто не будет завоевывать другие области Украины. максимум федерацию отстоят.
    Идет война слабоумия с мракобесием.
    Ты записался добровольцем?

Дописів
    24 778

Типово

Цитата Допис від Dereza Переглянути допис
    Думаете это не терпится именно воинским частям сделать))
    Нет, думаю больше чем на один ход вперёд: если эта некерована орда дорвётся ещё и до боевого оружия - ситуация сильно усложнится. Поэтому части и взяли под охрану. В большом пузыре инсинуаций и паники теряется суть, этим и пользуются все кому не лень. А официальному лицу заявить на весь мир что войска РФ в Крым не вводились - нужно иметь основания. Значит это действительно так. Неочевидно, но - так. Конечно, на уровне дворовых разговоров этого не понять. Типа - "та ты гонишь"... "ну мы же видим шевроны!" "Мы же видим номера российские на машинах!" Кому интересно: номера, даже немецкие - на Курчатовском 50 грн.
    ВИПИВ? ЗА КЕРМО!

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    9 531

Типово

Цитата Допис від Pawel Переглянути допис
    А что-все русские хотят в России жить? Татар куда девать, в Турцию?

Дописів
    442

Типово

Цитата Допис від Глаша Переглянути допис
    Либо Путин все таки шизофреник, либо в Крыму таки нашли какую-то цяцю и борьба идет уже за нее.
    Не в Крыму, а в Черном море. Нефть и газ. Вот нафиг ему делиться с кем-то еще?

Moderator
    Киноман года 2013
    Дописів
    49 184

Типово

Цитата Допис від Глаша Переглянути допис
    Либо Путин все таки шизофреник, либо в Крыму таки нашли какую-то цяцю и борьба идет уже за нее.
    та не. с путиным не ладно.
    я уже триста раз обращала внимание на его манеру разговора сейчас, на то что он не может сидеть ровно и прячет это за развязными позами, которые вроде как должны подчеркнуть его уверенность в себе, что он много жестикулирует пряча за этим кучу лишних движений конечностями...

Український олігарх Сергій Курченко заявив, що "здивований" санкціями Євросоюзу проти нього і назвав себе "чесним бізенсменом".
    Про це йдеться в його заяві, оприлюдненій на офіційному сайті компанії ВЕТЕК.
    "Я здивований, що потрапив до списку осіб, щодо яких Європейський Союз застосував обмежувальні заходи. Але ще більш я здивований формулюванням "Особа, яка підлягає розслідуванню за участь у злочинах, пов'язаних з розкраданням державних коштів та їх незаконним виведенням з України", - сказано в зверненні.
    "Я - чесний український бізнесмен, який завжди інвестував в Україну і саме тут зосереджений практично весь мій бізнес", - додає він.
    За словами бізнесмена, група компаній, що належить йому, "неодноразово зазнавала перевірок з боку правоохоронних органів та ніяких серйозних порушень виявлено не було".
    Курченко вважає подію непорозумінням, пов'язане з "інформаційною компанією, розгорнутою проти нього і групи в ЗМІ конкурентами".
    "Більше того ряд політичних сил в Україні намагаються скористатися цим в інтересах своїх спонсорів-олігархів, щоб під під прикриттям неспокійної ситуації в країні заволодіти моїми активами", - заявляє Курченко.
    "Проте презумпцію невинності ніхто не відміняв - всі звинувачення на мою адресу голослівні і носять виключно провокаційний характер", - додає олігарх.
    Курченко, чиє місцезнаходження зараз невідомо, також вказує, що "готовий надати всі необхідні документи та всіляко сприяти перевіряючим органам ЄС, щоб довести свою невинність".
    6 березня Євросоюз оприлюднив список українських екс-чиновників, які потрапили під санкції, рахунки яких тепер заморозять в банках Європи, в якому є прізвище Курченка.
    Як відомо, в четвер МВС повідомило про розкриття схеми групи компаній Курченка, яка завдала бюджету збитків на 7 мільярдів гривень.
    Сергій Курченко виник в інформаційному просторі в кінці 2012 року, коли купив ФК " Металіст" у Олександра Ярославського. Пізніше він створив компанію ВЕТЕК, яка купила в Німеччині мережу з 170 заправок. Крім того компанії належать 150 АЗС в Україні.
    Також Курченко купив Одеський НПЗ і планував боротися за Лисичанський НПЗ.
    http://www.pravda.com.ua/news/2014/03/6/7017864/

Звідки Ви
    4 уртона к югу от даландзадагада
    Дописів
    9 907

Типово

Цитата Допис від Саша67 Переглянути допис
    у нас целый Татарстан есть, ничо, живут

Звідки Ви
    г.Днепр, Мих.Шейнкмана
    Дописів
    25 686

Типово

Цитата Допис від АЦТЕК Переглянути допис
    Нет, думаю больше чем на один ход вперёд: если эта некерована орда дорвётся ещё и до боевого оружия - ситуация сильно усложнится. Поэтому части и взяли под охрану. В большом пузыре инсинуаций и паники теряется суть, этим и пользуются все кому не лень. А официальному лицу заявить на весь мир что войска РФ в Крым не вводились - нужно иметь основания. Значит это действительно так. Неочевидно, но - так. Конечно, на уровне дворовых разговоров этого не понять. Типа - "та ты гонишь"... "ну мы же видим шевроны!" "Мы же видим номера российские на машинах!" Кому интересно: номера, даже немецкие - на Курчатовском 50 грн.
    А боевой корабль на Троицком? Расценки не подскажите?

Звідки Ви
    с полей бескрайних
    Дописів
    12 127

Типово

Цитата Допис від АЦТЕК Переглянути допис
    именно поэтому военных не выпускают и к ним никого не пускают, даже депутатов ну про посланников ОБСЕ и представителей ООН я уже молчу)

Дописів
    39 400

Типово

Цитата Допис від mr.Burns Переглянути допис
    Це риторичне питання, я так розумію?
    ні, не риторичне. щоб стати ФО Росіі спочатку тре стати незалежною формою. нє?

Мастер года 2012 Аватар для RomanLV
    Дописів
    21 443

Типово

Цитата Допис від mann Переглянути допис
    The Wall Street Journal пише, що ЄС не оголосив про свої санкції проти Росії. Проте Брюссель підтвердив, що виділить Україні 11 мільярдів євро допомоги. Крім того, Єврокомісія закликала країни-учасниці якомога швидше скасувати мита для товарів з України. На думку оглядача, це так само важливо, як і скасування віз для українців. Попри це, єврокомісари не уточнили, що зроблять для того, щоб натиснути на Кремль за вторгнення в Крим, "згадавши лише зупинку переговорів про спрощення віз і торгівлі". "Європа зробила багато помилок на українському напрямку. Найгірше з них стало блокування Німеччиною зближення України з НАТО", - пише Wall Street Journal.
    В іншій статті видання йдеться про те, що США заявили про свої санкції, однак могли б сильніше натиснути на Кремль. "У США значно більше відповідей на путінську авантюру в Криму, ніж думають в оточенні Обами, в тому числі є варіанти, яких не було ще кілька років тому", - пише газета, зауважуючи, що нині США може почати продавати нафту і газ Європі. Це, на думку оглядача, піде на користь як економіці США, так і Європі, яка стала енергетичним заручником Москви.

В цей же час Jerusalem Post пише, що вторгнення Росії в Крим продемонструвало, що на ділі означають угоди з Заходом. Ізраїльська газета пише, що нині Вашингтон пропонує Єрусалиму гарантії безпеки в обмін на відмову від стратегічних об'єктів в Іудеї і Самарії. "Єдиним захистом Ізраїлю повинні стати гарантії, які жахливо схожі на ті, що були дані українцям. Те, що відбувається в Криму, повинно стати гучним застереженням від передачі нашої долі в руки так званих союзників", - пише ізраїльське видання.
    http://tsn.ua/politika/situaciya-v-k...mi-338379.html

Общее впечатление от западных СМИ: свершившийся факт. Полный слив.
    Да. И как ожидается - ядерные державы начнут плодиться как на дрожжях. Что еще более увелячит веоятность ядерной войны
    Наступит день и я скажу все, что я думаю по этому поводу. (С)

Дописів
    11 410

Типово

Цитата Допис від Саша67 Переглянути допис
    http://commons.wikimedia.org/wiki/Fi...jpg?uselang=ru

русских полтора миллиона, украинцев в три раза меньше.
    татар меньше в пять раз.

демократия
    Идет война слабоумия с мракобесием.
    Ты записался добровольцем?

Дописів
    707

Типово

увидел по зарплате тут пост. могу сказать, я уехал в россию на заработки достаточно давно. в месяц делаю 150 000 - 170 000 рублей. на гривну не знаю сколько это, раньше было на штуку давали 250 гривен. считайте сами.

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 112

Типово

Цитата Допис від MCKein Переглянути допис
    Этого мужика уже грохнули. Конспирология...
    Сейчас его лекция намного актуальней, потому что уже началось то о чем он говорил.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    9 531

Типово

Цитата Допис від skywalker Переглянути допис
    у нас целый Татарстан есть, ничо, живут
    Сомневаюсь, что крымские татары согласятся жить под юрисдикцией России.

Почетный форумчанин Аватар для Глаша
    Дописів
    31 861

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    самое неприятное в этом то, что мы только флажки с ленточками на аватарках рисовать можем, решать нашу судьбу будут другие...
    Ну, хоть что-то. Я всегда считала, что от стишков Пьеро все-таки была польза.
    Шур, как-то оно будет. Хотя если честно, я всегда себе твердила, мол 21 век на дворе, отношение к человеку другое, ничего ужасного случится в центре Европы не может. Но я ведь так думала и про возможность второго Майдана и про оккупацию Крыма Российскими войсками, мол невозможно, сегодня все решается малой кровью и дипломатией. Короче, я сейчас ни в чем не уверена(((
    ЗЫ: Какую-то сумбурную хрень написала. Ну нехай будет.
    HARPER'S BAZAR-ная баба

Звідки Ви
    с полей бескрайних
    Дописів
    12 127

Типово

Цитата Допис від Pawel Переглянути допис
    Нет больше ни одной области, где бы русских было больше.
    Успокойтесь уже.
    Никто не будет завоевывать другие области Украины. максимум федерацию отстоят.
    уверены что все русские проживающие в Крыму хотят в Россию? В вот Аксенов и банда не уверен, даже референдум не хочет)

Дописів
    39 400

Типово

Цитата Допис від Яяблочко Переглянути допис
    Не в Крыму, а в Черном море. Нефть и газ. Вот нафиг ему делиться с кем-то еще?
    не думаю. йдеться про військову базу в РФ, а далі - на Схід.

Звідки Ви
    4 уртона к югу от даландзадагада
    Дописів
    9 907

Типово

Цитата Допис від mann Переглянути допис
    Общее впечатление от западных СМИ: свершившийся факт. Полный слив.
    жуть, да ?

Сторінка 24 з 329 ПершаПерша ... 14151617181920212223242526272829303132333474124 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті