Ну, конечно, куда нам представитьВсего-то 20 лет в системе образования работаем
![]()
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ну, конечно, куда нам представитьВсего-то 20 лет в системе образования работаем
![]()
Мы ходим на подготовительные курсы (еще по 2 пары 4 предмета, это для того, чтобы начислились баллы), у нас специальность "радиоэлектронные аппараты", нам добавляется.
Насчет "самых лучших" - все в силе пока, по-моему, это вообще только проект, может, еще и не примут с этого года... Зацепило просто именно отмена перерасчета среднего балла аттестата...
Вибачте, якщо дитину вчили батьки, що знання - це лише для легкого вступу, то ганьба батькам, дитину шкода.
Мені б не було прикро,я кби моя дитина отримувала знання. Я би допомогала їй наскільки можливо, але в жодному випадку не сказала б, що "от блін, дарма мучилась!")))) Більше того, навіть не подумала би.
І ніколи б не порадила не ходити до школи.
Я взагалі вважаю, що шкільна програма не передбачає змальованих Вами жертв. Якщо вчитись, звісно, 11 років, а не останій тільки.
Все будет так, как надо, даже если будет иначе.
Ну так видите,все нормально выйдет теперь! Главное-спокойная обстановка при сдаче ЗНО. Я неправильно расшифровала название специальности,как экономическое что-то. А я планировала добавлять экономику-менеджмент к техническому.вторым образованием. нам уже пора бы-с 3го курса.
У нас курсы в выходные были....
Востаннє редагував _nata_: 05.03.2014 о 23:12
Ірчик! Навіть не знаю, що Вам відповісти...
Ви якось не дуже уважно читаєте... ДЕ я писала(?!), що знання для легкого вступу??? Це повне спотворення змісту моїх думок!
Школа в 11 класі вже не навчає, вона готує до випускного! (саме тому там вже робити для знань нічого)
Й потрібно, мабуть, все ж-таки розрізняти, питання щодо балів та отримання знань. Ви не відчуваєте різниці? Шкода..., це зовсім різні речі.
Шкільна програма взагалі не передбачає будь-яких жертв, а так, дійсно, вчаться в 11 класі усі діти, які встигали всі роки на "відмінно" й так само хочуть закінчити школу.
Запропонований Вами тон дискусії не вважаю для себе припустимим, тому залишусь із думкою, що кожен для себе (та для своїх дітей) визначає сенс знань та значення шкільної освіти, ok?
Востаннє редагував Ляля Балаханова: 05.03.2014 о 23:02
Ірчик, але ж Ви розпочали свій пост №1940 саме із цитування мене... Чомусь я вважала, що це означає звертання до процитованої думки...
Дуже добре, якщо я у цьому помилилась!
Не будемо сваритись, звісно ж ми хочемо для своїх дітей найкращого, й хоча кожен розуміє це по своєму, у цій темі, мабуть, зібрались саме ті, хто пов'язує "найкраще" саме зі знаннями!
http://test.dneprtest.dp.ua/sert/ здесь. только нужен Ваш номер регистрационной карточки
Все будет так, как надо, даже если будет иначе.
Спасибо. Забиваю № рег. карточки - пишет сертификат надруковано и все? А номер обратной отправки на Укрпочте узнавать?
Ірчик, див. пост№1949
А писала ж, звісно я саме за СВОЮ дитину та свій власний досвід. Не дуже приємно, коли зміст твоїх думок спотворюють, вкладаючи в них діаметрально протилежне (хоча загостреності не побачила). Дякую за увагу до моєї точки зору та пропоную облишити цю тему.
Я вважала й буду вважати, що змінювати правила під час процесу, що вже триває та має кінцевий термін - неправильно та непрофесійно. Бажаю Вам та Вашим близьким із таким не стикатись.
извините вмешаюсь.
Но я, как мама выпускника в данном постановлении ничего страшного не вижу.
Если бы отменили ЗНО -то да..
А тут всего лишь балл аттестата .
Возможно потому, что у нас в школе никто не рисует оценки и нам не страшно) Зато меньше липовых отличников будет.
Теперь действительно главное ,чтобы все на ЗНО было спокойно и без хабарів. Недавно узнала , что и такое возможно![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks