Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 97 з 665 ПершаПерша ... 4787888990919293949596979899100101102103104105106107147197597 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 13288, показано з 1 921 по 1 940.

Тема: Поступление в Украине. Новости, изменения, нюансы и, конечно, волнения. Сезон-2017

Типово

Ну, конечно, куда нам представить Всего-то 20 лет в системе образования работаем

Типово

Цитата Допис від _nata_ Переглянути допис
    Самое главное-это то,что изменения в правила вносить нельзя после определенного срока.. Ну вот,к примеру-скажите сейчас,что не учитываются дополнительные баллы за курсы,о! Вас это не коснется.поскольку на данные специальности нет добавления,а все айтишные(и подобные-не знаю разницы,извините) Да.можно сколько угодно говорить о дополнительных знаниях и т. д. ,но ...
    А что там относительно "самых лучших"-которых д.б выбрать, не помню,какие преференции им предоставлялись...? Не отменилось ничего?
    Мы ходим на подготовительные курсы (еще по 2 пары 4 предмета, это для того, чтобы начислились баллы), у нас специальность "радиоэлектронные аппараты", нам добавляется.
    Насчет "самых лучших" - все в силе пока, по-моему, это вообще только проект, может, еще и не примут с этого года... Зацепило просто именно отмена перерасчета среднего балла аттестата...

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Цитата Допис від Ляля Балаханова Переглянути допис
    Ірчик, да я як викладач згодна на 100%!
    Я завжди кажу студентам: "Знання - це єдине, що має справжню цінність! Ви можете втратити все, але ваші знання це те, що завжди буде з вами!"
    Але ду-у-уже прикро (й Вам було б так само!), що дівчина, яка із вересня спить по 5 годин (бо для того, щоб виконати всі вимоги вчителів, потрібно дуже багато працювати, навіть якщо добре організовувати свій час), зараз за це отримає 11? 12? балів... (порівняно із тими, хто й так отримає 9 балів за "гарні очі"... велика ж різниця)
    До речі, для дочки це не трагедія (все ж я правильно її виховала, вона вчилась заради знань), але я їй сьогодні сказала, що вона до школи може взагалі вже не ходити, та хай ставлять, що хочуть
    Вибачте, якщо дитину вчили батьки, що знання - це лише для легкого вступу, то ганьба батькам, дитину шкода.

Мені б не було прикро,я кби моя дитина отримувала знання. Я би допомогала їй наскільки можливо, але в жодному випадку не сказала б, що "от блін, дарма мучилась!")))) Більше того, навіть не подумала би.

І ніколи б не порадила не ходити до школи.

Я взагалі вважаю, що шкільна програма не передбачає змальованих Вами жертв. Якщо вчитись, звісно, 11 років, а не останій тільки.

Звідки Ви
    Калиновая
    Дописів
    964

Типово

Цитата Допис від Natabel Переглянути допис
    А когда отправили?
    В ответ сыну пришло письмо, что зарегистрирован и карточка участника зно.
    отправили 20 февраля.. но в почтовом ящике пусто. там случайно конверт не нужно было вкладывать с обратным адресом и марками???

Срочная заправка картриджей, ремонт оргтехники 797-35-23

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    764

Типово

Цитата Допис від Репка Переглянути допис
    отправили 20 февраля.. но в почтовом ящике пусто. там случайно конверт не нужно было вкладывать с обратным адресом и марками???
    У нас в прошлом году была проблема с почтой. Почтальон не положила уведомление в ящик, а воткнула во входную дверь в подъезд Пока прямо на почте не узнали, так никто ничего и не сообщил. Помню, можно было отследить обратное письмо по номеру декларации на сайте укрпочты.
    Все будет так, как надо, даже если будет иначе.

Дописів
    11 665

Типово

Мы ходим на подготовительные курсы (еще по 2 пары 4 предмета, это для того, чтобы начислились баллы), у нас специальность "радиоэлектронные аппараты", нам добавляется.
    Насчет "самых лучших" - все в силе пока, по-моему, это вообще только проект, может, еще и не примут с этого года... Зацепило просто именно отмена перерасчета среднего балла аттестата...
    Ну так видите,все нормально выйдет теперь! Главное-спокойная обстановка при сдаче ЗНО. Я неправильно расшифровала название специальности,как экономическое что-то. А я планировала добавлять экономику-менеджмент к техническому.вторым образованием. нам уже пора бы-с 3го курса.
    У нас курсы в выходные были....
    Востаннє редагував _nata_: 05.03.2014 о 23:12

Типово

Ірчик! Навіть не знаю, що Вам відповісти...
    Ви якось не дуже уважно читаєте... ДЕ я писала(?!), що знання для легкого вступу??? Це повне спотворення змісту моїх думок!
    Школа в 11 класі вже не навчає, вона готує до випускного! (саме тому там вже робити для знань нічого)
    Й потрібно, мабуть, все ж-таки розрізняти, питання щодо балів та отримання знань. Ви не відчуваєте різниці? Шкода..., це зовсім різні речі.
    Шкільна програма взагалі не передбачає будь-яких жертв, а так, дійсно, вчаться в 11 класі усі діти, які встигали всі роки на "відмінно" й так само хочуть закінчити школу.
    Запропонований Вами тон дискусії не вважаю для себе припустимим, тому залишусь із думкою, що кожен для себе (та для своїх дітей) визначає сенс знань та значення шкільної освіти, ok?
    Востаннє редагував Ляля Балаханова: 05.03.2014 о 23:02

Типово

Дочка утверждает, что конверт вкладывать не нужно.
    При отправлении ценного письма (которым Вы или Ваш ребенок отправлял документы) указывается телефон. На него с почты отправили сообщение (почтовое отделение №5).

Мастер года 2013 Аватар для Natabel
    Звідки Ви
    Днепр пр.Пушкина-Озерка
    Дописів
    28 485

Типово

сходите на почту выясните. конверт не вкладывали.
    Мы просто отправили курьерской доставкой, чтобы не переживать, где письмо и что с ним.

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Ви якось не дуже уважно читаєте... ДЕ я писала(?!), що знання для легкого вступу??? Це повне спотворення змісту моїх думок!
    Школа в 11 класі вже не навчає, вона готує до випускного! (саме тому там вже робити для знань нічого)
    Й потрібно, мабуть, все ж-таки розрізняти, питання щодо балів та отримання знань. Ви не відчуваєте різниці? Шкода..., це зовсім різні речі.
    Шкільна програма взагалі не передбачає будь-яких жертв, а так, дійсно, вчаться в 11 класі усі діти, які встигали всі роки на "відмінно" й так само хочуть закінчити школу.
    Запропонований Вами тон дискусії не вважаю для себе припустимим, тому залишусь із думкою, що кожен для себе (та для своїх дітей) визначає сенс знань та значення шкільної освіти, ok?
    А я не Вам особисто. Я гіпотетичним батькам)
    Десь написала саме "вам"?

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    197

Типово

Цитата Допис від Margota Переглянути допис
    У нас в прошлом году была проблема с почтой. Почтальон не положила уведомление в ящик, а воткнула во входную дверь в подъезд Пока прямо на почте не узнали, так никто ничего и не сообщил. Помню, можно было отследить обратное письмо по номеру декларации на сайте укрпочты.
    А где этот номер смотреть?

Типово

Ірчик, але ж Ви розпочали свій пост №1940 саме із цитування мене... Чомусь я вважала, що це означає звертання до процитованої думки...
    Дуже добре, якщо я у цьому помилилась!
    Не будемо сваритись, звісно ж ми хочемо для своїх дітей найкращого, й хоча кожен розуміє це по своєму, у цій темі, мабуть, зібрались саме ті, хто пов'язує "найкраще" саме зі знаннями!

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    764

Типово

Цитата Допис від Натуся:) Переглянути допис
    А где этот номер смотреть?
    http://test.dneprtest.dp.ua/sert/ здесь. только нужен Ваш номер регистрационной карточки

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    197

Типово

Спасибо. Забиваю № рег. карточки - пишет сертификат надруковано и все? А номер обратной отправки на Укрпочте узнавать?

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    764

Типово

Цитата Допис від Натуся:) Переглянути допис
    Спасибо. Забиваю № рег. карточки - пишет сертификат надруковано и все? А номер обратной отправки на Укрпочте узнавать?
    Я так понимаю, он был напечатан, но еще не отправлен. Когда будет отправлен, появится штрих-код письма, по которому Вы его и отслеживаете на сайте укрпочты.

Звідки Ви
    Калиновая
    Дописів
    964

Типово

проверила по укрпочте - получил адресат. Еще 24.02 Уведомления о доставке не пришло. Нужно идти на почту.

Срочная заправка картриджей, ремонт оргтехники 797-35-23

Дописів
    1 073

Типово

Обязательно сходите на почту. Наше письмо, оказывается, там две недели лежало. Я каждый день им звонила - говорили, ничего нет. А вчера вдруг нашлось.

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Я не буду з Вами сперечатись)) В тому пості Ви, я так розумію, не лише ж свою дитину мали на увазі?
    Якось занадто загострене у Вас сприйняття написаного мною. І надто близько на свій рахунок приймаєте. Причому саме Ви.
    Висновків робити не буду Визначіться самі.

Типово

Ірчик, див. пост№1949
    Ірчик, але ж Ви розпочали свій пост №1940 саме із цитування мене... Чомусь я вважала, що це означає звертання до процитованої думки...
    Дуже добре, якщо я у цьому помилилась!
    Не будемо сваритись, звісно ж ми хочемо для своїх дітей найкращого, й хоча кожен розуміє це по своєму, у цій темі, мабуть, зібрались саме ті, хто пов'язує "найкраще" саме зі знаннями!
    А писала ж, звісно я саме за СВОЮ дитину та свій власний досвід. Не дуже приємно, коли зміст твоїх думок спотворюють, вкладаючи в них діаметрально протилежне (хоча загостреності не побачила). Дякую за увагу до моєї точки зору та пропоную облишити цю тему.
    Я вважала й буду вважати, що змінювати правила під час процесу, що вже триває та має кінцевий термін - неправильно та непрофесійно. Бажаю Вам та Вашим близьким із таким не стикатись.

Мастер года 2013 Аватар для Natabel
    Звідки Ви
    Днепр пр.Пушкина-Озерка
    Дописів
    28 485

Типово

Ірчик, див. пост№1949

А писала ж, звісно я саме за СВОЮ дитину та свій власний досвід. Не дуже приємно, коли зміст твоїх думок спотворюють, вкладаючи в них діаметрально протилежне (хоча загостреності не побачила). Дякую за увагу до моєї точки зору та пропоную облишити цю тему.
    Я вважала й буду вважати, що змінювати правила під час процесу, що вже триває та має кінцевий термін - неправильно та непрофесійно. Бажаю Вам та Вашим близьким із таким не стикатись.
    извините вмешаюсь.
    Но я, как мама выпускника в данном постановлении ничего страшного не вижу.
    Если бы отменили ЗНО -то да..
    А тут всего лишь балл аттестата .
    Возможно потому, что у нас в школе никто не рисует оценки и нам не страшно) Зато меньше липовых отличников будет.
    Теперь действительно главное ,чтобы все на ЗНО было спокойно и без хабарів. Недавно узнала , что и такое возможно

Сторінка 97 з 665 ПершаПерша ... 4787888990919293949596979899100101102103104105106107147197597 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті