| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Хвороба дивна тим, що недужий нібито будує свою персональну реальність, де діють інші закони, відмінні від законів навколишнього світу.
Народ объеденяемся
Ситуация с Харьков ясна и понятна. Спасибо "братьям"-россиянам за титушек с Белгорода и Москвы. http://www.unian.net/politics/891685...-moskvich.html Эти орлы так тупы что натворив дела в соседней стране, вывесили фото в социалках. Тут страница этого героя в ВК http://vk.com/venoru Он вроде он лайн. Интересно удалять будет?
не варто очікувати, шо вчорашнє повстання, кров, лайно, вогонь та смерть закінчиться, а на ранок всюди будуть фіалкі і ельфи. буде певний перехідний, посттравматичний етап. не всі його переживуть. але якщо продовжувати посилено шукати причини для серцевих нападів, то шанси отримати такий напад зростатимуть у рази. всьо пройдьот.
Хвороба дивна тим, що недужий нібито будує свою персональну реальність, де діють інші закони, відмінні від законів навколишнього світу.
Конкретно без слюней ,я за маму прокурора которая ответила ему. Я бы за неё проголосовал.
чтоб не быть вживую в качестве зрителя- не идите на госслужбу.
А если идете,то не воруйте ни копейки.
И тогда ВААам ,как и мне будет нечего бояться.
А Сайга(гладкоствольная копия калаша) у меня тоже есть и иногда некоторые прокуроры без такого не понимают ни по русски ,ни по -украински.
Просил же без соплей.
И какой бандерофашизм сволочь ты и провокатор мы Украинцы и мы за мир а пугать всех бандеровцами это чушь
Кстати,он не урод,а очень хороший и добрый человек.
И таких,как Вы он никогда в обиду не даст.И никогда не давал.
Палку он перегибает,но накипело у всех.
Вспомните ,всех погибших под колесами пьяных прокуроров и чинуш.![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks