| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Главное, быть счастливой! И не важно, какое заключение напишет психиатр))))))))
Мой рукодельный блог
я днем практически святая а вечером снимаю нимб
и думаю кому бы врезать
мне им б © elena-durak
Я люблю тебя, жизнь, и надеюсь, что это взаимно
Приїхала з ОДА.
Хлопці з Правого сектору і Самооборони залишаються чергувати в будівлі, решту розпустили по домах. Нам головне зараз не дати допустити захоплення адмінбудівель, як у Криму. Бо одразу будуть просити Путіна ввести війська і "допомогти Дніпру очиститись від фашистів"
Дівчата, якщо хочете допомогти - краще принесіть хлопцям поїсти, чаю, теплі речі (там прохолодно).
Ковбаса, сир, хліб, печиво, чай, питна вода в п'ятилітровках - на більш вишукані страви там не розраховують, але підтримувати сили якось потрібно.
Можна переказувати гроші на картку (дам за потреби в особисті) людини, яка за це відповідає. Порядність людини гарантую особисто.
Або можна мені на картку - я буду закупати продукти і везти туди.
Востаннє редагував Ірчик: 01.03.2014 о 20:06
Данило Яневський
дорогі друзі та зацікавлені! від мене вимагають відповідей на риторичні запитання: скількі ж мізків треба НЕ мати, аби не даті по руках московським агресорам та їх кримським посіпакам - раз і назавжди? Послідовнеість давання така: 1.встановлення військових блок-постів на відстані 5 км. від російськіх, 2. перекрити всі можливі шляхи доправлення до півосторова грошей, краму та продовольства, 3. відключи ти воду, гпз, всі види зв"язку та телеканали, 4. створити оперативний штаб у складі кучми, москаля, тарасюка, горбуліна, смешка, лопати та ін. компетентних цивільних та військових фахівців, 5. звернутися до ради безпеки оон.гарантів територальної цилісності україні про введення військ на територію україні, 6. ухвалити акт про включення до складу внутрішніх військ всіх сотень самооборони, приведення їх до присяги та видачі їм штатного озброєння, 7. ухвалити акт про визнання кримсько-татарської національної автономії в криму за умови неодмінного та безумовного дотримання прав націонпльних меншин. це для початку.... що відповісти? прошу компетентних порад. дякую.
Ира, спасибо за новости! завтра где и во сколько сбор? у меня есть желающие![]()
З міліцією сутичок не було. Міліція наша розчинилась у повітрі. Коли спалили намет, розтоптали лампадки і фото з загиблими майданівцями і побили кількох журналістів, коли підіймали прапор Росії над міськрадою - міліції не було.
Прапор зняла Катерина Чижик з Сестринської сотні *-)
В ОДА завезли кілька автобусів з ВВ, але вони не виходять, кого підтримуватимуть - незрозуміло
Черговий міліціонер на посту в ОДА сидить. Мовчить.
Там зараз кілька сотень активістів. Настрій бойовий. Паніки немає. Ранком планують змінитись. Зміна, звичайно, зайвою не буде.
Тим, хто хоче записатись в Самооборону (чоловіки) - пишіть в особисті, дам контакти керівників.
Збір на мітинг завтрашній опівдні. Тільки дайте мені кілька хвилин - уточню де саме. Бо я щось завтикала - під ОДА чи під Чкаловим спершу
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks