Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 102 з 309 ПершаПерша ... 2529293949596979899100101102103104105106107108109110111112152202 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 6171, показано з 2 021 по 2 040.

Тема: Флудилка-болталка (том 2)

Наша гордость 2014 Аватар для Zirael
    Звідки Ви
    happyzoo.dp.ua
    Дописів
    35 697

Типово

Цитата Допис від Hope Переглянути допис
    ИМХО ДР ребенка -это праздник, особенно для ребенка 6лет. И праздновать его необходимо, и если не в клубе, то хотя бы дома с тортиком.
    Ну так дома с тортиком - милое дело. Но прямо делать из "невозможности организовать праздник" трагедию... во-первых, праздник посильный организовать можно всегда, во-вторых, это сейчас действительно не самое проблемное.
    HappyZoo.dp.ua - зоотовары с доставкой
    Karina-tour - туристическое агентство

Звідки Ви
    Коммунар
    Дописів
    1 662

Типово

Цитата Допис від Капитоша Переглянути допис
    Ходили на митинги, но не видно результата...по-крайней меня в последнее время...
    Яне ходила(и чем очень сожалею), и многие мои друзья не ходили, а теперь пойдут, буду подымать кого смогу, но под игом диктаторским жить больше не хочу, не хочу быть как россияне-зомби, никогда не думала что в украине будет война(

Звідки Ви
    пр.Кирова
    Дописів
    11 636

Типово

Цитата Допис від Kat+ Переглянути допис
    Мне в феврале вот такая ссылка попалась, спать я после прочтения долго не могла.
    Какая страшная статья!!
    Главное, быть счастливой! И не важно, какое заключение напишет психиатр))))))))
    Мой рукодельный блог

Звідки Ви
    центр
    Дописів
    4 042

Типово

Цитата Допис від Лена-Лен Переглянути допис
    Яне ходила(и чем очень сожалею), и многие мои друзья не ходили, а теперь пойдут, буду подымать кого смогу, но под игом диктаторским жить больше не хочу, не хочу быть как россияне-зомби, никогда не думала что в украине будет война(
    В Харькове зомбированные люди побили активистов евромайдана. Там парнишки-школьники на фотках. Сейчас идти чуть ли не с оружием нужно. Страшно ...
    Люди, мы ж украинцы..Вы играете на руку этому маньяку Путину..Что вы делаете?!

Звідки Ви
    Коммунар
    Дописів
    1 662

Типово

В Харькове зомбированные люди побили активистов евромайдана. Там парнишки-школьники на фотках. Сейчас идти чуть ли не с оружием нужно. Страшно ...
    Люди, мы ж украинцы..Вы играете на руку этому маньяку Путину..Что вы делаете?!
    Давайте трезво глянем на вещи, Харьков, Донецк, Луганск, Крм - это всегда были пророссийсконастроенные области, и мы ничего с этим ничего поделать не можем, Днепр -это нечто среднее, я все же надеюсь что патриотов у нас больше...

Наша гордость 2014 Аватар для Zirael
    Звідки Ви
    happyzoo.dp.ua
    Дописів
    35 697

Типово

вам вопрос... как объяснить ребенку, что праздника у него не будет?!
    А почему сразу "не будет"? Обязательно финтифлюшки, клоунов, еще какие-то примочки? Тортик, подарки и пара друзей со двора - уже не тот масштаб и уже не праздник?
    HappyZoo.dp.ua - зоотовары с доставкой
    Karina-tour - туристическое агентство

Секс-символ года 2011, 2012
    Леди года 2013
    Звідки Ви
    Рабочая
    Дописів
    40 241

Типово

Цитата Допис від Liis Переглянути допис
    она песню Вакарчука поет? прям мурашки по телу
    они друзья с Земфирой

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    10 832
    я днем практически святая а вечером снимаю нимб
    и думаю кому бы врезать
    мне им б © elena-durak

Звідки Ви
    центр
    Дописів
    4 042

Типово

Цитата Допис від Лена-Лен Переглянути допис
    Давайте трезво глянем на вещи, Харьков, Донецк, Луганск, Крм - это всегда были пророссийсконастроенные области, и мы ничего с этим ничего поделать не можем, Днепр -это нечто среднее, я все же надеюсь что патриотов у нас больше...
    Больше, надеюсь...
    Но елки... объявили войну всей Украине...
    Я не могу понять, что делать... паника...

Звідки Ви
    где-то
    Дописів
    10 682
    Я люблю тебя, жизнь, и надеюсь, что это взаимно

Звідки Ви
    Днепр, Тополь
    Дописів
    27 272

Типово

было.

Звідки Ви
    Тополь-1
    Дописів
    2 561

Типово

Я уже это читала, но как сохранять спокойствие в этот момент? Когда наших ребят в Харькове и Донецке бьют и издеваются над ними русские братки? Когда срывают и жгут национальный флаг? Я сижу и уже второй час плачу. Это просто шок.

Звідки Ви
    Приднепровск
    Дописів
    4 470

Типово

Больше, надеюсь...
    Но елки... объявили войну всей Украине...
    Я не могу понять, что делать... паника...
    паника...
    что захватят Крым и пойдут дальше

Такое ощущение, что ПУтин хочет всему миру показать, какой он великий, захочет завоюет любого

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Приїхала з ОДА.
    Хлопці з Правого сектору і Самооборони залишаються чергувати в будівлі, решту розпустили по домах. Нам головне зараз не дати допустити захоплення адмінбудівель, як у Криму. Бо одразу будуть просити Путіна ввести війська і "допомогти Дніпру очиститись від фашистів"

Дівчата, якщо хочете допомогти - краще принесіть хлопцям поїсти, чаю, теплі речі (там прохолодно).
    Ковбаса, сир, хліб, печиво, чай, питна вода в п'ятилітровках - на більш вишукані страви там не розраховують, але підтримувати сили якось потрібно.

Можна переказувати гроші на картку (дам за потреби в особисті) людини, яка за це відповідає. Порядність людини гарантую особисто.
    Або можна мені на картку - я буду закупати продукти і везти туди.
    Востаннє редагував Ірчик: 01.03.2014 о 20:06

Звідки Ви
    0677959296 www.stirka-market.com.ua Центр, Левобережный-3
    Дописів
    17 253

Типово

Цитата Допис від Ірчик Переглянути допис
    Приїхала з ОДА.
    Хлопці з Правого сектору і Самооборони залишаються чергувати в будівлі, решту розпустили по домах. Нам головне зараз не дати допустити захоплення адмінбудівель, як у Криму.

Дівчата, якщо хочете допомогти - краще принесіть хлопцям поїсти, чаю, теплі речу (там прохолодно).
    Ковбаса, сир, хліб, печиво, чай - на більш вишукані страви там не розраховують, але підтримувати сили якось потрібно.

Можна переказувати гроші на картку (дам за потреби в особисті) людини, яка за це відповідає. Порядність людини гарантую особисто.
    А милиция там есть? какое настроение? столкновения были какие-то, в новостях так скудно показывают Днепр

Звідки Ви
    Приднепровск
    Дописів
    4 470

Типово

Цитата Допис від valikko Переглянути допис
    Я уже это читала, но как сохранять спокойствие в этот момент? Когда наших ребят в Харькове и Донецке бьют и издеваются над ними русские братки? Когда срывают и жгут национальный флаг? Я сижу и уже второй час плачу. Это просто шок.
    смотрела видео с Балаклавы там катер (или как там его) российский стоит , просто стоит..просто ждет... но мля так страшно...

Звідки Ви
    Брендовые игрушки под заказ и в СП
    Дописів
    10 456

Типово

Данило Яневський

дорогі друзі та зацікавлені! від мене вимагають відповідей на риторичні запитання: скількі ж мізків треба НЕ мати, аби не даті по руках московським агресорам та їх кримським посіпакам - раз і назавжди? Послідовнеість давання така: 1.встановлення військових блок-постів на відстані 5 км. від російськіх, 2. перекрити всі можливі шляхи доправлення до півосторова грошей, краму та продовольства, 3. відключи ти воду, гпз, всі види зв"язку та телеканали, 4. створити оперативний штаб у складі кучми, москаля, тарасюка, горбуліна, смешка, лопати та ін. компетентних цивільних та військових фахівців, 5. звернутися до ради безпеки оон.гарантів територальної цилісності україні про введення військ на територію україні, 6. ухвалити акт про включення до складу внутрішніх військ всіх сотень самооборони, приведення їх до присяги та видачі їм штатного озброєння, 7. ухвалити акт про визнання кримсько-татарської національної автономії в криму за умови неодмінного та безумовного дотримання прав націонпльних меншин. це для початку.... що відповісти? прошу компетентних порад. дякую.

Приїхала з ОДА.
    Хлопці з Правого сектору і Самооборони залишаються чергувати в будівлі, решту розпустили по домах. Нам головне зараз не дати допустити захоплення адмінбудівель, як у Криму. Бо одразу будуть просити Путіна ввести війська і "допомогти Дніпру очиститись від фашистів"

Дівчата, якщо хочете допомогти - краще принесіть хлопцям поїсти, чаю, теплі речу (там прохолодно).
    Ковбаса, сир, хліб, печиво, чай, питна вода в п'ятилітровках - на більш вишукані страви там не розраховують, але підтримувати сили якось потрібно.

Ира, спасибо за новости! завтра где и во сколько сбор? у меня есть желающие

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Цитата Допис від Януськ@ Переглянути допис
    А милиция там есть? какое настроение? столкновения были какие-то, в новостях так скудно показывают Днепр
    З міліцією сутичок не було. Міліція наша розчинилась у повітрі. Коли спалили намет, розтоптали лампадки і фото з загиблими майданівцями і побили кількох журналістів, коли підіймали прапор Росії над міськрадою - міліції не було.

Прапор зняла Катерина Чижик з Сестринської сотні *-)

В ОДА завезли кілька автобусів з ВВ, але вони не виходять, кого підтримуватимуть - незрозуміло
    Черговий міліціонер на посту в ОДА сидить. Мовчить.

Там зараз кілька сотень активістів. Настрій бойовий. Паніки немає. Ранком планують змінитись. Зміна, звичайно, зайвою не буде.

Тим, хто хоче записатись в Самооборону (чоловіки) - пишіть в особисті, дам контакти керівників.

Збір на мітинг завтрашній опівдні. Тільки дайте мені кілька хвилин - уточню де саме. Бо я щось завтикала - під ОДА чи під Чкаловим спершу

Звідки Ви
    Приднепровск
    Дописів
    4 470

Типово

Ира, дай карту, переведу денежку

Сторінка 102 з 309 ПершаПерша ... 2529293949596979899100101102103104105106107108109110111112152202 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті