| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
ще є цікава літера г з хвостиком) Мавпа знає та використовує ЇЇ не за призначенням![]()
Верю в смерть после жизни, любовь после секса, крем после бритья
Таки не надо делать мне, как лучше!Оставьте мне как хорошо
Для Nenya: аби не розпалятися, сходила в словники:
Оте виділене якраз у контексті мого речення. Жаль, що гарне видавництво накрили негаразди, жаль, якщо воно не працює.ЖАЛЬ 1, жалю, чол.
1. Важкий настрій, що викликається якоюсь невдачею, горем і т. ін.; сум, печаль, скорбота. І жаль, і горе, і кохання — все заразом піднялось в її душі й неначе затопило всю її душу слізьми (Нечуй-Левицький, II, 1955, 23; Ой із журби та із жалю.. Погуляю понад морем Та розважу своє горе (Тарас Шевченко, II, 1953, 152); Великий жаль за рідною матір'ю проніс через усе своє життя Коста Хетагуров (Павло Тичина, III, 1957, 409).
І що не так?![]()
*закладу*
а Clivia в іншій темі на вражій мові спілкуєтьсяза коси на майдан її?
![]()
Нууу... Багато є! Я читаю багато і виключно українською)
Не з вредності, просто стільки цікавого є українською, що до книжок російською не доодять руки. Раджу сайт
http://vsiknygy.com.ua/
я, звісно, філолог наполовину. І не вважаю за нормальне заперечувати існування правопису лише тому, що він не подобається)))) Втім відповідально заявляю, що "жаль" в данму контексті вживати доречно.
от я теж!) І польську знаю ще)))
Але вважати українським уніфікований правопис радянського Наркому освіти єдино вірним, маючи вдома словник Грінченка, совість не дозволяє
А яким чином харківський правопис заперечує існування російської, яку Ви так захищаєте, не зрозуміла взагалі![]()
а теперь про экономию: не экономлю, потому что нечего![]()
Верю в смерть после жизни, любовь после секса, крем после бритья
Таки не надо делать мне, как лучше!Оставьте мне как хорошо
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks