| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
У Мост-Сіті нагорі дешевше, ніж внизу. Але є один нюанс: критий паркінг оплачується погодинно, а на вулиці один раз 7 грн. паркувальнику в кишеню і стій собі. Я принципово плачу по рахунку, та і спокійніше мені, коли авто на цивілізованому паркінгу. А ті паркінги на проїжджій частині напівлегальні
та взагалі-то так і було)))
після того, як всі "міністри" пішли, там багато кіпішу було. ті, хто там у темі (були там увесь цей час) дуже проти майже всіх. завтра будуть під ВР
я, чесно кажучи, не дуже собі уявляю погодження кожного кроку з великою кількістю людей. усім не догодиш. треба вже дати попрацювати, а не узгоджувати 2 місяці, умовно. і ще не розумію повністю народну владу на рівні Міністерств. добре, якщо хоч спеціаліст висококласний (хоча без досвіду у такий складний період як?), а якщо просто популістські висування... не знаю, мені багато незрозуміло в цьому.
чоловік розповідав, що коли Польща виходила с совкового життя, то вони на рік, здається, запросили іноземних спеціалістів-експертів (не політиків, просто на роботу) у найважливіші/найскладніші галузі і цього було досить, щоб їх країна почала ставати такою, якою вона є
Подготовка к родам, Доула. Консультант по ГВ 093-44-68-996
Прозрачные сумки для вещей и Готовые сумки в роддом - жми!
Иностранные специалисты-эксперты - это здорово, но где же на них денег взять
Вот читаю биографию каждого кандидата-депутата и понимаю, что у каждого рыльце в пушку. У кого-то этот пушок больше, у кого-то меньше. Но те, кто уже побывал в ВР, говна набрался и хитрожопость воспаляется постоянно.
Может от квоты майдана будет больше толку, чем от наших типа спецов своего дела депутатов.
Дівчата, а ви знаєте з українською мовою тут стало таки затишніше, добріше якось! За сьогодні вже декілька разів зловила себе на цій думці.
Нажаль не всі підхопили ідею, тоді мабуть би взагалі Ідилія настала![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks