| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Знову щось з чоловіком обговорюємо про Межигорські знахідки, то чоловік каже: "Ти ж була зовсім аполітичною. Донецький хряк зробив з тебе оскаженілу бандерівку, мені це не вдалося за дев'ять років..."
Денисова-министр соц политики.жестьОбвинение в коррупции В мае 2000 года Людмила Денисова была арестована. Как тогда заявили стражи порядка, причина – подозрения в причастности министра финансов к коррупции. Людмиле Денисовой инкриминировали «незаконную передачу государственного имущества одной из коммерческих структур». Речь шла о том, что Денисова умышленно создала систему взаиморасчетов. Милиция арестовала имущество Людмилы Денисовой на сумму 92 тыс. грн. Булатов0 министр молодежи спорта- жесть без коминтариев))))
о, це точноя коли із Запоріжжя приїхала (хто був- знає, який там пр.Леніна головний - світлий, просторий, широченний, як 5 Дніпровських проспектів завширшки), то мені треба було від сінагоги пройти квартал по Артема до КМ, було сказано: "трішки пройдеш - не пропустиш". і що ви думаєте
КМ був сприйнятий як звичана вулиця (після пр.Леніна запорізького то)))) ох напетлялася я тоді)))))) і мобілок ще не було. виринула згодом (дуже згодом
) наверху КМ де маленький Укртелеком, подзвонила майбутньому чоловікові і він мене врятував
довго пригадував мені. а я що, я нічо)))
КМ ніяк не тягне на головний проспект міста. хоча, у старих містах так же і є, бо давно все будувалося
та всього то розстрільні накази підписував стосами, у т.ч. на незгодних хоч з чимось робітників. дітей дозволив разстрілювати з 12 років. це так, маленькі досягнення. гарний дядько. треба ще Сталіна поставити, теж історія, теж не остання людина
оце вже чемпіон по швидкісному орієнутванню
з кабінетів)))
не всі, але самооборона (чи ультрас) вкінці погнала молодиків стрьомних. їх не чіпали, доки вони не лізли, але коли заворушка почалася, то погнали, тільки п"яти видно було. і вони не просто спостерігали...
а розкажіть, чому не користуються паркінгами у Мост-сіті та Пасажі? коли йду повз - на табло завжди багато вільних місць, а навколо від автівок не пройти. там дорого чи що? я просто не в курсі.
якщо повно місць, а люди не користуються, то хоч 10-поверховий паркінг вирий - який сенс?
Подготовка к родам, Доула. Консультант по ГВ 093-44-68-996
Прозрачные сумки для вещей и Готовые сумки в роддом - жми!
Мда...((( перезагрузка власти называется ( http://40a.tv/?p=2784
Может не знают люди , или боятся заезжать... Хто его знает ... насчет дороже -так нет же ! На паркинге моста 4 гривны, вокруг моста 7 грн в час . даже дешевле . Я всегда еду наверх , и безопаснее и дешевле . Теперь вот девочки рассказали про Пассаж, буду знать и тоже пользоваться их паркингом с радостью .
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks