Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 17 з 309 ПершаПерша ... 78910111213141516171819202122232425262767117 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 6171, показано з 321 по 340.

Тема: Флудилка-болталка (том 2)

Звідки Ви
    Правда
    Дописів
    28 130

Типово

Цитата Допис від Cate Переглянути допис
    У мене на роботі цілий день знервована жіночка тільки і казала "Війна буде, все буде війна". Наприкінці робочого дня - хотілося її чимось вдарити.
    Тебя приятно читать и на росийський, и на украинський мови ))
    ЭЛЕКТРИК-ПРОФИ!
    Работает быстро. На совесть. Недорого. м. 097-65-12-162.

Наша гордость 2014 Аватар для Zirael
    Звідки Ви
    happyzoo.dp.ua
    Дописів
    35 697

Типово

Знову щось з чоловіком обговорюємо про Межигорські знахідки, то чоловік каже: "Ти ж була зовсім аполітичною. Донецький хряк зробив з тебе оскаженілу бандерівку, мені це не вдалося за дев'ять років..."
    HappyZoo.dp.ua - зоотовары с доставкой
    Karina-tour - туристическое агентство

Дописів
    5 977

Типово

Цитата Допис від Жужa Переглянути допис
    со стороны улицы Центральная, там где остановка трамвайная
    Спасибо . Там раньше ведь перекрыто было , я и не пытаюсь туда соваться ) открыли улицу для проезда ?

Звідки Ви
    памятник Славы
    Дописів
    20 598

Типово

Цитата Допис від Tata20. Переглянути допис
    Спасибо . Там раньше ведь перекрыто было , я и не пытаюсь туда соваться ) открыли улицу для проезда ?
    Затрудняюсь ответить, но машины ездят, а рядом с парковкой висит знак сколько свободных мест

Дописів
    6 618

Типово

smerika
    і від мене привітання!

Твій День Народження прийшов,
    А це таке важливе свято,
    Несе хай радість і любов,
    І щирих привітань багато,
    Зорю, найкращу з усіх зір
    І квітів шелест, й пісню ночі,
    У своє щастя Ти повір –
    І матимеш усе, що хочеш!
    Востаннє редагував Буся: 27.02.2014 о 00:09

Дописів
    10 650

Типово

Денисова-министр соц политики.жестьОбвинение в коррупции В мае 2000 года Людмила Денисова была арестована. Как тогда заявили стражи порядка, причина – подозрения в причастности министра финансов к коррупции. Людмиле Денисовой инкриминировали «незаконную передачу государственного имущества одной из коммерческих структур». Речь шла о том, что Денисова умышленно создала систему взаиморасчетов. Милиция арестовала имущество Людмилы Денисовой на сумму 92 тыс. грн. Булатов0 министр молодежи спорта- жесть без коминтариев))))

-Боже, дай мне сил, терпения. и на всякий случай 1 млн долларов

Эксперт года 2011-2013 Аватар для Zetta
    Звідки Ви
    http://gv-consultant.tilda.ws/
    Дописів
    22 906

Типово

Цитата Допис від Nat Переглянути допис
    Фонтан і квіти - найкращий варіант.
    Уже дійсно дістало, що у нас нема такого ЦЕНТРА, де б було відразу ясно, що це центр міста. Там де б могла бути гарна центральна алея вже котрий рік ніяк метро не домучають. Якщо площу (тепер вже не ім. Леніна) облаштують як годиться, то може, нарешті, у нас нарешті той ЦЕНТР буде... Логічно пов’язати площу (Леніна) з частиною, де зараз парковка, і далі логічно перейти на Європейську площу. Якщо зав’язати все це в один ансамбль, вийде гарно. І повернути фонтан, за яким так сумували, коли демонтували фонтан біля ЦУМа (але розмістити його замість Леніна)
    о, це точно я коли із Запоріжжя приїхала (хто був- знає, який там пр.Леніна головний - світлий, просторий, широченний, як 5 Дніпровських проспектів завширшки), то мені треба було від сінагоги пройти квартал по Артема до КМ, було сказано: "трішки пройдеш - не пропустиш". і що ви думаєте КМ був сприйнятий як звичана вулиця (після пр.Леніна запорізького то)))) ох напетлялася я тоді)))))) і мобілок ще не було. виринула згодом (дуже згодом) наверху КМ де маленький Укртелеком, подзвонила майбутньому чоловікові і він мене врятував довго пригадував мені. а я що, я нічо)))
    КМ ніяк не тягне на головний проспект міста. хоча, у старих містах так же і є, бо давно все будувалося
    Цитата Допис від Anny Переглянути допис
    а вообще, вот причем тут Ленин был? Типа против российского наследия?
    Он вроде тоже царя сверг Всю власть народу подарил...
    Можно сказать, прародитель майдана

Мне он жить не мешал. Как бы многие не хотели, но свносом памятника историю не перепишешь. А он был в истории, был не последним человеком.
    та всього то розстрільні накази підписував стосами, у т.ч. на незгодних хоч з чимось робітників. дітей дозволив разстрілювати з 12 років. це так, маленькі досягнення. гарний дядько. треба ще Сталіна поставити, теж історія, теж не остання людина
    Цитата Допис від Anytka Переглянути допис
    на Espreso Богословська , гарна жінка
    оце вже чемпіон по швидкісному орієнутванню
    Цитата Допис від ЕлАнна Переглянути допис
    всякая мразь расползается по городу
    з кабінетів)))
    Цитата Допис від Ірчик Переглянути допис
    Всі ті три тисячі?.
    не всі, але самооборона (чи ультрас) вкінці погнала молодиків стрьомних. їх не чіпали, доки вони не лізли, але коли заворушка почалася, то погнали, тільки п"яти видно було. і вони не просто спостерігали...
    Машин больше, чем отведенных мест ... Всегда стараемся парковаться в отведенных местах... Но иногда очень долго и безрезультатно ищем вот то отведенное свободное место... Да , это бич . Но люди в этом не виноваты . Городской голова должен думать об этом и озадачивать чиновников соответствующих ведомств. Смогли же схемы разработать и карманы набивать , вот пусть и учатся свои прямые обязанности исполнять .
    а розкажіть, чому не користуються паркінгами у Мост-сіті та Пасажі? коли йду повз - на табло завжди багато вільних місць, а навколо від автівок не пройти. там дорого чи що? я просто не в курсі.
    якщо повно місць, а люди не користуються, то хоч 10-поверховий паркінг вирий - який сенс?
    Подготовка к родам, Доула. Консультант по ГВ 093-44-68-996
    Прозрачные сумки для вещей и Готовые сумки в роддом - жми!

Звідки Ви
    Победа 6
    Дописів
    18 585

Типово

Цитата Допис від Таня_Охотник Переглянути допис
    тільки вона полюбляє солодке, але худенька. Млинці не пече, але дуже гарно позує перед дзеркалом))) І вже вміє впливати на чоловічу свідомість) - тато завжди мліє и біжить виконувати усі її забаганки)
    Щось я все більше і більше починаю хотіти донечку!)
    Цитата Допис від Karandawik Переглянути допис
    Тебя приятно читать и на росийський, и на украинський мови ))
    Ой!

Модератор, Тема года 2010 Аватар для Brooke
    Дописів
    12 749

Типово

Цитата Допис від Karandawik Переглянути допис
    После заполнения твоих журналов/отчётов или моих?)))))))
    У меня все заполнено, потому что я не откладываю это на потом Вопрос "Как оно заполнено?" не задавай, ибо там совсем все плохо

Секс-символ года 2011, 2012
    Леди года 2013
    Звідки Ви
    Рабочая
    Дописів
    40 241

Типово

Цитата Допис від Ірчик Переглянути допис
    0,5 молока
    220 борошна
    4 яйця
    3 ст.л цукру
    1 ч.л.солі
    ну, олія в тісто.
    спасибо, а то захотелось новенького вкуса)

Звідки Ви
    West-сити
    Дописів
    10 094

Типово

Цитата Допис від Cate Переглянути допис
    Щось я все більше і більше починаю хотіти донечку!)

Ой!
    тоже ловлю себя на такой мысли )))

Звідки Ви
    Титова, Березинка, Вокзал
    Дописів
    6 301

Типово

Цитата Допис від Zetta Переглянути допис

не всі, але самооборона (чи ультрас) вкінці погнала молодиків стрьомних. їх не чіпали, доки вони не лізли, але коли заворушка почалася, то погнали, тільки п"яти видно було. і вони не просто спостерігали...

я бы попросила Вас подбирать выражения
    интересно знать, что же эти стремные там вытворяли, раз Вы явно очевидец с места событий
    вряд ли что-то похлеще чем кучка вандалов?

Дописів
    6 618

Типово

Цитата Допис від Жужa Переглянути допис
    Затрудняюсь ответить, но машины ездят, а рядом с парковкой висит знак сколько свободных мест
    доречі, кількість вільних місць на табло не змінюється...здається, 77))
    тому, гадаю, щось з тим паркінгом не так)))

Секс-символ года 2011, 2012
    Леди года 2013
    Звідки Ви
    Рабочая
    Дописів
    40 241

Типово

Цитата Допис від prosto_olga Переглянути допис
    Антикорупційне бюро - ото всім буде пі...ць))))))))))))))
    ой, да))

Дописів
    0

Типово

Цитата Допис від Nat Переглянути допис
    Ой, про нік не подумала. Вибачте, якщо зможете
    Та нічого

Звідки Ви
    Победа 6
    Дописів
    18 585

Типово

Цитата Допис від Arishik Переглянути допис
    спасибо, а то захотелось новенького вкуса)
    А ще туди вершкового масла десь столову ложку.
    Цитата Допис від Люля Переглянути допис
    тоже ловлю себя на такой мысли )))
    Та менї раніш якось зовсім не хотілось. А минулої суботи провела день у компанії двох білявок , десь трьох рочків... І розумію, що ,мабуть, і мені треба, тільки бажано, щоб одразу років 2-3.

Звідки Ви
    gorod.dp.ua
    Дописів
    51 663

Типово

Ой , i я не знала , а де заiзд на паркiнг?
    Зі сторони, де трамвай. Там раніше заїзд було заборонено, а після будівництва "Пасажу" організували заїзд (якраз там, де раніше ринок за Дитячим світом був)

Звідки Ви
    Левобережный-3
    Дописів
    37 041

Типово

Цитата Допис від Stasya Переглянути допис
    Мені аж цікаво, як ви собі уявляєте, що політики зі сцени будуть радитися з Майданом Ото б була "ганьба" на весь світ: депутати, в.о. президента стоять на сцені і показово просять натовп голосувати підняттям рук!
    Хто за Пупкіна? Мало. А хто за Іванова?О, вже більше!Тоді, може, затвердимо все ж таки Петрова? О, як багато рук! Так завтра в Раді і зробимо! Дякуємо, народ!

"Зека" вигнали - чудово, цього жадали мільйони.
    А ось обирати міністрів на Майдані - це 100% нелегітимно, ніхто б цього не зрозумів на міжнародній арені.
    так ведь майдан этого и требует - вы что не слышали? Именно поэтому сегодня все кандидатуры были сначала озвучены на майдане, а только завтра их утвердит ВР.
    Про легитимность я вообще молчу уже.

Дописів
    5 977

Типово

Цитата Допис від Онаа Переглянути допис
    Денисова-министр соц политики.жестьОбвинение в коррупции В мае 2000 года Людмила Денисова была арестована. Как тогда заявили стражи порядка, причина – подозрения в причастности министра финансов к коррупции. Людмиле Денисовой инкриминировали «незаконную передачу государственного имущества одной из коммерческих структур». Речь шла о том, что Денисова умышленно создала систему взаиморасчетов. Милиция арестовала имущество Людмилы Денисовой на сумму 92 тыс. грн. Булатов0 министр молодежи спорта- жесть без коминтариев))))
    Мда...((( перезагрузка власти называется ( http://40a.tv/?p=2784

Дописів
    5 977

Типово

Цитата Допис від Zetta Переглянути допис

а розкажіть, чому не користуються паркінгами у Мост-сіті та Пасажі? коли йду повз - на табло завжди багато вільних місць, а навколо від автівок не пройти. там дорого чи що? я просто не в курсі.
    якщо повно місць, а люди не користуються, то хоч 10-поверховий паркінг вирий - який сенс?
    Может не знают люди , или боятся заезжать... Хто его знает ... насчет дороже -так нет же ! На паркинге моста 4 гривны, вокруг моста 7 грн в час . даже дешевле . Я всегда еду наверх , и безопаснее и дешевле . Теперь вот девочки рассказали про Пассаж, буду знать и тоже пользоваться их паркингом с радостью .

Сторінка 17 з 309 ПершаПерша ... 78910111213141516171819202122232425262767117 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті