| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Сталин мочил мочителей. Вычищал троцкистский блок. Но за всем не уследишь, погибали и ни в чём неповинные люди. Сталин, например, спас талантливейшего русского писателя Булгакова.Если был бы Троцкий полегло бы почти всё население. А так демография при Сталине только росла. Если человека оценивать реально по делам, то сравнить его будет просто не с кем.
За оперативною інформацією, якою володіє керівництво Львівської обласної ради, сьогодні, 19 лютого, у Львові так звані тітушки намагатимуться чинити чергові провокації з метою повної дестабілізації ситуації у нашому регіоні.
Як зазначив перший заступник голови Львівської обласної ради Василь Пісний, керівництву обласної ради від достовірних джерел стало відомо, що у Львові діє група осіб, які відносяться до категорії так званих тітушок. Вони прибули до Львова зі східного регіону нашої держави. Про це повідомляє прес-служба Львівської облради.
Если Бога нет, а я в Него верю - я ничего не теряю. А если Бог есть, а я в Него не верю - я теряю все.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks