| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
От ви дурко. ))) Кажу лише про себе. Я вільна людина, вільна від догм, від брехливих лозунгів, на які, мов на гачок, ловлять слабких духом індивідуумів з пробитою энергетичною оболонкою. Від держави з її чиновниками і дурними законами, від будь-якої ідеології, яка потрібна слабакам в якості опори, типу, як милиці хромому каліці.
Я живу як бажаю, і завжди роблю те, що хочу.
А вас, наївних лохів, товують втемну хитрі пройдисвіти, вирішуючи при цьому свої проблеми, які не мають до вас взагалі жодного відношення. Ви є безіменними фішками, яких
кидають жменями у багаття заради розваги покидьків. Вівці на заклання, яких обдурили, що вони начебто діють у своїх інтересах.
І при цьому ви називаєте твариною мене ? )))
На моєму місці Тест би напевно відповів лаконічніше, але більш ємко. Наприклад
БУ-ГА-ГА ! )))
Админздание Киевсовета и КГГА перешло под контроль Макеенко
http://news.mail.ru/inworld/ukraina/...36/?frommail=1
И почему так настороженно восспринимаются такие новости?
Какие нас сюрпризы ожидают?
Совсем всё нелогично как-то
валентинка для майдана. по моему автору пора к психиатру.
![]()
Идти некуда. Приехало г на майдан, намайданилось, напрыгалось, обсектантилось, почувствовало себя в своем воспалившемся мозгу чем-то сильно большИм. А тут время пришло вдруг г оставить стадо, понять, шо его использовали, как распоследнее г, ехать обратно в свое г, упасть там лицом в г и снова прочувствовать себя тем г, которым, в сущности, оно и является. И куда ж разбегаться-то с осознанием всего этого (г)?
P.S. До рэчи, а навищо щырому рагулю саджаты картоплю? Що, у пшэкив прогнозуйеться нэврожай?
Востаннє редагував SuperKot: 16.02.2014 о 13:20
Сон разума рождает свидомищ.
Жывы по-новОму - готовься к земле!
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks