Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 54 з 292 ПершаПерша ... 4444546474849505152535455565758596061626364104154 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 5827, показано з 1 061 по 1 080.

Тема: Майдан 2013-2014 (Общая тема)

Дописів
    28 619

Типово

Цитата Допис від Земляника Переглянути допис
    то сообщение, которое я процитировала уже от вас ранее видела.
    Скорее всего, вы видели те же идеи в другом моем сообщении.

Дописів
    28 619

Типово

Цитата Допис від Mr.Glum Переглянути допис
    так і буде
    Вот поэтому надо учиться выбирать ту власть, которая подходит, а не ту, у которой рожа нравится. Учиться. Но этого мало кто хочет.

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    13 267

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    та тут і близько дуже гарно все видно.. от лише що робити, щоб тут було як там, ніхто не знає.. навідь там... тому що, те що вони зараз там мають зроблено не ними... до речі більшість як іноземців так і "іноземців" це чудово розуміють.. але є і інші...
    ну є одна мисля... тре припинити умовляти себе "у мєня всьо хорошо, мєня всьо устраіваєт, я нікуда ні пайду". бо у патріота і справжнього громадянина (пафос!) не може бути все добре, коли у Родіни все погано а у Родіни жеж все погано? чи нє?
    Хвороба дивна тим, що недужий нібито будує свою персональну реальність, де діють інші закони, відмінні від законів навколишнього світу.

Звідки Ви
    г.Днепр, Мих.Шейнкмана
    Дописів
    25 689

Типово

Цитата Допис від vop Переглянути допис
    Вот поэтому надо учиться выбирать ту власть, которая подходит, а не ту, у которой рожа нравится. Учиться. Но этого мало кто хочет.
    А как быть когда варианта "подходит" нет вообще, а есть "не подходит полностью" и "не подходит процентов на 70"?

Дописів
    28 619

Типово

Цитата Допис від Александр_L Переглянути допис
    Не "могут" а однозначно вытащат.
    Как говорится - не в первой.

Вот простейший пример свежайшего раскола: изменение Конституцию и избирательного закона. "Вводим парламентско-президентскую и полную пропорционалку" заявляет нынешняя оппозиция, причем единогласно, даже ВО "Свобода" решила наступить на горло собственной песне. Какой выбор остается у избирателя не согласно с этим? Как это не выгладит дико - но ПР, и как вариант, коммунисты, которые единственные высказались насчет "с народом посоветоваться". И это раскол свежайший, по которому компромисса искать не собираются. Такое впечатление, что нынешняя оппозиция попутно еще занимается подъемом рейтинга регионалов.
    Вся проблема, как мне кажется, что все говорят, что надо сделать, вместо того, что бы понять - зачем? Т.е. какая цель? Что хочется добиться? Вот и получается, что избиратели "согласны" или "не согласны" с процедурными вопросами, совершенно не понимая, как они могут выбрать свою будущую жизнь.

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 279

Типово

ну є одна мисля... тре припинити умовляти себе "у мєня всьо хорошо, мєня всьо устраіваєт, я нікуда ні пайду". бо у патріота і справжнього громадянина (пафос!) не може бути все добре, коли у Родіни все погано а у Родіни жеж все погано? чи нє?
    тут така справа.. мало кудись підти... потрібно точно знать, що робити і як, та ще й за які кошти (ресурси) а відірвані руки й пальці ніякого користі для Родіни не принесуть... спочатку потрібна ідея (і не всі повинні гарно жити) потім програма, потім команда й ресурси, потім переконання та організація прихилників а вже потім іти... а бігати з одного кутка в інши по дорозі втарчаючи руки ноги та очі то....
    ЗІ я піду.... ще й як піду, але я повинен впевнитись що з того будет толк и шанс... і якщо не мені то хоча б моєму синові.. а так шлаях Вопа набагато простіший й дешевший... ;(
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    13 267

Типово

Цитата Допис від Александр_L Переглянути допис
    Не "могут" а однозначно вытащат.
    Вот простейший пример свежайшего раскола: изменение Конституцию и избирательного закона. "Вводим парламентско-президентскую и полную пропорционалку" заявляет нынешняя оппозиция, причем единогласно, даже ВО "Свобода" решила наступить на горло собственной песне. Какой выбор остается у избирателя не согласно с этим? Как это не выгладит дико - но ПР, и как вариант, коммунисты, которые единственные высказались насчет "с народом посоветоваться". И это раскол свежайший, по которому компромисса искать не собираются. Такое впечатление, что нынешняя оппозиция попутно еще занимается подъемом рейтинга регионалов.
    а з чим незгодний виборець? з системою? так у свідомого виборця на цьому етапі питання взагалі-то не в тому - президентсько-парламентська чи парламентсько-президентська система. мова йде про те, що виборцю не подобається і він активно протестує проти того, яким чином отримані ті чи інші повноваження в цій системі. інакше кажучи виборець вимагає у влади доказів легітимності. а ті, кому взагалі похєр питання яким чином і докази не потрібні - тих можна взагалі виборцем не вважати. ну тобто голосом, як статистичною одиницею - безумовно, а громадянином, що здійснює усвідомлений вибір - ні.
    Хвороба дивна тим, що недужий нібито будує свою персональну реальність, де діють інші закони, відмінні від законів навколишнього світу.

Дописів
    7 137

Типово

Цитата Допис від Заблудившийся Переглянути допис
    знаю одно ---обдурить меня втирая про происки израиля , нато , пиндосов и коварность европы тут никому не удастся )))
    представляю как вы потом приколетесь))

Дописів
    7 137

Типово

Цитата Допис від vop Переглянути допис
    Скорее всего, вы видели те же идеи в другом моем сообщении.
    возможно, про рожи вы часто пишете

Звідки Ви
    Еarth
    Дописів
    24 869

Типово

ті хто живе щасливо не лізе інших вчити як їм жити... не називається не реалізація... і притаманне приймакам... особисто я про ти них нічого не маю до тих пір доки вони не починають мене повчати як зробити те, що вони так і не змогли зробити...
    ЗІ зрада вона і є зрада, при любій з епох.. ну то вже таке..
    ЗІ ЗІ також соромишся свого громадянства?
    шурик, о какой зраде и о какой родине может идти речь в стране мазепы, грушевского и кравчука...
    в стране, 91% которой похоронил свою прежнюю родину, хотя лет за пять до этого даже в страшном сне не мог подумать такого
    не зрада, а норма жизни... не родина, а жопа в тепле... посмотри сколько молодежи желает уехать...

oleg orenda
    Guest

Типово

Цитата Допис від vict Переглянути допис
    шурик, о какой зраде и о какой родине может идти речь в стране мазепы, грушевского и кравчука...
    в стране, 91% которой похоронил свою прежнюю родину, хотя лет за пять до этого даже в страшном сне не мог подумать такого
    не зрада, а норма жизни... не родина, а жопа в тепле... посмотри сколько молодежи желает уехать...
    Та да...(((((((

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    13 267

Типово

потрібно точно знать, що робити і як, та ще й за які кошти (ресурси) < .... > спочатку потрібна ідея (і не всі повинні гарно жити) потім програма, потім команда й ресурси, потім переконання та організація прихилників а вже потім...
    і відповідь на ці питання ми отримаємо після рекламної паузи...

тобто сидимо, чекаємо, аж поки хтось все це зробить, принесе, доведе. і вже тоді, начувайся, злочинна владо

Дописів
    7 137

Типово

тобто сидимо, чекаємо, аж поки хтось все це зробить, принесе, доведе. і вже тоді, начувайся, злочинна владо
    я не поняла, мне показалось или вы агитируете на майдан смотаться?

Дописів
    28 619

Типово

возможно, про рожи вы часто пишете
    Последние 4 года - постоянно. До этого писал иногда.

Типово

Цитата Допис від vict Переглянути допис
    Не мешайте Шурику перед сном в патриотизм поиграться, а то ему сны плохие приснятся.
    Демократия не может стать выше уровня того человеческого материала,
    из которого составлены ее избиратели.
    Бернард Шоу

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 232

Типово

Не, лучше все сразу поломать, а потом что то придумаем.
    22 года назад так уже делали, я ниче не перепутал ?

Дописів
    2 493

Типово

Олимпиада? Со спящими мишками?

Дописів
    24 739

Типово

Цитата Допис від Заблудившийся Переглянути допис
    я точно не постесняюсь.. украинец. а по русски пишу исключительно что бы ярусских поцреотов подрочить ))
    ..
    в жизни мне пришлось провести в общей сложности за пределами нашей родины года три-четыре. разные были условия. и кофортные и скажем не очень ))
    работал , не работал и даже служил.
    выбор сделать свою жизнь нормальной здесь, а не там у меня осознанный.
    я и делаю что могу.
    знаю одно ---обдурить меня втирая про происки израиля , нато , пиндосов и коварность европы тут никому не удастся )))
    Погодите, но кроме Вас, решившего строить свое счастье в Украине, есть и масса других игроков, имеющих свой интерес здесь, причем многие из них рассматривают эту страну сугубо как бизнес-ресурс, вытягивая из нее профит без вложений. Исходя из этого - что означает, что Вас не обдурить?)
    Жизнь - это то, что случается с нами, пока мы строим планы на будущее (Томас Ла Манс)
    Женщина - это приглашение к счастью (Шарль Бодлер)

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    13 267

Типово

я не поняла, мне показалось или вы агитируете на майдан смотаться?
    вас? нє. здалося.

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    13 267

Типово

Цитата Допис від SergOv Переглянути допис
    Не, лучше все сразу поломать, а потом что то придумаем.
    22 года назад так уже делали, я ниче не перепутал ?
    трошки не так. 22 роки тому дійсно щось зламали. але потім оте щас шото прідумаєм раптово розтягнулось на 22 роки. і хтось просто заморився чекати.

Сторінка 54 з 292 ПершаПерша ... 4444546474849505152535455565758596061626364104154 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті