Вікторія Шилова: «Україна аплодує Президенту»
Шановні співвітчизники!
Я вважаю, що підписання нової газової угоди для України фактично означає уникнення економічного занепаду. З 2009 року ми сплачували за газ 500$, а з 1 –го січня 2014 року, згідно підписаній новій угоді, будемо платити 268,5 доларів за тис. кубометрів. Фактично, за рік це десятки мільярдів доларів, які будуть заощаджені на підвищення соціальних стандартів. Також вчора у Москві відбулось підписання важливих документів щодо завантаження наукоємких галузей української промисловості. Нажаль, цього не вдавалося зробити раніше, в наслідок чого Україна втратила сотні мільярдів доларів, вставши на межу економічної безодні.
Я завжди намагалася буди об’єктивною у будь – який ситуації і за будь – яких обставин. Я була дуже здивована, коли лідери так званої опозиції заявили, що підписання газової угоди з ціною 268,5 доларів, то є зрада економічних інтересів України. Так могли заявити тільки люди, які ненавидять свою країну або працюють на уряди іноземних держав. Зрозуміло, що цей політичний непотреб, який спробував використати Майдан 1 грудня у власних інтересах, зараз б’ється в конвульсіях. Вони розуміють – їхній крах неминучий, а їхня спроба останнього місяця нацькувати одну частину України на іншу за гроші різних паразитів – олігархів на чолі з Порошенком, провалилась. Зараз український народ відмовляється сприймати політиків, які засіли у Верховній Раді, і які є маріонетками олиігархів. Після того, що відбулося, і коли майже всі олігархічні телеканали встали на бік так званих опозиціонерів, і почали методично розкачувати човен української державності, найвище керівництво України повинно зрозуміти – олігархат в Україні загрожує не тільки народу, а і самій владі. А якщо взяти до уваги, що олігархи за своєю сутністю є анти українцями, то на перший план виходить питання знищення олігархату як класу.
Ситуація в країні ще раз підтверджує пункти моєї ПРОГРАМИ НАРОДНОЇ ПЕРЕМОГИ (п. 9. Безпощадна боротьба з олігархічним бізнесом з його антинародними, нелюдськими принципами – до повного його знищення. За будь-які прояви рейдерства карати позбавленням волі. п. 17. Створити Міністерство інформаційної політики, яке відповідало би за ідеологію та інформаційну безпеку країни і надавало та відкликало право вести будь-яку діяльність щодо розповсюдження масової інформації. Вимагаємо на законодавчому рівні забезпечити всемірну підтримку виданню української преси та телерадіопродуктів на державній мові громадянами України).
Наостанок хочу додати те, що так звана опозиція зараз блокує трибуну Верховної ради, випрошуючи для себе преференції, і це дуже добре. Я дуже сподіваюсь, що будуть оголошені дострокові вибори, і тоді відбудеться тотальне перезавантаження парламентаризму в Україні. Я сподіваюсь, у новій Верховній раді з’являться нові політичні лідери.
Bookmarks