| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
мій дід українець, але він ненавідив бандерівців, та ще и вбивав цю гидоту, як в 1943, так і в 1947-50, У 1949 його двоюредну сестру-вчітельку ця сволота вбила, а її сина прив'язаля колючим дротом до дерева. Я не боюся Екзамену з української мови.
Востаннє редагував Тася Я: 25.01.2014 о 21:50
Вот бы сделать дома уборку и нажать "СОХРАНИТЬ"!)
достойный ответ европейца , и, прямо демократическая аргументация. От будущего Хозяина жижни другого и не ждали, Повторите УКРАЇнською
У 1949 його двоюредну сестру-вчітельку ця сволота вбила, а її сина прив'язаля колючим дротом до дерева. Я не боюся Екзамену з української мови.
я ніколи не користуюсь перекладачем, пишу як можу, якщо Ви такий знавець, вкажить помилки. Але проблема не у м оєму знанні української мови, а утому, що Ви вважаєте себе більшим ураїнцем, між інши.
Тобто, ваш дід - звичайний вбивця. Я припускаю, що він міг вбивати під час війни, але в 1947-50 був мирний час, і вбивство треба було довести у суді, т.і. А ви звинувачуєте якихось бандерівців, без імен, прізвищ в тому, що на той час робила і радянська влада. І ви навіть не припускаєтесь думки, що, можливо, виключно завдяки організації Бандери, ваша сім"я дожила до тих самих 1947-50 рр.., а не померла від голоду у 1930-х.
Вам це смішно? Моєму діду було ні
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks