| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
..нет никакого действительного способа измерить ценность экономического вклада любого человека, потому что все богатства, все продукты труда — это коллективный продукт всего общества и всех поколений.
Дожился Витя, так недолго и до анафемы....
Глава Української православної церкви Київського патріархату Філарет відмовився від ордену, яким його нагородив Віктор Янукович.
Відповідна заява патріарха розміщена на сайті УПЦ КП.
Філарет вирішив також не приймати орден святого апостола Іоана Богослова, яким його нагородив синод УПЦ КП у зв’язку з 85-літтям.
"В умовах, які сьогодні склалися в Україні, коли загинули люди, а в центрі Києва триває жорстоке протистояння, я прошу не вручати мені нагород. Це моє рішення також підтримали члени Священного Синоду та інші архієреї", - заявив Філарет.
"Розділяючи з українським народом біль та скорботу Церква молиться за мир і припинення міжусобиці та закликає до молитви всіх віруючих", - додав він.
Філарет також благословив духовенство Київського Патріархату "звершувати молитви там, де цього просять люди, сприяти втихомиренню ворожнечі".
Глава Української православної церкви Київського патріархату Філарет відмовився від ордену, яким його нагородив Віктор Янукович.
http://www.pravda.com.ua/news/2014/01/22/7010814/
во оно как ...
Здесь ничего хорошего уже не случится …
Я все понимаю, честно, и делаю скидку на обстановку - даже когда утром зашла в тему и прочла мерзкий пост быдла с пожеланиями смерти детям одного из форумчан - я не стала реагировать - через дерьмо иногда проще перешагнуть.
Но вот когда женщина, взрослая, позиционирующая себя как зрелого и образованного человека, которая переживает за баны и за односайтников, радуется ТАКОМУ - для меня это ужас ужасный и нонсенс. В голове не укладывается.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks