А шо касаемо кандидатуры, то в Днепре, кого знаю, хотят голосовать за Кличко.
Поддерживаю! За Кличко.![]()
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
А шо касаемо кандидатуры, то в Днепре, кого знаю, хотят голосовать за Кличко.
Поддерживаю! За Кличко.![]()
Суддя забрала права за Межигір’я у людини, яка не була місці порушення
Середа, 15 січня 2014, 18:44
Версія для друку
Коментарі2
Суддя Печерського суду Оксана Царевич забрала права на 6 місяців у Інни Царькової, яка 29 грудня була у Межигір'ї.
Про це вона написала у Facebook.
"Щойно закінчився суд щодо мого буцімто правопорушення - незупинки 29 грудня о 1810 на Наддніпрянському шосе. Як я вже писала мене там не було, оскільки в ці дні були у Вишгороді", - написала вона і додала, що її "засікли раніше того дня біля Міжгіря".
"Доказів нуль, викликали на моє прохання капітана, який складав адмінпротокол за моєї відсутності - цирк. Зранку слухали справу цілу годину, рапорт та адмінпротокол був розтрощений вщент моїм адвокатом", - повідомила вона.
"Мої докази і чоловік-свідок, а також зазначення існування і інших свідків того що я була в той час у Вишгороді – нуль, а також факт моєї відсутності при складанні протоколу. Вирок - вишка - 6 місяців позбавлення прав", - додала вона.
"До того, як до мене почали приходити Печерське ДАІ додому, з автомайданом їздила тільки раз - 29-го, Після цього стали з чоловіком робити це постійно. Авто одне прав двоє - нас не переможуть", - підкреслила активістка Інна Царькова
Українська правда
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Ха-ха...
Оппа отказалась рассматривать закон о "недоторканности"
Голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов запропонував народним депутатам від опозиції скласти мандати.
Так він прокоментував «Громадському ТБ» той факт, що депутати від опозиції залишили засідання регламентного комітету на знак протесту, передає «Українська правда».
Правляча більшість сьогодні вирішила включити до порядку денного новий законопроект, яким спрощується процедура зняття депутатської недоторканності.
За словами Єфремова, майже всі депутати обиралися до парламенту під гаслом скасування депутатської недоторканності, а «тепер, коли вони стали депутатами, не тільки скасування недоторканності, але навіть якесь послаблення в вирішенні цього питання викликає от таку реакцію».
Єфремов розповів, що згідно з новим проектом депутати при порушенні закону отримують за поданням генпрокурора згоду на те, щоб їх притягували до кримінальної відповідальності або до судового рішення безпосередньо в сесійній залі парламенту.http://ua.racurs.ua/news/21054-iefre...tatski-mandaty
Добра и удачи!
То, что сейчас делает обиженное Гриценко, вносит в ряды украинцев смуту, так как очерняет оппу.
Хочет привести народ к уходу с Майдана.
Но не учло оно, шо мы там не из-за Яцыка, или еще кого-то из них.
Так что, все мимо.![]()
Психолух, этот закон принять врядли получится.
Так шо не пищи от радости заранее.![]()
Майдан в пятницу пропустит Януковича через "коридор позора" http://check-ua.com/article/1065/
Регионалов может ждать сюрприз.![]()
Потому что на территории государства есть Законы, эти же Законы работают и во время футбольного матча на территории этого государства, но в футболе так же есть и свои правила, за которые в той или иной степени наказывают.
Предполагаю его наказали по футбольным правилам, причем на мое ИМХО, вполне заслуженно.
Зы. Мне кажется, что его никак не покидают амбиции Саши Македонского, а для командного игрока это плохо, да и те пару недавних дел против ребят из генштаба и по разбазариванию майна МО как то резко остудили политическую активность г-на Гриценко, хотя его взгляды мне лично симпатичны.
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Темка шото в личностный срачь выпала , а так бодренько начиналась)
Какая целесообразность построения моста с точки зрения рыбы
Надо трезво смареть на вещи.
У нас в Восточной Тягнибок врядли наберет оч много. Яцик тоже. Юля ПОКАсидит.
Остается Кличко.![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks