| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Возможно, Яценюк и привел (ради кол-ва голосов) абы кого, которые потом подвели.
Что оппа собирается делать, объявляют для того, чтобы можно было мобилизировать людей в трудный момент.
Без поддержки людей ничего не выйдет.
К тому же, объявляют далеко не все, наверное.
А Гриценко показал себя как гнида, которой верить уже нельзя.
Знать о якобы угрозе Майдану, и почему-то молчать полтора месяца? Это явный знак брехуна и предателя.
Которого подкупили в нужный момент, вот он и пузырится в СМИ, шоб оппу очернить.
Гриценко Ганьба!![]()
ну шо крайние уже есть... Руслана и Гриценко... Майдан можно разогнать... при том побыстрее... потому что может и сам разойтись...
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Ох уж эти ожидания дяди с большимиусамиденьгами, который придет и облагодетельствует
А почему здесь дядя поддержал тирана и деспота?
![]()
Оппу очернить ни у кого не получится.
Просто потому, что на Майданы мы ходим и будем ходить не за Яценюка или оппу.
А за подписание Ассоциации с ЕС, причем скорейшего.
Если не подпишут, будем мирно ходить на Майданы, и гривна тогда еще не так рухнет.
питаннячко. коли на запит громадянина, який реалізує своє право брати участь у соціальному та політичному житті, управлінні державою, відповіддю влади є мовчання, на пропозиції - ігнорування, на вимоги - тиск, то громадянин заявляє про своє право на протест. і робить цей протест ні в кого не отримуючи дозволу. і він є маладєц, герой та європеєць. а коли громадянин так само робить протест проти ігнорування, мовчання та тиску з боку своїх же ж колег, що називають себе опозицією, то громадянин чомусь стає зрадником, гнидою та падлюкою.
хоча мова йде про того ж самого громадянина і таке саме порушення його прав.
поясніть мені чого я не розумію.
Хвороба дивна тим, що недужий нібито будує свою персональну реальність, де діють інші закони, відмінні від законів навколишнього світу.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks