Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 748 з 788 ПершаПерша ... 248648698738739740741742743744745746747748749750751752753754755756757758 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 15757, показано з 14 941 по 14 960.

Тема: Майдан 2013 (Общая тема)

Дописів
    6 050

Типово

А шо касаемо кандидатуры, то в Днепре, кого знаю, хотят голосовать за Кличко.

Поддерживаю! За Кличко.

Типово

Цитата Допис від Rоlа Переглянути допис
    та прям.

а де нормальний Толік був з своімі аткравєніямє щодо оппо півтора місяці тому?
    ну шо ему госдеп написал - то и озвучил)))
    Что? Где? Когда?

on-off
    Guest

Типово

Цитата Допис від MCKein Переглянути допис
    А шо касаемо кандидатуры, то в Днепре, кого знаю, хотят голосовать за Кличко.

Поддерживаю! За Кличко.
    ахахаа- ахахааха, но ведь Льюис лучше. Переспрошу - а кого Вы знаете? Кассирши из АТБ не в счет

Дописів
    39 400

Типово

Возможно, Яценюк и привел (ради кол-ва голосов) абы кого, которые потом подвели.
    Что оппа собирается делать, объявляют для того, чтобы можно было мобилизировать людей в трудный момент.
    Без поддержки людей ничего не выйдет.
    К тому же, объявляют далеко не все, наверное.

А Гриценко показал себя как гнида, которой верить уже нельзя.
    Знать о якобы угрозе Майдану, и почему-то молчать полтора месяца? Это явный знак брехуна и предателя.
    Которого подкупили в нужный момент, вот он и пузырится в СМИ, шоб оппу очернить.
    Гриценко Ганьба!
    навряд підкупили. думається, не знайшов підтримки серед гравців команди, а потім їх класично злив.

Дописів
    6 050

Типово

Цитата Допис від Mr.Glum Переглянути допис
    питаннячко. коли на запит громадянина, який реалізує своє право брати участь у соціальному та політичному житті, управлінні державою, відповіддю влади є мовчання, на пропозиції - ігнорування, на вимоги - тиск, то громадянин заявляє про своє право на протест. і робить цей протест ні в кого не отримуючи дозволу. і він є маладєц, герой та європеєць. а коли громадянин так само робить протест проти ігнорування, мовчання та тиску з боку своїх же ж колег, що називають себе опозицією, то громадянин чомусь стає зрадником, гнидою та падлюкою.
    хоча мова йде про того ж самого громадянина і таке саме порушення його прав.

поясніть мені чого я не розумію.
    Гриценко однозначно не был бы ГНИДОЙ, если бы предупредил Майдан об опасности еще 30 ноября.
    Когда это было актуально.
    Тем самым, предотвратил бы кровопролитие.

Не сделал этого - значит, или врет, или гнида, которая не предупредила людей вовремя.

Дописів
    6 050

Типово

Цитата Допис від on-off Переглянути допис
    ахахаа- ахахааха, но ведь Льюис лучше. Переспрошу - а кого Вы знаете? Кассирши из АТБ не в счет
    Чудо, на Востоке народ за Кличко!

Так-то.

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Суддя забрала права за Межигір’я у людини, яка не була місці порушення
    Середа, 15 січня 2014, 18:44

Версія для друку
    Коментарі2

Суддя Печерського суду Оксана Царевич забрала права на 6 місяців у Інни Царькової, яка 29 грудня була у Межигір'ї.

Про це вона написала у Facebook.

"Щойно закінчився суд щодо мого буцімто правопорушення - незупинки 29 грудня о 1810 на Наддніпрянському шосе. Як я вже писала мене там не було, оскільки в ці дні були у Вишгороді", - написала вона і додала, що її "засікли раніше того дня біля Міжгіря".

"Доказів нуль, викликали на моє прохання капітана, який складав адмінпротокол за моєї відсутності - цирк. Зранку слухали справу цілу годину, рапорт та адмінпротокол був розтрощений вщент моїм адвокатом", - повідомила вона.

"Мої докази і чоловік-свідок, а також зазначення існування і інших свідків того що я була в той час у Вишгороді – нуль, а також факт моєї відсутності при складанні протоколу. Вирок - вишка - 6 місяців позбавлення прав", - додала вона.

"До того, як до мене почали приходити Печерське ДАІ додому, з автомайданом їздила тільки раз - 29-го, Після цього стали з чоловіком робити це постійно. Авто одне прав двоє - нас не переможуть", - підкреслила активістка Інна Царькова

Українська правда
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Типово

Цитата Допис від Vedma Переглянути допис
    Суддя забрала права за Межигір’я у людини, яка не була місці порушення
    Середа, 15 січня 2014, 18:44

Версія для друку
    Коментарі2

Суддя Печерського суду Оксана Царевич забрала права на 6 місяців у Інни Царькової, яка 29 грудня була у Межигір'ї.

Про це вона написала у Facebook.

"Щойно закінчився суд щодо мого буцімто правопорушення - незупинки 29 грудня о 1810 на Наддніпрянському шосе. Як я вже писала мене там не було, оскільки в ці дні були у Вишгороді", - написала вона і додала, що її "засікли раніше того дня біля Міжгіря".

"Доказів нуль, викликали на моє прохання капітана, який складав адмінпротокол за моєї відсутності - цирк. Зранку слухали справу цілу годину, рапорт та адмінпротокол був розтрощений вщент моїм адвокатом", - повідомила вона.

"Мої докази і чоловік-свідок, а також зазначення існування і інших свідків того що я була в той час у Вишгороді – нуль, а також факт моєї відсутності при складанні протоколу. Вирок - вишка - 6 місяців позбавлення прав", - додала вона.

"До того, як до мене почали приходити Печерське ДАІ додому, з автомайданом їздила тільки раз - 29-го, Після цього стали з чоловіком робити це постійно. Авто одне прав двоє - нас не переможуть", - підкреслила активістка Інна Царькова

Українська правда
    ща голонавт скажыт шо нех..уй ездить
    потвора )))
    Что? Где? Когда?

Дописів
    9 473

Типово

Ха-ха...

Оппа отказалась рассматривать закон о "недоторканности"

Голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов запропонував народним депутатам від опозиції скласти мандати.

Так він прокоментував «Громадському ТБ» той факт, що депутати від опозиції залишили засідання регламентного комітету на знак протесту, передає «Українська правда».

Правляча більшість сьогодні вирішила включити до порядку денного новий законопроект, яким спрощується процедура зняття депутатської недоторканності.

За словами Єфремова, майже всі депутати обиралися до парламенту під гаслом скасування депутатської недоторканності, а «тепер, коли вони стали депутатами, не тільки скасування недоторканності, але навіть якесь послаблення в вирішенні цього питання викликає от таку реакцію».

Єфремов розповів, що згідно з новим проектом депутати при порушенні закону отримують за поданням генпрокурора згоду на те, щоб їх притягували до кримінальної відповідальності або до судового рішення безпосередньо в сесійній залі парламенту.http://ua.racurs.ua/news/21054-iefre...tatski-mandaty
    Добра и удачи!

Дописів
    6 050

Типово

То, что сейчас делает обиженное Гриценко, вносит в ряды украинцев смуту, так как очерняет оппу.
    Хочет привести народ к уходу с Майдана.

Но не учло оно, шо мы там не из-за Яцыка, или еще кого-то из них.
    Так что, все мимо.

Дописів
    6 050

Типово

Психолух, этот закон принять врядли получится.
    Так шо не пищи от радости заранее.

Дописів
    20

Типово

Майдан в пятницу пропустит Януковича через "коридор позора" http://check-ua.com/article/1065/

Дописів
    39 400

Типово

Чудо, на Востоке народ за Кличко!Так-то.
    отой народ вже в курсі....?)

Дописів
    6 050

Типово

Регионалов может ждать сюрприз.

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 393

Типово

Цитата Допис від Mr.Glum Переглянути допис
    питаннячко. коли на запит громадянина, який реалізує своє право брати участь у соціальному та політичному житті, управлінні державою, відповіддю влади є мовчання, на пропозиції - ігнорування, на вимоги - тиск, то громадянин заявляє про своє право на протест. і робить цей протест ні в кого не отримуючи дозволу. і він є маладєц, герой та європеєць. а коли громадянин так само робить протест проти ігнорування, мовчання та тиску з боку своїх же ж колег, що називають себе опозицією, то громадянин чомусь стає зрадником, гнидою та падлюкою.
    хоча мова йде про того ж самого громадянина і таке саме порушення його прав.

поясніть мені чого я не розумію.
    Потому что на территории государства есть Законы, эти же Законы работают и во время футбольного матча на территории этого государства, но в футболе так же есть и свои правила, за которые в той или иной степени наказывают.
    Предполагаю его наказали по футбольным правилам, причем на мое ИМХО, вполне заслуженно.

Зы. Мне кажется, что его никак не покидают амбиции Саши Македонского, а для командного игрока это плохо, да и те пару недавних дел против ребят из генштаба и по разбазариванию майна МО как то резко остудили политическую активность г-на Гриценко, хотя его взгляды мне лично симпатичны.
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Дописів
    998

Типово

Темка шото в личностный срачь выпала , а так бодренько начиналась)
    Какая целесообразность построения моста с точки зрения рыбы

Дописів
    6 050

Типово

отой народ вже в курсі....?)
    За отой не знаю, а те днепряне, кого знаю, те за Кличко.
    Мы тоже. естестно.

Дописів
    6 050

Типово

Надо трезво смареть на вещи.
    У нас в Восточной Тягнибок врядли наберет оч много. Яцик тоже. Юля ПОКА сидит.

Остается Кличко.

Дописів
    39 400

Типово

За отой не знаю, а те днепряне, кого знаю, те за Кличко.
    Мы тоже. естестно.
    а "восток", який ви згадували -"мьі тожє"?

Дописів
    6 050

Типово

а "восток", який ви згадували -"мьі тожє"?
    Я щетаю, шо Днепр это тоже Восток. Хотя типо мы центр.

Сторінка 748 з 788 ПершаПерша ... 248648698738739740741742743744745746747748749750751752753754755756757758 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті