| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Загальна кількість жертв переважно від Беркуту та тітушок десь втичі більше без урахування незаконно засуджених чи репресованих правоохоронцями. Але остаточно втративший почуття реальності законно обраний має наміри повторити такі вчинки.Кількість потерпілих громадян, доставлених до медичних закладів Києва в результаті зіткнень з правоохоронними органами на протестних акціях 1 і 11 грудня минулого року, становить, відповідно, 165 і 49 осіб. Про це йдеться в офіційній відповіді департаменту охорони здоров'я КМДА, наданому на депутатське звернення Геннадія Москаля.
---![]()
система поняла что на их Антимайданы, в которые они вбрасывают кучу денег, никто не обращает внимания, их просто не видят, не воспринимают, как будто их просто нет,
и даже хуже, в политическом смысле, и в глазах иностранных политиков подрывают рейтинг.
Поэтому Антимайданы уже сгонять не будут
и как противостояние Евромайдану предпринимаются иные методы,
один из которых просто его запретить,
но вот если даже после запрета попытаются разогнать, то это будет иметь очень плохие последствия для власти, олигархов, просто серьёзных бизнесменов ,
и как итог для МВД и Служб.
а хто тобі сказав, що я їм плачу. Правда я і три ради на двух полосах не їзжу, одна з яких зустрічна.
ЗІ наспраді порушення правил було, це навідь ти визнав. Те порушення тягне на провокування аварійної ситуациї. Це порушення передбачає позбавлення водійського посвідчення. Суд саме таке рішення й прийняв. Апеляцію порушникам не заборонили. Хай йдуть в суд і перконують, що до них здійснили неправомірне покарання.
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
я тебе читаю і впевнений, що так і є.
читай, учись, думай:
http://pravo-ukraine.org.ua/porushen...-pravil-obgonu
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks