Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 482 з 788 ПершаПерша ... 382432472473474475476477478479480481482483484485486487488489490491492532582 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 15757, показано з 9 621 по 9 640.

Тема: Майдан 2013 (Общая тема)

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    2 269

Типово

Цитата Допис від Синичка Переглянути допис
    Ну да, совершенно провальная политика на фоне низкой рождаемости, если учесть то, что многие украинцы либо стремятся эмигрировать или пристроить в Канадах своих детей. Двойка, в общем.
    Однозначно потрібно виводити країну на інший економічний та соціальний рівень, але міграційне законодавство, то перш за все, тим більше, що виведення на інший рівень займе не один рік. А за цей час багато немєстних примазатись можуть
    У вогні перетоплюється залізо у сталь. У боротьбі перетворюється народ у націю. (Є.Коновалець)

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    13 267

Типово

Цитата Допис від Спокойный Переглянути допис
    Хорошо, но где же на Украине та "переважна більшість", которая "are conscious of a common identity and share the same culture"?
    Или Вы тоже будете утверждать, что на майданах "переважна більшість" сейчас что то себе морозит?
    та ну майдан це лише одна з форм. для мене було б дивно, якби "переважна більшість" діяла абсолютно однаково. є інші способи, щоб самоідентифікуватись.
    Хвороба дивна тим, що недужий нібито будує свою персональну реальність, де діють інші закони, відмінні від законів навколишнього світу.

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    2 269

Типово

Там такая работоспособность и высокий уровень общения, что не удивительно в принципе, почему они так живут. Просто у меня муж с ними сталкивался, говорит, что с ними работать приятнее всего.
    О! Саме працювати, а от якщо тільки спробувати поселитися поміж них - уся їхня доброзичливість випарується, не щедрують там чужинців.
    У вогні перетоплюється залізо у сталь. У боротьбі перетворюється народ у націю. (Є.Коновалець)

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    2 269

Типово

Не боитесь, что с ужесточением миграционных законов, количество украинцев будет уменьшаться еще большими темпами?
    Треба робити все швидко, вчасно і головне якісно )))

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    2 269

Типово

Цитата Допис від Сухов Переглянути допис
    Меня и трезвого трогать не стоит..
    Не знаю, я Вас тверезим ще не бачив )))

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    24 618

Типово

Цитата Допис від Mr.Glum Переглянути допис
    та ну майдан це лише одна з форм. для мене було б дивно, якби "переважна більшість" діяла абсолютно однаково. є інші способи, щоб самоідентифікуватись.
    Весна покажет, ,кто, где с...л. (с)
    Ну то такэ...

Дописів
    4 517

Типово

Цитата Допис від Лубенський Переглянути допис
    О! Саме працювати, а от якщо тільки спробувати поселитися поміж них - уся їхня доброзичливість випарується, не щедрують там чужинців.
    На основании чего такие утверждения? А то рассказывали о том, что сын знакомой женился на японке, и нравится ему там безмерно, а я за него теперь переживаю. )
    .

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    24 618

Типово

Треба робити все швидко, вчасно і головне якісно )))
    Как вариант -

не?
    Ну то такэ...

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    26 168

Типово

Не знаю, я Вас тверезим ще не бачив )))

Чего уж скромничать..

Мы с вами никак не виделись..
    И лично я от этого дискомфорта не испытываю..

А ваши фантази на тему состояния форумчан - сугубо ваши проблемы..
    Страна дуреет, но идёт вперёд!

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    29 666

Типово

Та я ж не спорю. Хоча географія тут ні до чого, у Британії теж географія...
    сравнение не уместно, т.к. на британских островах разных обособленных племен было пруд пруди, пришедших на острова в разное время. и все были гордыми и независимыми. а японцы стали передовыми японцами, выпрыгнув из глубоко средневековья, совсем недавно посредством муштры, возведенной в ранг национальной идеи, другими словами через жесточайшую диктатуру.
    Не з національним складом а з націоналістичним суспільно-політичним устроєм. Там немає такого поняття як націоналісти, вони там всі націоналісти з народження.
    Гноблять вони япошок, але їхня сила, мужність, взаємодопомога, те як вони себе вели після нещодавньої катастрофи - заслуговує на повагу.
    соглашусь с мужеством, взаимовыручкой. варварские бомбардировки 6 и 9 августа 1945-го сплочают и закаляют. к тому же куда им деваться на маленькой территории? поневоле взаимовыручке обучишься. это у нас принято при своем большом саде еще и соседскую грушу обдирать, чья ветка свесилась через высоооокий забор.

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    2 269

Типово

На основании чего такие утверждения? А то рассказывали о том, что сын знакомой женился на японке, и нравится ему там безмерно, а я за него теперь переживаю. )
    На основі спілкування з прожившими там певний час людей. Не знаю, як сину Вашої знайомої живеться, він все-таки одружений на японці, але відноситись до нього як до японця не будуть однозначно.

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    2 269

Типово

Как вариант -

не?
    Яж Вам про збільшення населення, а Ви мені про зменшення.

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    2 269

Типово

Цитата Допис від Сухов Переглянути допис
    Чего уж скромничать..

Мы с вами никак не виделись..
    И лично я от этого дискомфорта не испытываю..

А ваши фантази на тему состояния форумчан - сугубо ваши проблемы..
    Звичайно сугубо мої, я взагалі свої проблеми ні на кого не перекладаю.

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    29 666

Типово

сдается мне, г-н Лубенский проповедует на форуме азиопейскую модель государства, скрытно пропихивая кремлевские интересы

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    26 168

Типово

Звичайно сугубо мої, я взагалі свої проблеми ні на кого не перекладаю.

Медаль.. Жестяная..
    И пирожок с третье полки..

Заслужили..
    Страна дуреет, но идёт вперёд!

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    2 269

Типово

Цитата Допис від -=coNDor=- Переглянути допис
    сравнение не уместно, т.к. на британских островах разных обособленных племен было пруд пруди, пришедших на острова в разное время. и все были гордыми и независимыми. а японцы стали передовыми японцами, выпрыгнув из глубоко средневековья, совсем недавно посредством муштры, возведенной в ранг национальной идеи, другими словами через жесточайшую диктатуру.
    В Японії теж були різні племена, і горді і незалежні, і прибували на острови в різний час, імхо тут справа скоріш в менталітеті, ну і в політиці звичайно.

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    2 269

Типово

Цитата Допис від -=coNDor=- Переглянути допис
    сдается мне, г-н Лубенский проповедует на форуме азиопейскую модель государства, скрытно пропихивая кремлевские интересы
    Ні, я б хотів вивести щось нове, нову модель, хоча сам ще не знаю яку саме ))

kvitka777
    Guest

Типово

[QUOTE=Лубенський;24953289]Ні, я б хотів вивести щось нове, нову модель, хоча сам ще не знаю яку саме ))[/Q;UOTE]

--- власть избираема народом;

-- власть подотчётна народу;

--власть обслуживает народ.

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    2 269

Типово

Цитата Допис від kvitka777 Переглянути допис

--- власть избираема народом;

-- власть подотчётна народу;

--власть обслуживает народ.
    От другий пунктик потребує глобального доопрацювання

Сторінка 482 з 788 ПершаПерша ... 382432472473474475476477478479480481482483484485486487488489490491492532582 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті