| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Как получается, что люди,старательно облизывающе Левшу номер 69, так злобствуют в отношении жестоко избитой женщины?!блин, одна как сыр в масле катается в больничке, на шпильках, но тяжело больная на спину,
другая - с тяжкими телесными , прекрасно выглядит и складно говорит.... даже кокетничает...
У каждого своя рифма на слово "звезда"
не имелся в виду стационар. выписывали на амбулаторное. как быстро заживает не знаю.
там же2.2. Тілесні ушкодження середньої тяжкості:2.2.1. Ознаки ушкодження середньої тяжкості:а) відсутність небезпеки для життя;б) відсутність наслідків, що викладені в п. 2.1.1 цих Правил;в) тривалий розлад здоров'я;г) стійка втрата працездатності менш ніж на третину.2.2.2. Тривалим належить вважати розлад здоров'я строком понад 3 тижні (більш як 21 день).http://search.ligazakon.ua/l_doc2.nsf/link1/REG791.html1.4. Загальні вимоги, що пред'являються до складання судово-медичних документів при визначенні ступеня тяжкості тілесних ушкоджень, а також права і обов'язки експерта передбачені Кримінально-процесуальним кодексом України.
может по-новому другие нормы.
апд.
Вам уже отвечали) дубль получился
Фьодрич влаштував індивідуальний терор, вирішив боротися не з майданом, а з окремими людьми. Банда є банда.
---![]()
Бля ди-с
Страна дуреет, но идёт вперёд!
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks