| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Если вы мне, то я с вами полностью согласна.
До меня не доходит другоеФинансирование/морды в столице/флаги с воплем Украине слава/ конечный ппц Яйценюка - будем стоять до выборов) Что они вообще хотят?
ЗЫ: я идейных не затрагиваю. Я о трибуне, печенюшках и Еуропа с Майданом. Вы вообще логику прослеживаете? Они дебилы или гении? В добрых пап, которые любят Майдан с трудом верится, они Грецию с трудом подняли, на кой им в Украину вкладываться и, одновременно, ждать выборов 2015?
Ну я про це нічого не чув, і взагалі який може бути сепаратизм, коли більшість в Галичині живуть за гаслом "Схід і Захід разом", де задокументовано або оприлюднено які-небуть вагомі акти прояву сепаратизму? джерел, я так зрозумів, і у Вас немає, а от про Сєвєродонєцк чули всі, і навіть по телеку показали![]()
У вогні перетоплюється залізо у сталь. У боротьбі перетворюється народ у націю. (Є.Коновалець)
А что там с пенсиями? Пенсионерки в доме жужжат, что до сих пор нет.
У вогні перетоплюється залізо у сталь. У боротьбі перетворюється народ у націю. (Є.Коновалець)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks