| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
---Концертна програма зі святкування Нового Року на Майдані Незалежності розпочнеться о 21.00 31 грудня. Про це повідомив народний депутат Олесь Доній на брифінгу у прес-центрі Штабу національного спротиву. За його словами, в Новорічну ніч зі сцени Майдану виступлять ведучі українські гурти та виконавці – ТНМК, Тартак, Руслана, Скай, Лана, Марія Бурмака, Мандри.![]()
Ну как же без провокаций
Опозиція: на Майдані – повний порядок, а міліція чинить провокації
"Міліція чинить провокації. Вони шукають голку в копиці сіна, де її просто немає", - прокоментував Блавацький заяви правоохоронців про те, що на Майдані Незалежності кояться злочини.
"Немає тут нічого подібного. У нас повний контроль, повний порядок і дисципліна. Це все неправда", - наголосив депутат, додавши: "Ми відповідаємо тут за порядок і дисципліну".
Блавацький також стверджує, що представники правоохоронних органів привозять на Майдан бомжів із півдня України.
"Вони намагаються завозити бомжів із півдня України, але ми їх теж нагодуємо і підготуємо до Нового року", - сказав він.
I am not perfect, i am LIMITED edition!
Раньше встречи(про предоставление кредита) Януковича и Путина
Требования напомнить?В частности, в резолюции(евромайдан) говорится о том, что в воскресенье, 1 декабря, в 12.00 на Майдане состоится Народное вече, на котором будет принят план дальнейших действий.
Напомним, до этого перед Майданом выступили лидеры оппозиции, которые озвучили основные требования Евромайдана: отставка правительства, новые выборы в Раду, свержение режима Януковича.
Ахметов молодец.
Поставил на место брехливое быдло.
Он окончательно ушел, когда какой-то быдлюк начал его тупо грузить...Правильно что вышел. Плохо, что отказался отвечать на вопросы.
Я думаю он бы еще поговорил, если бы недоразвитые недоумки не начали майданить на него.
Да там офигели все. Они за ним в Лондон собрались пешком шагать.Обезумевшую, скачущую толпу не показали(
А он один, без охраны, сам за рулем к ним приехал...
Молодец!
Ахметова в президенты!!!
Та я лучше дураком буду, чем в обществе таких интеллектуальных интеллигентов, как ты и тебе подобные.Це не допоможе. Ваш рівень не може бути навіть поряд з нашим.
Ты лучше голодай, чем что попало есть.
И лучше будь один, чем вместе с кем попало...
(с) Омар Хайям
Нормальным людям с вами не по пути...
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks