| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Дети знакомых в технических ВУЗах тоже самое говорят -
Металл, Строительный, Горный, Транспортный, о ХимХламе молчу....
О"КПИ" легенды ходят о поборах. ну лично не сталкивалась
есть правда уникумы - в любом случае возьмут,
а есть - не берут ни деньги, ни подарки, даже цветы. Нескольких таких гуманитариев знаю.
Правда , доктора наук советсткой закваски. Еще в МГУ защищались. Рассказывали.
Не нынешние
У меня - и техническое, и гуманитарное, если что![]()
Добра и удачи!
владу знов хтось підставив)
Ганна Герман запідозрила, що О.Царьов працює проти Президента України
Мій колега по фракції намагається шукати дешевих сенсацій
КИЇВ. 24 грудня. УНН. Народний депутат від Партії Регіонів Ганна Герман переконана, що інформація про “список Царьова” є не обґрунтованою, а її колега по фракції Олег Царьов намагається шукати дешевих сенсацій. Про це вона розповіла в ексклюзивному коментарі УНН.
“Я говорила з усіма, хто може бути причетний до цієї теми, в тому числі і міністром закордонних справ. Я розмовляла з відповідними відповідальними працівниками адміністрації президента і про жоден список про який говорить О.Царьов — ніхто не чув і я вважаю, що це якісь чергові провокації, які скеровані проти Президента України. Мені здається, що мій колега по фракції О.Царьов намагається шукати дешевих сенсацій”, — вважає Г. Герман.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks