Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 78 з 281 ПершаПерша ... 28686970717273747576777879808182838485868788128178 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 5618, показано з 1 541 по 1 560.

Тема: Майдан 2013 (Общая тема)

Дописів
    6 050

Типово

Цитата Допис від Портвейн Переглянути допис
    А ты что? Обделался?
    Завтра на огромном евромайдане тебя успокоят...
    Все пиисят человек.
    Бибизян не утомляй!

Так шо там Захарченко, всё?!

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    2 491

Типово

Цитата Допис від baronet2002 Переглянути допис
    А что делать оппозиции ?
    Майдан 2004 уже отдыхает в сравнении с майданом 2013 по жесткости борьбы.

Ты хочешь что бы оппозиция оружие раздала и начала стрелять ?
    Надо реально что то делать а не языком чесать. У оппозиции были сроки и требования, которые прошли. В ответ они пол(д)учили пиздюлину. Дальше что? Та пусть стоят и дальше чешут. Еще разок выгребут, только посильнее, и разойдутся.

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цитата Допис від Alom Переглянути допис
    Фу таким быть! Смотрю я на майдатину всю эту и не пойму никак, то ли мне плакать хочется, то ли блевать себе под ноги.... Ни одного нормального лица не вижу, ни одного! Тупо сборище любителей погалдеть по каждому удобно подвернувшемуся поводу, рожей своей поторговать и на жизнь свою никчемную пожаловаться. Не оппозиция, а "кружок" тунеядец и студентов какой-то, вечно ищущих повода положить на сессию и с работой проипаться.
    Типичный майданщик: "жрать хочется... купить не на что... можно было бы пойти заработать, но не хочется и не умеется... и вообще пойду ка я помитингую... даешь европейскую жизнь мне и моему коту".
    Каждый видит то, что хочет видеть. Я лично вижу открытые добрые лица на Майдане, людей, которые называют свое имя и фамилию, говорят почему и за что они там. И вижу, как отворачивают лица люди, привезенные на антимайдан, не могущие сказать почему они тут и за что. А если кто-то реагирует, то неадекватно.
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Дописів
    12 761

Типово

Цитата Допис від MCKein Переглянути допис
    Вот именно. Наша Ненька по сравнению с Прибалтикой это алегарх
    Природных ресурсов у нас до фига.
    Управлять бы только нормально...

А ты Бригадный живя в Польше еще БОЛЬШЕ бы пензию имел
    Тут есть небольшой нюанс, я не хочу жить в Польше. А так же не хочу жить в Москве (я там 11 лет жил), в Киеве (туда могу хоть завтра переехать) и где то еще. Я хочу жить там где живу. Мне для полного щастя не хватает только 2х вещей.

Звідки Ви
    Батькiвщина
    Дописів
    4 407

Типово

Цитата Допис від свч Переглянути допис
    та угомонитесь уже этот баян гонять , через пару дней сказала, что выразилась образно.
    ну да,сначала свистнула,потом сказала,что пукнула...некрасиво.

Дописів
    6 050

Типово

Цитата Допис від Бригадный Переглянути допис
    Тут есть небольшой нюанс, я не хочу жить в Польше. А так же не хочу жить в Москве (я там 11 лет жил), в Киеве (туда могу хоть завтра переехать) и где то еще. Я хочу жить там где живу. Мне для полного щастя не хватает только 2х вещей.
    Восточной Украины и Крыма шо ле?!

Ну кремляне наглеют ипёныть

Дописів
    219

Типово

Цитата Допис від KrabaNeDam Переглянути допис
    Надо реально что то делать а не языком чесать. У оппозиции были сроки и требования, которые прошли. В ответ они пол(д)учили пиздюлину. Дальше что? Та пусть стоят и дальше чешут. Еще разок выгребут, только посильнее, и разойдутся.
    оппо реально сейчас в .опе. Вакарчуком глаза замыливают толпе.

Звідки Ви
    Дніпро на Дніпрі
    Дописів
    41 934

Типово

Цитата Допис від Портвейн Переглянути допис
    Тут кто-то кажется срач не любит?
    я выражаю своё мнение каждому понравившемуся
    а на сегодня общение с тобой закончу, Глобуса троль))

Дописів
    24 909

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    Детский сад, сколько тебе лет)))
    Это завмсит от себеседника.))
    Человечество постоянно делает одну и ту же ошибку, считая, что одни его части лучше или хуже других.
    Бертран Рассел

Дописів
    29 157

Типово

Цитата Допис від Rоlа Переглянути допис
    Пшонка: Попов и Сивкович заставили Коряка разогнать Евромайдан
    http://news.liga.net/news/politics/9...evromaydan.htm
    Сначала замсекретаря СНБО и глава КГГА звонили начальнику киевской милиции по телефону - он отказывался. Тогда они лично приехали к нему на работу
    а РНБО це не Клюєв, нє?)))
    Не хотят быть козлами
    На допиті у Генпрокуратурі 13 грудня голова КМДА Олександр Попов заявив: розгін мітингу на Майдані стався після того, як секретар РНБО Андрій Клюєв зажадав встановити ялинку 29 листопада
    Про це пише ZN.UA із посиланням на джерела в ГПУ.
    За даними видання, спершу слідство взяло свідчення у Олександра Попова, потім – у начальника столичної міліції Валерія Коряка та заступника секретаря РНБО Володимира Сівковича, після чого було проведено очну ставку між підслідними.
    "Попов повідомив слідству, що 29 листопада вранці йому зателефонував секретар РНБО Андрій Клюєв і поцікавився ступенем готовності ялинки, яку мали встановити на Майдані Незалежності. Попов повідомив йому, що все йде за планом. Клюєв зажадав встановити ялинку сьогодні ж та повідомив Попову, що всі подальші вказівки йому дасть заступник секретаря РНБО Володимир Сівкович", - пише ZN.UA.
    Наприкінці робочого дня Сівкович прибув в кабінет до Попова для оперативного реагування на ситуацію і пробув там майже до 4 годин ранку.
    Окрім того в кабінеті голови КМДА перебувало ще 6 депутатів з фракції Партії регіонів, серед них - Ельбрус Тедеєв, Нестор Шуфрич та Олександр Єгоров.
    "Пізно ввечері, за словами Попова, знову передзвонив Клюєв, бажаючи переконатися, що всі команди для встановлення ялинки Попов віддав і Михайло Кучук (заступник голови КМДА - УП.) готується до встановлення ялинки зі своїми службами. Ближче до четвертої години Сівкович віддав команду: "Пора готувати техніку до завезення", - зазначає видання.
    Після цього Попов та Сівкович окремо виїхали з будівлі КМДА та прибули в кабінет до начальника київської міліції Коряка.
    Також під час спілкування зі слідчим Попов повідомив, що за діями комунальників і "Беркута" на Майдані вони спостерігали, дивлячись в монітор відеоспостереження, куди транслювалася інформація з камер.
    "Але камери перебували далеко від місця подій, і насильства не було видно", - зазначив Попов.
    Потім він поїхав додому і лише вдома став отримувати дзвінки з описом кривавих подій.
    У свою чергу Коряк дав свідчення слідству, що йому зателефонував міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко і наказав виконувати всі команди Сівковича.
    У свою чергу Сівкович жодного разу під час допиту прізвища Клюєва не назвав.
    Як відомо, раніше 14 грудня у ході брифінгу генпрокурор Віктор Пшонка заявив: за розгін Євромайдану покарають секретаря РНБО Володимира Сівковича, начальника київської міліції Валерія Коряка і голову Київської міської держадміністрації Олександра Попова.
    За словами Пшонки, саме вони та ще заступник Коряка Петро Федчук давали команду бити студентів. ГПУ просить узяти названих посадовців під домашній арешт.
    Як заявив Пшонка, Сівкович та Попов "безпосередньо тиснули на керівництво київської міліції для застосування сили на майдані Незалежності у ніч на 30 листопада".
    У свою чергу президент Віктор Янукович своїми указами відсторонив Попова та Сівковича із займаних посад за клопотаннями Генпрокуратури у зв’язку з підозрою у причетності до порушення конституційних прав громадян на Майдані Незалежності в ніч на 30 листопада.
    Это первостатейная задача РНБО!
    Первый закон глупости
    Человек всегда недооценивает количество идиотов, которые его окружают.©

Автофанат года 2009 Аватар для GlaS
    Звідки Ви
    м. Дніпро, пр. Слобожанський
    Дописів
    25 009

Типово

Я тут уже писал, что просветительской деятельностью занимаюсь только за Большие Русские Деньги. Ничего личного.
    Та щірим українцям на вас наплювати. Не потрібно псувати собі нерви.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    1 631

Типово

Цитата Допис від Vedma Переглянути допис
    Каждый видит то, что хочет видеть. Я лично вижу открытые добрые лица на Майдане, людей, которые называют свое имя и фамилию, говорят почему и за что они там. И вижу, как отворачивают лица люди, привезенные на антимайдан, не могущие сказать почему они тут и за что. А если кто-то реагирует, то неадекватно.
    Регионовский "майдан" был ярким но коротким - так, как им тупо хотелось домой, а не поддерживать кого то.

Дописів
    24 909

Типово

Бибизян не утомляй!
    Еще один кинулся на дебилодетектор. ))))
    Так шо там Захарченко, всё?!
    А на крен мне какой-то Захарченко?
    Человечество постоянно делает одну и ту же ошибку, считая, что одни его части лучше или хуже других.
    Бертран Рассел

Дописів
    12 761

Типово

Восточной Украины и Крыма шо ле?!

Ну кремляне наглеют ипёныть
    Да не, это и так скоро будет наше..

Дописів
    219

Типово

Цитата Допис від свч Переглянути допис
    та угомонитесь уже этот баян гонять , через пару дней сказала, что выразилась образно.
    Руслана обычная лживая певУчка. За деньги готова скакать несколько ночей подряд. Ей дали задание держать толпу она и придумывает всякую ересь

Звідки Ви
    Третий саркофаг справа
    Дописів
    42 997

Типово

Эххх простор для бизнеса а вы фигней страдаете ))
    бизнес -это когда штука баксей в день )), а меньше - то трудодни , как у меня ))

Дописів
    24 909

Типово

Цитата Допис від Interceptor Переглянути допис
    я выражаю своё мнение каждому понравившемуся
    а на сегодня общение с тобой закончу, Глобуса троль))
    Как-то ты быстро сдулся...

На майдане, хвалились, кашей кормят.
    Бертран Рассел

Звідки Ви
    Севастополь
    Дописів
    6 982

Типово

Да не, это и так скоро будет наше..
    Aux armes, citoyens Formez vos bataillons
    Marchons, marchons ! Qu'un sang impur Abreuve nos sillons !

Дописів
    12 761

Типово

Цитата Допис від GlaS Переглянути допис
    Та щірим українцям на вас наплювати. Не потрібно псувати собі нерви.
    Да знаю я как вам на нас наплевать. Вы ж минуты без мысли о Кремле прожить не можете )

Дописів
    12 761

Типово

Цитата Допис від Faraon Переглянути допис
    бизнес -это когда штука баксей в день )), а меньше - то трудодни , как у меня ))
    Так набери народу поболе )

Сторінка 78 з 281 ПершаПерша ... 28686970717273747576777879808182838485868788128178 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті