Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 77 з 281 ПершаПерша ... 27676869707172737475767778798081828384858687127177 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 5618, показано з 1 521 по 1 540.

Тема: Майдан 2013 (Общая тема)

Организатор года 2011 Аватар для mr.Burns
    Звідки Ви
    Тутешній.
    Дописів
    23 792

Типово

Цитата Допис від Земляника Переглянути допис
    только что сказали по 5каналу что на майдане 18тыс, а на антимайдане 60тыс.
    На заборе "Х.У.Й." написано, а на самом деле там доски.

kvitka777
    Guest

Типово

... не читайте сОветских газет....

Дописів
    12 761

Типово

Цитата Допис від mr.Burns Переглянути допис
    На заборе "Х.У.Й." написано, а на самом деле там доски.
    просто считали только людей

Дописів
    24 909

Типово

Цитата Допис від MCKein Переглянути допис
    В прибалтике Ресурсов нет ваще кроме портов

А Украина это 3 место (!) в мире по железной руде на минуточку.
    Кучи угля.
    И чернозем, и тонны газа недобытого (!!!) в шельфе ЧМ и куча других ништягов!

Мы богаты, только не знаем об этом
    Человечество постоянно делает одну и ту же ошибку, считая, что одни его части лучше или хуже других.
    Бертран Рассел

Автофанат года 2009 Аватар для GlaS
    Звідки Ви
    м. Дніпро, пр. Слобожанський
    Дописів
    25 009

Типово

Цитата Допис від Бригадный Переглянути допис
    Насчет "тупых" наездов

"Когда мне было 15 мой отец был полным идиотом, когда мне стало 35 я осознал, что мой отец сильно поумнел"
    Намек прозрачен? ))
    Ні, звиняй, тупізм не розумію. Розкажи що хотіл то?

Дописів
    6 050

Типово

Знаем знаем. Любое упоминание о богатствах природных Украины приводит Кремлян в экстаз

А тут уже гражданина Захарченка сливают. Шо скажете?

Меломан года 2013 Аватар для свч
    Звідки Ви
    ?
    Дописів
    12 287

Типово

Цитата Допис від майдан хмельницкер Переглянути допис
    это все интересно,но когда таки руслана начнет самосожигаться?ведь обещала!
    та угомонитесь уже этот баян гонять , через пару дней сказала, что выразилась образно.

Дописів
    1

Типово

Фу таким быть! Смотрю я на майдатину всю эту и не пойму никак, то ли мне плакать хочется, то ли блевать себе под ноги.... Ни одного нормального лица не вижу, ни одного! Тупо сборище любителей погалдеть по каждому удобно подвернувшемуся поводу, рожей своей поторговать и на жизнь свою никчемную пожаловаться. Не оппозиция, а "кружок" тунеядец и студентов какой-то, вечно ищущих повода положить на сессию и с работой проипаться.
    Типичный майданщик: "жрать хочется... купить не на что... можно было бы пойти заработать, но не хочется и не умеется... и вообще пойду ка я помитингую... даешь европейскую жизнь мне и моему коту".

Дописів
    24 909

Типово

Цитата Допис від kvitka777 Переглянути допис
    ... не читайте сОветских газет....
    Да.. да...

На Эуромайдане сейчас 1,6 миллиона....
    Человечество постоянно делает одну и ту же ошибку, считая, что одни его части лучше или хуже других.
    Бертран Рассел

Дописів
    12 761

Типово

Цитата Допис від GlaS Переглянути допис
    Ні, звиняй, тупізм не розумію. Розкажи що хотіл то?
    Я тут уже писал, что просветительской деятельностью занимаюсь только за Большие Русские Деньги. Ничего личного.

Звідки Ви
    с полей бескрайних
    Дописів
    12 127

Типово

а пресс-служба регионов написала что у них уплачено за 200 тыс)

Звідки Ви
    Севастополь
    Дописів
    6 982

Типово

Шо ми бачимо на цьому шедеврі? Задню частину хохла, який вдивляється растопиреними очима в дві разні перспективи. В одній перспективі намальовано то, з чим у художника асоціірується Європа. У трьох словах: Гітлер, підараси, наркотіки. Причому підараси явно в центрі вніманія.
    У другій перспективі намальовано то, з чим у художника асоціірується Росія. Тут трьома словами не обійтися, нада чотири: Духовнасть, Гагарін, крепка сім’я і ваєннна техніка.
    Чорт з наявним, але дуже маленьким палавим органом, та янгол без палавого органа, але в казаках, нашоптують хахлу щось ліричне і каждий про своє.
    Шо главное я хочу сказать нащот цього креатива. Пацани, с таким настроєнієм ви нам свого слона не продадіте.
    Потрібний пазітів. Тобто, єсти ви с одной сторони показуєте нам, як вісело лижуться підараси, то з другой сторони треба намалювати так само кіно для дорослих, але шоб в одного з учасників билі цицьки. Я вас запевняю, шо народ український дуже цінує цю частину женского організма. Неізмєнним ідеалом нашої жіночої краси залишається повна пазуха єтого щастья. Дарагой друг художнік, єслі ти думаєш, що в рядового українця стоїть на Гагаріна, чи трьох багатирєй, ти ошибаєшся як не ошибался с того дня, когда голосовал в другий раз за Єльцина.
    То же самое, если ти думаєш, що в рядового українця стоїть на сомнітельне сімейне щастя завесті шестерих детей. Тут у нас большинство уже освоїлося с мислью, що сам процесс, конєшно, цікавий, але краще робить его так, щоб не нянькатися з последствіями та не бігти на аборт. Є така штука, називається презерватів, я можу прислати тобі пачечку, щоб ти зацінив, якщо не знакомий з цим достіженієм цивілізації.
    Тепер про самольоти, танки і духовнасть. Ти не повіриш, художнику, але в нас самих етого добра – нема куди пхати. Особєнно духовності. У нас також уміють закривать больніци і откривать вмєсто ніх церкві. И єслі те, хто так робить, не підораси, то я царіца Савская.
    Да, давай уже перейдьом до етой пекучої для тебе тєми: підараси. Панімаєш, у чому штука… Оті хлопці, які на картінке у тебя смачно лижуться, ізображени дуже привлекательно і со знанієм дєла. Тут я отдаю тобі должне. Але справа в тому, що це не страшно. Елтон Джон ще ні одного человека не згвалтувал, бо на світі полно людей, які єму і так дадуть. А от з іншого боку Елтон Джон, єслі і покупає собі квартири в Маямі, то на ті гроші, шо сам заработал. А підораси з вашого боку покупають собі квартири в Маямі на ті гроші, шо заработалі безправні зечки, коториє шиють спєцодєжду в Мордовії. Ти їх забил нарісовать на своїй картінке, але вони є. Краще б ти їх нарісовал, а не танк у ракурсі «мечта імпотента».
    Панімаєш, друг, от я була в Москві, і бачила у вашому метро наглядну агітацію совєцких лєт, яка там отлита у мраморі, бронзі та мозаїках. Тогда дурили народ, але тогда знали, чим його дурить. Румяні дівки з круглими дупами обнімають снопи, молдавани тримають у жменях виноград со сліву размєром, грузини весело гладять по шорстке майбутні шашлики… Убозство сьогодняшнєй пропаганди достігло такого мізеру, що ти навіть не знаєш, як набрехати про Росію, шоб воно було красіво, а про Європу - шоб воно було страшно. Гдє-то в подсознанії ти розумієш, що одних підарасів мало – і в останню хвилю приліплюєш на картину Гітлера. Главного бабая минулого століття. У мене для тебя благая вєсть, художнік: скоро сімдесят год, як Гітлер здох! Його вже можна не бояться, іди постирай труси.
    І наконєц. Шо в твоєму художественному замислі воплощає той мальчик з крилишкамі? Ти хочеш їхнему мерзенному гамасіксуалізму протиставить чистиє свєтлиє радості педофілії? Знаєш, у мене другая трактовка цього світлого образу. Я думаю, що це той мальчик, якого не пустили усиновить в Америку. Тепер його усиновили на небесах, він отрастіл крилишки і єму вже харашо. Але він бачить хохла на рас путті, і застерігає його, поднявши пальчика: "Мужик, я вже мертвий і мені всьо равно, але в тебе єсть другий шанс: не проєбі його, я благаю!"

http://morreth.livejournal.com/2122715.html#
    Aux armes, citoyens Formez vos bataillons
    Marchons, marchons ! Qu'un sang impur Abreuve nos sillons !

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 393

Типово

Цитата Допис від RomanLV Переглянути допис
    Да както непонятно. Теперь мне кажется что там не олигархи, а Путин его за яйца крепко схватил. Жаль что оппо прос*ала (на 2 месяца по крайней мере) отставку кабмина - сейчас у них очень реальные шансы набрать 226 голосов.
    Новая сессия начинается 07.01 - так что легко.
    Но вопрос сколько Янович будет и.о. - исходя из событий 2007 года может сидеть очень долго. Тем более, что его отставка практически ничего не решает при той вертикали власти, что есть. Разве что слегка ослабит Ялынковича перед выборами 2015 года.
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    Дописів
    25 009

Типово

В прибалтике Ресурсов нет ваще кроме портов

А Украина это 3 место (!) в мире по железной руде на минуточку.
    Кучи угля.
    И чернозем, и тонны газа недобытого (!!!) в шельфе ЧМ и куча других ништягов!

Мы богаты, только не знаем об этом
    Ресурси там - це рибальский флот. Зараз його немае. 60 відсотків населення на заробітках у Европі. В країні роботи немає. Якось так.

Звідки Ви
    Дніпро на Дніпрі
    Дописів
    41 934

Типово

Цитата Допис від Alom Переглянути допис
    Фу таким быть! Смотрю я на майдатину всю эту и не пойму никак, то ли мне плакать хочется, то ли блевать себе под ноги.... Ни одного нормального лица не вижу, ни одного! Тупо сборище любителей погалдеть по каждому удобно подвернувшемуся поводу, рожей своей поторговать и на жизнь свою никчемную пожаловаться. Не оппозиция, а "кружок" тунеядец и студентов какой-то, вечно ищущих повода положить на сессию и с работой проипаться.
    Типичный майданщик: "жрать хочется... купить не на что... можно было бы пойти заработать, но не хочется и не умеется... и вообще пойду ка я помитингую... даешь европейскую жизнь мне и моему коту".
    сосните тунца, любезный

Дописів
    24 909

Типово

Не знаю кремлянин ты или рыгобот.
    Но хорош уже людей пугать!!! Пей чай.
    А ты что? Обделался?
    Завтра на огромном евромайдане тебя успокоят...
    Все пиисят человек.
    Бертран Рассел

Дописів
    6 050

Типово

Вот именно. Наша Ненька по сравнению с Прибалтикой это алегарх
    Природных ресурсов у нас до фига.
    Управлять бы только нормально...

А ты Бригадный живя в Польше еще БОЛЬШЕ бы пензию имел

Звідки Ви
    Дописів
    25 009

Типово

Цитата Допис від Alom Переглянути допис
    Alom
    Регистрация14.12.2013Сообщений1
    Йдіть, навчайтесь далі в школу тролей! Вас дуже рано випустили!!

Дописів
    24 909

Типово

Цитата Допис від Interceptor Переглянути допис
    сосните тунца, любезный
    Тут кто-то кажется срач не любит?
    Бертран Рассел

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 393

Типово

Цитата Допис від Портвейн Переглянути допис
    Ты каждый раз о подобном обявляешь?
    Чего сегодня сообщения нет?
    Детский сад, сколько тебе лет)))
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Сторінка 77 з 281 ПершаПерша ... 27676869707172737475767778798081828384858687127177 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті