| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
"Труба" есть? Вот ТУТ
не слышал я таких заявлений от "организаторов" и участников Майдана, а уж программы этих новых оснований я и подавно не видел... как и самого алгоритма переучреждения...так что в статье описано как ДОЛЖНО БЫТЬ и какая конечная цель этого события, а как есть это уже совсем другое дело...
и будет так как я тут уже писал.. развал и разруха... потому что силы переучредить это государство на новых основаниях не видно и близко... очень уж они хорошо спрятались...
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Мнение толпы - это всего лишь умело растиражированное мнение ведущей Единицы.
Об управленческом учете человечьим языком
, − зазначає Guardian в передовій статті .«Україна знаходиться на краю прірви. Як у фінансовому, так і в політичному плані вона на межі катастрофи. Її резерви практично вичерпані, її валюта вразлива, її торгівля загальмувалася завдяки російському втручанню, і у неї повністю закінчаться гроші до березня майбутнього року»
Така оцінка виглядає дещо пафосною або драматичною, хоча має відношення до реальності, почуття якої за дещо втратив президент України. Але швидше за все це лише одна сторона медалі. А інша полягає в тому що він при необмежених владних повноваженнях принаймні частково втратив контроль за власним оточенням, де зараз лунають не занадто помірні і виважені голоси. В умовах сучасного загострення політичної ситуації в Україні влада приймає одне радикальне рішення за іншим, виглядає нісенітно безвідповідальною і неврівноваженою.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks