| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
iola, Лена, Максу скорейшего выздоровления! А тебе сил и терпения!
Лена, мы вообще специализируемся на ангинах. Такую темпу у нас дает только горло. Не всегда оно сильно красное, бывает где-то там глубже воспаление. Увы, с антибиотиками
Хорошо там, где мы есть!
Кстати, на Мастера года еще можно (и нужно) tatki выдвинуть: какие у нее и реснички, и бровки получаются! А шугаринг - ваще пестня!![]()
Девочки, у кого родные на Майдане, осторожно, новый вариант телефонного развода:
"Оголосіть хай люди періодично віддзвонюються додому!Увага всім киянам та приїжджим!!!
Зараз шахраї телефонують пенсіонерам, вимагають велику суму грошей (8000 грн) аргументуючи тим, що їхніх синів, доньок, онуків пов’язали на Майдані, і якщо вони не принесуть потрібну суму до ПриватБанку, рідних відвезуть у відділок міліції. При цьому вказують вірні імена, прізвища тощо. Хто вони, звідки в них ця інформація - невідомо. Попередьте своїх рідних, будьте завжди на зв’язку."
Клиника «До и После»Эстетическая медицина,пластический, сосудистый хирург, гинеколог, лазерная медицина,трихолог, эндокринолог, УЗИ и вкусный кофе
Клиника «До и После»Эстетическая медицина,пластический, сосудистый хирург, гинеколог, лазерная медицина,трихолог, эндокринолог, УЗИ и вкусный кофе
Ой
Приємно так*-) Особливо від тих, хто їв
Але я ж не зовсім підпадаю під номінацію - я ж лише готую. А треба як Юля - ділитись досвідом і рецептами. У мене на це часу просто немаХоча наче нікому не відмовляла, хто в особисті питав рецептики
і я!Нема коли ходити в агітаційну темку, натякніть хоча б про кого йдеться. Бо піду ж замість дорогоцінного сну перечитувати
Зайшла в голосовалку - ого як з посередниками все серйозно![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks