Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 190 з 391 ПершаПерша ... 90140180181182183184185186187188189190191192193194195196197198199200240290 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 7811, показано з 3 781 по 3 800.

Тема: Здесь общаются бухгалтеры (том 4)

Дописів
    6 819

Типово

Цитата Допис від Анюша Переглянути допис
    Так я тоже рисковать не хочу, суммы совсем немалые, думаю чего бы выкрутить.

Писала я запрос в свою ГНИ, хотела узнать, могу ли я пользоваться п. 146.11 и 146.12 при ремонте именно права пользования зданием (ну относить в лимит или увеличивать ст-ть права польз-я для амортизации) (да-да, Тимафей, такое таки возможно. У меня право пользования зданиями в УФ, которые периодически подвергаются текущему ремонту, а некоторые еще и реконструкции ). Получила ответ в форме "как обычно", в том смысле, что кодекс переписан, причем переписано именно все про основные. Из этого я могу сдалать вывод, что да, таки можно? Причем, так размыто написали, что ст. 145 и 146 относится и к ОС и к НМА. И правда же ведь! Я-то еще в Киев напишу, хотелось бы здешнее мнение услышать.
    я бы не обольщалась письмами гнауняков:
    1.ОС и НА все-каки разные вещи ( как правильно заметил Тимафей)
    2. 10 % относиться к "сукупної балансової вартості всіх груп основних засобів, що підлягають амортизації", а амортизации у вас подлежат только собственные ОС или ремонты свыше 10% ( по кот. я бы создавала отдельные объекты.имхо). Кста, а Вы "право пользования" амортизируете?
    3. В п 146 в большинстве пунктов речь идет только об ОС и в нескольких об ОС и НА, т.е. не все пункты 146 параграфа применимы одновременно и к ос и на
    ИМХО
    Советов не просить! ПАтАмушто у меня чувство юмора сильнее чувства жалости

Дописів
    7 520

Типово

Кто как понимает:

Статья 79. Порядок и условия предоставления ежегодных отпусков:

Конкретный период предоставления ежегодных отпусков в пределах, установленных графиком, согласовывается между работником и собственником или уполномоченным им органом, который обязан письменно уведомить работника о дате начала отпуска не позднее чем за две недели до установленного графиком срока.

Дописів
    6 819

Типово

Цитата Допис від bocheeva Переглянути допис
    Кто как понимает:

Конкретный период предоставления ежегодных отпусков в пределах, установленных графиком, согласовывается между работником и собственником или уполномоченным им органом, который обязан письменно уведомить работника о дате начала отпуска не позднее чем за две недели до установленного графиком срока.
    я понимаю так:
    по графику: иванов идет в отпуск в январе, петров в феврале, сидоров в марте, а вот конкретные даты ( с какого по какое и на сколько дней) устанавливаются приказом...
    я кстати не встречала законодательного запрета на перенос отпуска по просьбе сотрудника - мне кажется если причина уважительная и руководство не против, то почему бы нет.

Дописів
    7 520

Типово

Кто как понимает:

Сама спросила, сама ответила.

Звідки Ви
    Победа штрассе
    Дописів
    2 608

Типово

Цитата Допис від Кв@кушкА Переглянути допис
    я бы не обольщалась письмами гнауняков:
    1.ОС и НА все-каки разные вещи ( как правильно заметил Тимафей)
    2. 10 % относиться к "сукупної балансової вартості всіх груп основних засобів, що підлягають амортизації", а амортизации у вас подлежат только собственные ОС или ремонты свыше 10% ( по кот. я бы создавала отдельные объекты.имхо). Кста, а Вы "право пользования" амортизируете?
    3. В п 146 в большинстве пунктов речь идет только об ОС и в нескольких об ОС и НА, т.е. не все пункты 146 параграфа применимы одновременно и к ос и на
    ИМХО
    так ваше имхо с моим совпадает полностью. Я бы тоже создавала отдельные "рем" объекты и амортизировала бы их по тем нормам, что и право пользования. Да, я право пользования амортизирую. А как же )))

просто мы ремонтируем эти здания (суммы немалые) и директор , логично, хочет, чтоб ст-ть понесенных расходов не только амортизировалась веками, а еще и в расходах годовых поучаствовала Вот и ищем пути отнесения к расходам

я сейчас на письмо гнауняков очень надеюсь, такое как мне написали- практическое руководство к действию )))

Звідки Ви
    Днепр прав
    Дописів
    2 960

Типово

А кто-нибудь может объяснить, что ГНИ имели в виду (чет от меня совершенно ускальзывает нить из рассуждений):

ЄДИНА БАЗА ПОДАТКОВИХ ЗНАНЬ
    Питання:
    За яким місцем обліку зобов'язаний сплачувати податки та подавати податкову звітність великий платник податків після взяття його на облік за новим місцем обліку у контролюючому органі, що здійснює податкове супроводження великих платників податків, чи іншому органі доходів і зборів?
    Відповідь:
    Відповідно до останнього абзацу п. 64.7 ст. 64 р. II Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року N 2755-VI, із змінами та доповненнями, великий платник податків, щодо якого центральний орган виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує, державну податкову і митну політику, прийнято рішення про переведення на обліку контролюючому органі, що здійснює податкове супроводження великих платників податків чи інший контролюючий орган, після взяття його на облік за місцем попереднього обліку в контролюючих органах, а подавати податкову звітність та виконувати інші обов'язки, передбачені цим Кодексом, за новим місцем обліку.

Особенно мне непонятен смысл фразы: "після взяття його на облік за місцем попереднього обліку"
    Правда сам вопрос идиотский, но ответ обошел его по дибилизму раз в 100!
    "Чем ближе государство к падению, тем многочисленнее его законы."
    Публий Корнелий Тацит

Звідки Ви
    город на Днепре
    Дописів
    6 970

Типово

Цитата Допис від baltima Переглянути допис
    Люди добрые, допоможить!
    Как сдать отчет ЕСВ по электронке? Есть бесплатные ключи для АЙфина.
    Вопрос: в чем его создавать? В ОПЗ и потом втянуть в АЙфин? Но не могу там найти ЕСВ-отчет. Если он там есть, то какой номер формы?
    Или создавать в самом АЙфине?

Спасибо.
    может уже не актуально, но я сегодня сдала - заполняла все в самом Айфине)

Дописів
    7 520

Типово

я понимаю так:
    по графику: иванов идет в отпуск в январе, петров в феврале, сидоров в марте, а вот конкретные даты ( с какого по какое и на сколько дней) устанавливаются приказом...
    я кстати не встречала законодательного запрета на перенос отпуска по просьбе сотрудника - мне кажется если причина уважительная и руководство не против, то почему бы нет.
    Есть перечень при котором возможен перенос.Ст11.ЗУ об Отпусках, ст.80 Кзот. В них не указано, что по желанию работника. Кадровик уперлась, что не перенесем отпуск.

Дописів
    6 819

Типово

Есть перечень при котором возможен перенос.Ст11.ЗУ об Отпусках, ст.80 Кзот. В них не указано, что по желанию работника. Кадровик уперлась, что не перенесем отпуск.
    єто перечни когда перенос по требованию работника ОБЯЗАТЕЛЕН : Щорічна відпустка на вимогу працівника повинна бути перенесена .
    Т.е в других случаях перенос возможен по согласованию сторон.ИМХО

Дописів
    29 041

Типово

Цитата Допис від timafey Переглянути допис
    А

Особенно мне непонятен смысл фразы: "після взяття його на облік за місцем попереднього обліку"
    Правда сам вопрос идиотский, но ответ обошел его по дибилизму раз в 100!
    Вероятно, пропущена запятая.
    Должно быть так:
    "після взяття його на облік , за місцем попереднього обліку."
    Т.Е. платит по старому месту учета, а подает отчет - по новому.

Типово

Цитата Допис від Снежная Королева Переглянути допис
    а, кстати, отчет годовой нужно сдавать в несч. случай?
    Мне вчера в несчастном сказали: "Ждем вас в январе с отчетом"... Надо!

Джентельмен года 2010 Аватар для Просто человек
    Дописів
    8 208

Типово

єто перечни когда перенос по требованию работника ОБЯЗАТЕЛЕН : Щорічна відпустка на вимогу працівника повинна бути перенесена .
    Т.е в других случаях перенос возможен по согласованию сторон.ИМХО
    +1. Прямо не разрешен перенос отпуска по согласованию работника и администрации, но и не запрещен.
    Два правила жизни:
    1. Не стоит расстраиваться из-за фигни!
    2. Всё фигня!

Дописів
    2 991

Типово

///
    Востаннє редагував Lillu: 13.12.2013 о 08:26

Дописів
    7 520

Типово

Цитата Допис від Просто человек Переглянути допис
    +1. Прямо не разрешен перенос отпуска по согласованию работника и администрации, но и не запрещен.
    Кадровик говорит, что это исчерпывающий перечень по которому разрешено переносить отпуск, если не попадаем значит нельзя.Доказать можно только ссылкой на законодательный акт.

Дописів
    78

Типово

Люди добрые, отзовитесь те, кто возобновлял электронные цифровые ключи и сертификат, отпишитесь как проходит процедура)

Звідки Ви
    West-сити
    Дописів
    10 094

Типово

У нас АНД, не подписывает.
    Ленинка ттт не придирается

Дописів
    8 208

Типово

Кадровик говорит, что это исчерпывающий перечень по которому разрешено переносить отпуск, если не попадаем значит нельзя.Доказать можно только ссылкой на законодательный акт.
    А если так:
    КзПП
    Стаття 21. Трудовий договір
    Трудовий договір є угода між працівником і власником підприємства, установи, організації або уповноваженим ним органом чи фізичною особою, за якою працівник зобов'язується виконувати роботу, визначену цією угодою, з підляганням внутрішньому трудовому розпорядкові, а власник підприємства, установи, організації або уповноважений ним орган чи фізична особа зобов'язується виплачувати працівникові заробітну плату і забезпечувати умови праці, необхідні для виконання роботи, передбачені законодавством про працю, колективним договором і угодою сторін.

Цивільний кодекс:
    Стаття 1. Відносини, що регулюються цивільним законодавством
    1. Цивільним законодавством регулюються особисті немайнові та майнові відносини (цивільні відносини), засновані на юридичній рівності, вільному волевиявленні, майновій самостійності їх учасників.

Стаття 9. Застосування Цивільного кодексу України до врегулювання відносин у сферах господарювання, використання природних ресурсів, охорони довкілля, а також до трудових та сімейних відносин
    1. Положення цього Кодексу застосовуються до врегулювання відносин, які виникають у сферах використання природних ресурсів та охорони довкілля, а також до трудових та сімейних відносин, якщо вони не врегульовані іншими актами законодавства.

Стаття 6. Акти цивільного законодавства і договір
    2. Сторони мають право врегулювати у договорі, який передбачений актами цивільного законодавства, свої відносини, які не врегульовані цими актами.
    3. Сторони в договорі можуть відступити від положень актів цивільного законодавства і врегулювати свої відносини на власний розсуд.
    Сторони в договорі не можуть відступити від положень актів цивільного законодавства, якщо в цих актах прямо вказано про це, а також у разі, якщо обов'язковість для сторін положень актів цивільного законодавства випливає з їх змісту або із суті відносин між сторонами.
    Два правила жизни:
    2. Всё фигня!

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    1 374

Типово

Извиняюсь что не по теме.
    Люди вы посчитались?
    Лото везти? Монетки тащить? Виски-да?
    «"Все там будем!" - говорят улитки при любом удобном случае. На вопрос: "Где"? отвечают: "А где бы ты хотел"?» (с)

Дописів
    8 208

Типово

Цитата Допис від -ulitka- Переглянути допис
    Люди вы посчитались?
    Лото и монетки тащить ))
    Два правила жизни:
    2. Всё фигня!

Типово

Цитата Допис від -ulitka- Переглянути допис
    Люди вы посчитались?
    Да, да, да!

Сторінка 190 з 391 ПершаПерша ... 90140180181182183184185186187188189190191192193194195196197198199200240290 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті