Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы

Результати опитування: Как вы относитесь к Евроинтеграции ?

Голосували
633. Ви ще не голосували в цьому опитуванні
  • За

400 63,19%
  • Против

174 27,49%
  • Пофиг

59 9,32%
Сторінка 103 з 242 ПершаПерша ... 35393949596979899100101102103104105106107108109110111112113153203 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 4823, показано з 2 041 по 2 060.

Тема: Євромайдан в Днепропетровске (Общая тема)

Звідки Ви
    місто Дніпро
    Дописів
    2 067

Типово

Цитата Допис від Иггдрасиль Переглянути допис
    розуміємо, тому й прошу пропозиції.)
    От моя пропозиція: гучна українська музика, після кожної пісні ГУЧНІ виступи громадських/партійних діячів, що закінчуються лозунгами - кричалками.
    Роздача стрічок з символікою України/Євросоюзу - щоб було чим помахати. Коротше, вчіться у Юлії Володимирівни...
    Жива музика - теж хороша ідея. Будуть підспівувати, буде атмосфера свята. Захочеться прийти знову і знову, запросити друзів - як на велике масове свято. Як це є на Майдані Незалежності в Києві.

Звідки Ви
    місто Дніпро
    Дописів
    2 067

Типово

Доречі, поміркуйте над тим, щоб надати можливість висловитися тим, хто на площі - з числа мітингувальників. Це також збільшило б популярність заходу. Багатьом є що сказати! От би й я сказав чимало...

Мастер года 2012 Аватар для RomanLV
    Дописів
    21 443

Типово

Може трохи не те, але... Слухате, а чому я не бачу інформаційної війни? Листівки - роздавти, клеїти на стовбах, стінах оголошень? Щось типу "скажи НІ бандитській владі - прийди на площу". Розумію - будуть нещадно зривати, але це ж війна - треба знову й знову клеїти. Чи не вистачає ресурсів? Просто є люди які сидять у свїх окраїнах і навіть не знають що у нас є мітинг. А бо принйамі не знають де і коли.
    Наступит день и я скажу все, что я думаю по этому поводу. (С)

Пара года 2008 (Гелиашер) Аватар для Иггдрасиль
    Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 973

Типово

Цитата Допис від dni.pro Переглянути допис
    Доречі, поміркуйте над тим, щоб надати можливість висловитися тим, хто на площі - з числа мітингувальників. Це також збільшило б популярність заходу. Багатьом є що сказати! От би й я сказав чимало...
    На рахунок вільного мікрофону, так це було весь час , поки у нас стоїть Євромайдан, тобто з 24.11.2013. Тільки я завжди був проти, бо позавчрра війшло одне чудо...я по голосу зрозумів, що воно не тверезе і верзе якусь маячню. Його мітингуючі затюкали.
    Вільна, сильна, самодостатня Україна понад усе!
    Душу й тіло ми положим за нашу свободу. (с)
    Дуже приємно, жидобандерівець, екстреміст.

Дописів
    18

Типово

Доброй ночи! Подскажите где можно найти ленты для машин с символикой Украины и Евросоюза. Не могу присутствовать на митингах лично к сожалению(

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 973

Типово

Цитата Допис від RomanLV Переглянути допис
    Може трохи не те, але... Слухате, а чому я не бачу інформаційної війни? Листівки - роздавти, клеїти на стовбах, стінах оголошень? Щось типу "скажи НІ бандитській владі - прийди на площу". Розумію - будуть нещадно зривати, але це ж війна - треба знову й знову клеїти. Чи не вистачає ресурсів? Просто є люди які сидять у свїх окраїнах і навіть не знають що у нас є мітинг. А бо принйамі не знають де і коли.
    є листівки.

Звідки Ви
    місто Дніпро
    Дописів
    2 067

Типово

На рахунок вільного мікрофону, так це було весь час , поки у нас стоїть Євромайдан, тобто з 24.11.2013. Тільки я завжди був проти, бо позавчрра війшло одне чудо...я по голосу зрозумів, що воно не тверезе і верзе якусь маячню. Його мітингуючі затюкали.
    Згоден, має бути якийсь попередній контроль. Не знаю - візуальний принаймні. Про що людина хоче сказати - попередньо поговорити з ним, побачити рівень та стан...

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 973

Типово

Цитата Допис від f4 Переглянути допис
    Доброй ночи! Подскажите где можно найти ленты для машин с символикой Украины и Евросоюза. Не могу присутствовать на митингах лично к сожалению(
    в моей машине , на лобовом стакле 2 флажка - украинский и евросоюза. Уже месяца 2. А ленточки....только на митингах и то не на каждом. Даже не знаю, что предложить. Завтра с 2 до 3 дня буду в центре, могу отдать свою.)

Мастер года 2012 Аватар для RomanLV
    Дописів
    21 443

Типово

є листівки.
    хм... не бачив. Або не там ходжу або оперативно зривають. Ну якщо є то добре
    Наступит день и я скажу все, что я думаю по этому поводу. (С)

Звідки Ви
    місто Дніпро
    Дописів
    2 067

Типово

в моей машине , на лобовом стакле 2 флажка - украинский и евросоюза. Уже месяца 2. А ленточки....только на митингах и то не на каждом. Даже не знаю, что предложить. Завтра с 2 до 3 дня буду в центре, могу отдать свою.)
    Так отож.. Я ж і кажу: вчіться креативити у Юлії Володимирівни. В 2004 такі стрічки мав кожен бажаючий.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 973

Типово

Так отож.. Я ж і кажу: вчіться креативити у Юлії Володимирівни. В 2004 такі стрічки мав кожен бажаючий.
    я Вас дуже прошу, не треба про Тюлю. не рівняйте її ресурси і наші. Це по-перше. І по-друге, у 2004-ий зробила не ВОНА.

Звідки Ви
    місто Дніпро
    Дописів
    2 067

Типово

я Вас дуже прошу, не треба про Тюлю. не рівняйте її ресурси і наші. Це по-перше. І по-друге, у 2004-ий зробила не ВОНА.
    Щоб навчитись перемагати, треба перше за все вчити (і пам’ятати) історію. І поважати СПРАВЖНЬОГО лідера опозиції, який зараз не з нами.

Дописів
    797

Типово

Цитата Допис від Smith Переглянути допис
    да, всё просто, мне лично предлагали, 1 сутки нахождения на майдане с бесплатным проездом - 400 грн. + 50 грн. за каждого приведенного друга + бесплатный шведский стол.......откуда деньги????? с чьего кармана??????
    Нет - я лучше поеду исполнять приказ, который побоялась отдать власть Кучмы для МВД зимой 2004-2005 года
    кто предлагал, когда, прикаких обстоятельствах...
    здаётся мне - вы за$$$$елись.. )
    Электромонтаж. Весь спектр. 050 451 22ноль2 Артём
    Фашисты будущего будут называть себя антифашистами. The Fascists of the future will be the anti-fascists.

Типово

мда.. и тут юлю возносят... ей сидеть не пересидеть, наворовала со своей свитой на пару пожизненных. Это естественно и текущих "правителей" касается.

По теме разнообразия майдана, может быть записать патриотичные аудио-ролики, где крепким мужским голосом давалась бы антиреклама курения, употребления алкоголя. Типа "Украина занимает такое то место по .... Бросай курить ля ля ля. Пивной алкоголизм и т.д." Можно еще цитировать какие то выдержки из законодательства, например за что с людей берут деньги там где не обязательно платить.. короче воспитательно-образовательный материал по 1-2 минуты эфира.

Дописів
    1 913

Типово

це зрозуміло. є виконавці?
    Из последнего
    http://m.youtube.com/watch?v=pCFZB4z...%3DpCFZB4z71L0

Дописів
    797

Типово

Уважаемые неравнодушные днепропетровчане, сегодня( впрочем даже не сегодня) возник вопрос, чем разнообразить майдан. Рассматриваются любые адекватные предложения. Креатив приветствуется. Спасибо.
    как и говорилось выше, должна быть атмосфера праздника, народных гуляний (не путать с буханием)), музыка, я думаю в Днепре есть куча колективов\музыкантов, которым негде выступать, но которые хотели бы себя показать -поищите ( гугль вам помощь или объявление на том же сландо разместите- ТУТ), пригласите..

вот чёт нарыл, свяжитесь, пообщайтесь, заинтересуйте их саморекламой )) тыц, но эт комерция. А есть куча любителей, снимающих для репетиций полуразрушенные помещения..
    Востаннє редагував Tyxa: 05.12.2013 о 02:12
    Электромонтаж. Весь спектр. 050 451 22ноль2 Артём
    Фашисты будущего будут называть себя антифашистами. The Fascists of the future will be the anti-fascists.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 973

Типово

Щоб навчитись перемагати, треба перше за все вчити (і пам’ятати) історію. І поважати СПРАВЖНЬОГО лідера опозиції, який зараз не з нами.
    не створюй собі кумира (с)
    ту історію я пам"ятаю, бо сам брав у ній участь.
    про якого СПРАВЖНЬОГО лідера Ви кажете? у Майдану 2013 немає лідера, крім прагнення свободи і справедливості. Я так думаю.
    Вибачаюся, якщо образив Ващі щирі почуття.

Сьогодні ж внесу усе, запропоноване вами, шановні дніпропетровці, на розгляд оргкомітету нашого, дніпропетровського Євромайдану.
    Продовжуйте вносити пропозиції.
    Дякую.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 973

Типово

Переименовал тему.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 973

Типово

Цитата Допис від Smith Переглянути допис
    да, всё просто, мне лично предлагали, 1 сутки нахождения на майдане с бесплатным проездом - 400 грн. + 50 грн. за каждого приведенного друга + бесплатный шведский стол.......откуда деньги????? с чьего кармана??????
    Нет - я лучше поеду исполнять приказ, который побоялась отдать власть Кучмы для МВД зимой 2004-2005 года
    в областной организации ПР предлагали?))
    деньги, естественно, из карманов налогоплательщиков.

Дописів
    378

Типово

Цитата Допис від RomanLV Переглянути допис

Действительно, раздавайте митингующим листовки - пусть в своих подъездах в почтовые ящики бросают.
    Пишите, пишите, пишите. Бумага не краснеет! © «Служебный роман»

Сторінка 103 з 242 ПершаПерша ... 35393949596979899100101102103104105106107108109110111112113153203 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті