Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 7 з 18 ПершаПерша 1234567891011121314151617 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 349, показано з 121 по 140.

Тема: Заметки украиноговорящего николаевца

Модератор Аватар для Sargasss
    Звідки Ви
    Галактика М. Котов
    Дописів
    8 418

Типово

Ну хоть открылась тайна почему Bandera пишет "язЫк".

Скажите, а вы русский язык в компьютер не ставите по идейным или техническим причинам?

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    29 666

Типово

Цитата Допис від Sargasss Переглянути допис

Скажите, а вы русский язык в компьютер не ставите по идейным или техническим причинам?
    скорее по генетическим...

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    750

Типово

Судя по логике первого поста, в Италии должны ввести обязательное дублирование фильмов на латынь.
    No place, no time, no face, no sign...

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    62 769

Типово

Цитата Допис від wand_w Переглянути допис
    Судя по логике первого поста, в Италии должны ввести обязательное дублирование фильмов на латынь.
    ... скорее на этрусский ... Но Сицилия будет против ...
    Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    31 472

Типово

Цитата Допис від -=coNDor=- Переглянути допис
    скорее по генетическим...

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    750

Типово

Цитата Допис від carrotik Переглянути допис
    ... скорее на этрусский ... Но Сицилия будет против ...
    ну, не будем так углубляться. Тут тоже тогда придётся скифский и сарматский вводить тогда.

Там было "взяли украинский - переврали в русский" теперь обязаловка.
    Соответственно "взяли латынь - переврали на итальянский" - вывод: запретить итальянский.

Типово

Цитата Допис від Sargasss Переглянути допис

Як ви помітили я по-русски майже не пишу. Щодо пошуку в Інтеренеті, використовую англійську мову, на цій мові набагато більше інформації ніж на російській. Звичайно в мене в комп'ютері також є моя рідна мова - українська. Мені хватає.

Звідки Ви
    dnepropetrovsk
    Дописів
    38

Типово

Знаете, уважаемый Bandera, я в украинском, к сожалению, не сильна, но очень уважаю этот язык - красивый, ласкающий слух. И если бы не такие, как Вы, я бы очень даже любила бы украинский и разговаривала на нем с удовольствием....
    И хоть снова родиться я не могу, но могу я меняться, пока живу. .

Типово

Цитата Допис від Any Переглянути допис
    Знаете, уважаемый Bandera, я в украинском, к сожалению, не сильна, но очень уважаю этот язык - красивый, ласкающий слух. И если бы не такие, как Вы, я бы очень даже любила бы украинский и разговаривала на нем с удовольствием....
    Бла-бла-бла. Я вже не раз це чув, якби-якби в роті росли гриби. Невігласи-русофіли завжди шукають відмазку. Яке відношення особисто я маю до української мови, а? Я що її створив? Чи може я єдиний українець який розмовляє українською? Якщо у вас немає симпатії до мене, це не означає що ви повинні (ненавидіти) ігнорувати українську мову, тільки тому що я розмовляю українською. Наприклад у мене теж немає симпатії до багатьох українських-україномовних політиків. Наприклад Тарас Чорновіл, але я ж не відмоляюся від української мови лише тому що він теж по-українському розмовляє. Ще раз кажу, це все відмазки щоб не вчити українську.

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    750

Типово

Я вже не раз це чув
    Вы "чуетэ, да недочуваетэ". Вам уже пару сотен раз сказали, что тут мову и так все прекрасно понимают. И нечего тыкать своей гениальностью в связи с тем, что вы понимаете и рус и укр. ТУТ ВСЕ ДАВНО ОТЛИЧНО ПОНИМАЮТ МОВУ. Если вам издалека не видно, то поверьте на слово. А, ну правда, возможно вы по-русски не очень андерстенд? Тогда, эспешиали фор ю: В УКРАЇНІ МАЙЖЕ ВСІ ЧУДОВО РУЗУМІЮТЬ УКРАЇНСЬКУ МОВУ!

А вот говорить на ней я хотеть не обязан.

Типово

Цитата Допис від wand_w Переглянути допис
    Вы "чуетэ, да недочуваетэ". Вам уже пару сотен раз сказали, что тут мову и так все прекрасно понимают. И нечего тыкать своей гениальностью в связи с тем, что вы понимаете и рус и укр. ТУТ ВСЕ ДАВНО ОТЛИЧНО ПОНИМАЮТ МОВУ. Если вам издалека не видно, то поверьте на слово. А, ну правда, возможно вы по-русски не очень андерстенд? Тогда, эспешиали фор ю: В УКРАЇНІ МАЙЖЕ ВСІ ЧУДОВО РУЗУМІЮТЬ УКРАЇНСЬКУ МОВУ!

А вот говорить на ней я хотеть не обязан.
    Дуже добре що ви чудово розумієте УКРАЇНСЬКУ МОВУ! Мені вам подякувати чи капелюха зняти?

Щодо И нечего тЬІкать своей гениальностью в связи с тем, что вЬІ понимаете и рус и укр. Я також пОнимаю іспанську і агнлійську. Але найкраще я можу висловитися своєю рідною мовою - УКРАЇНСЬКОЮ.

Не хочете говорити українською, не говоріть. Ваше право. Головне щоб ви не вимагали для рУсского язЬІка офіційного статусу в Україні.

Типово

Цитата Допис від А. Нука Переглянути допис
    Короче, вывод:
    Украинский язык - это сочно и прекрасно, а русский - сухо, куце и безобразно.

Дійсно? Ви пане А. Нука український націоналіст.... Як можна говорити такі речі про мову Леніна, Сталіна, Путіна та інших великих та малих.....?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    62 769

Типово

Цитата Допис від Bandera Переглянути допис
    . Головне щоб ви не вимагали для рУсского язЬІка офіційного статусу в Україні.
    ... я не знаю українського аналогу речення "палка о двух концах" ... але щось таке має бути в українській ... я, власне, про що ... ви ж вимагали статусу української за російскої імперії ... чому ми зараз не можемо вимагати статусу російської за імперії української ...? ... чи це критерій "гуд гайз - бед гайз" ? ... аур санавебич із бета дан деір санавебич ...?
    Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec

Типово

Цитата Допис від carrotik Переглянути допис
    ... я не знаю українського аналогу речення "палка о двух концах" ... але щось таке має бути в українській ... я, власне, про що ... ви ж вимагали статусу української за російскої імперії ... чому ми зараз не можемо вимагати статусу російської за імперії української ...? ... чи це критерій "гуд гайз - бед гайз" ? ... аур санавебич із бета дан деір санавебич ...?
    Вибачте, але ж Україна не імперія, ніколи нею не була, надіюся ніколи нею й не буде. Рсійськомовні мають набагато більше прав в Україні, ніж україномовні мали в СССР. Тут взагалі не допорівняння. Російськомовні мають усе в Україні, починаючи з телебачення, радіо, преси, - закінчуючи, школами, садками, театрами. Так чи інакше, кожен російськомовний повиннен адаптуватися до української мови. Щоб було відчуття що живеш в Україні. Російськомовні громадяни повинні зрозуміти що в Україні державні заклади, дорожні вивіски і.т.д. повинні бути україномовними. Так само як в росії російськомовні, в Польщі польськомовні.

Фото года 2011
    Дописів
    43 833

Типово

БЕндера)) Врать нехорошо. Русскоязычного ТВ и радио на украине нет)) Запретили.

Звідки Ви
    Третий саркофаг справа
    Дописів
    42 998

Типово

К
    Цитата Допис від Leonidas Переглянути допис
    Включите 5-й канал-даже там новости на русском идут.

Типово

Цитата Допис від Leonidas Переглянути допис
    Що ви кажете, заборонили??? Яке горе, яке горе. Дом-2 LeoHnidas незможе подивитися. Там вчять хохлів позбуватися українського акценту.
    Востаннє редагував Bandera: 25.03.2008 о 21:35

Типово

Цитата Допис від Faraon Переглянути допис
    К
    Включите 5-й канал-даже там новости на русском идут.
    LeoHnidas російський націоналіст. Для нього все що не російське це антиросійське. Взагалі я думаю що таких пішаків потрібно ігнорувати. Для таких як він відкрий хоч 100 російськомовних телеканалів в Україні, він все одно буде кричати - запретили, нету, украинизация і т.д.

Модератор Аватар для Sargasss
    Звідки Ви
    Галактика М. Котов
    Дописів
    8 418

Типово

Слушаю российское "Наше радио" при помощи интернета. Только тссс... А то прийдут и заберут мою радиолу. Или заставят переводить на украинский.

Фото года 2011
    Дописів
    43 833

Типово

Цитата Допис від Bandera Переглянути допис
    LeoHnidas російський націоналіст. Для нього все що не російське це антиросійське. Взагалі я думаю що таких пішаків потрібно ігнорувати. Для таких як він відкрий хоч 100 російськомовних телеканалів в Україні, він все одно буде кричати - запретили, нету, украинизация і т.д.
    Вот только не надо ярлыков)))) При режиме проклятого Кучмы мне было пофик на украинский. Меня это не касалось поскольку у меня была возможность выбирать смотреть УТ1 или ОРТ. Точно так же у меня была возможность выбирать на каком языке слушать ФМ радио. Теперь такой возможности нет. Налицо украинский фашизм и национализм. Страна где президент поздравляет народ а елка украшена желтыми и голубыми шарами - это диагноз. Клиника.

Сторінка 7 з 18 ПершаПерша 1234567891011121314151617 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті