Ну хоть открылась тайна почему Bandera пишет "язЫк".
Скажите, а вы русский язык в компьютер не ставите по идейным или техническим причинам?
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Судя по логике первого поста, в Италии должны ввести обязательное дублирование фильмов на латынь.
No place, no time, no face, no sign...
Знаете, уважаемый Bandera, я в украинском, к сожалению, не сильна, но очень уважаю этот язык - красивый, ласкающий слух. И если бы не такие, как Вы, я бы очень даже любила бы украинский и разговаривала на нем с удовольствием....
И хоть снова родиться я не могу, но могу я меняться, пока живу..
Бла-бла-бла. Я вже не раз це чув, якби-якби в роті росли гриби. Невігласи-русофіли завжди шукають відмазку. Яке відношення особисто я маю до української мови, а? Я що її створив? Чи може я єдиний українець який розмовляє українською? Якщо у вас немає симпатії до мене, це не означає що ви повинні (ненавидіти) ігнорувати українську мову, тільки тому що я розмовляю українською. Наприклад у мене теж немає симпатії до багатьох українських-україномовних політиків. Наприклад Тарас Чорновіл, але я ж не відмоляюся від української мови лише тому що він теж по-українському розмовляє. Ще раз кажу, це все відмазки щоб не вчити українську.
Вы "чуетэ, да недочуваетэ". Вам уже пару сотен раз сказали, что тут мову и так все прекрасно понимают. И нечего тыкать своей гениальностью в связи с тем, что вы понимаете и рус и укр. ТУТ ВСЕ ДАВНО ОТЛИЧНО ПОНИМАЮТ МОВУ. Если вам издалека не видно, то поверьте на слово. А, ну правда, возможно вы по-русски не очень андерстенд? Тогда, эспешиали фор ю: В УКРАЇНІ МАЙЖЕ ВСІ ЧУДОВО РУЗУМІЮТЬ УКРАЇНСЬКУ МОВУ!Я вже не раз це чув
А вот говорить на ней я хотеть не обязан.
Дуже добре що ви чудово розумієте УКРАЇНСЬКУ МОВУ! Мені вам подякувати чи капелюха зняти?
Щодо И нечего тЬІкать своей гениальностью в связи с тем, что вЬІ понимаете и рус и укр. Я також пОнимаю іспанську і агнлійську. Але найкраще я можу висловитися своєю рідною мовою - УКРАЇНСЬКОЮ.
Не хочете говорити українською, не говоріть. Ваше право. Головне щоб ви не вимагали для рУсского язЬІка офіційного статусу в Україні.
... я не знаю українського аналогу речення "палка о двух концах" ... але щось таке має бути в українській ... я, власне, про що ... ви ж вимагали статусу української за російскої імперії ... чому ми зараз не можемо вимагати статусу російської за імперії української ...? ... чи це критерій "гуд гайз - бед гайз" ? ... аур санавебич із бета дан деір санавебич ...?
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
Вибачте, але ж Україна не імперія, ніколи нею не була, надіюся ніколи нею й не буде. Рсійськомовні мають набагато більше прав в Україні, ніж україномовні мали в СССР. Тут взагалі не допорівняння. Російськомовні мають усе в Україні, починаючи з телебачення, радіо, преси, - закінчуючи, школами, садками, театрами. Так чи інакше, кожен російськомовний повиннен адаптуватися до української мови. Щоб було відчуття що живеш в Україні. Російськомовні громадяни повинні зрозуміти що в Україні державні заклади, дорожні вивіски і.т.д. повинні бути україномовними. Так само як в росії російськомовні, в Польщі польськомовні.
БЕндера)) Врать нехорошо. Русскоязычного ТВ и радио на украине нет)) Запретили.
Вот только не надо ярлыков)))) При режиме проклятого Кучмы мне было пофик на украинский. Меня это не касалось поскольку у меня была возможность выбирать смотреть УТ1 или ОРТ. Точно так же у меня была возможность выбирать на каком языке слушать ФМ радио. Теперь такой возможности нет. Налицо украинский фашизм и национализм. Страна где президент поздравляет народ а елка украшена желтыми и голубыми шарами - это диагноз. Клиника.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks