| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Шуріку, як моєму любимому чоловікові на цьому форумі, готова розповісти все в деталях)))))Pavlo Khazan
Дорогі учасники майдану! Оскільки за 3 дні на Європейській площі було зібрано кошти на проведення #Євромайдану в Дніпропетровську, прошу учасників акції висловитися щодо того куди і як витрачати ці гроші. Як член виконавчого комітету відомої міжнародної організації (ми домовилися не говорити назви), я звик до прозорого фінансового менеджменту. Прошу громадських діячів та журналістів Olexiy Angurets, Zoya Krasovska, Mykyta Prodanets, Вячеслав Поездник, Віктор Романенко, Vadim Shebanov, Tim Zheldak та всіх, хто знає як це зробити і хоче допомогти, обговорити це питання, щоб вирішити яко мога швидше.
Аби тільки він не нервував і не рефлексував.
Востаннє редагував Ірчик: 26.11.2013 о 22:06
Есть тут из сочувствующие евроинтеграции те, кто читал приложение 1 к СА?
чому це не варто, чи ви не за демократію, та свободу слова?
ЗІ поки Ви та Іггрдасіль будете себе так вести вам від мене віри не буде... і я мовчати з цього приводу не буду... а то диви які цяці... да ми збирали гроші, але хто скільки й куди діли то не ваше діло... саме так Іггдрасіль відповів Максі.... а те що вашим людям натовкли пики то зовсім вас не красить... і відповіді я так зрозумів не буде..![]()
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
даунам не понять, что Майдан 2004 и 5 лет президентства Ющенко, полученные в результате этого Майдана привели к тому, что украинское общество очень сильно рвануло вперёд от совка. Люди поняли, что могут что-то менять в стране по своей воле, люди пожили в условиях хотя бы приблизительной свободы слова и других демократических свобод и привыкли (!) к ним. Так что... мне тут сегодня на Европейской площади новый прикольчик рассказали: " У нас традиция - каждые 9 лет осенью мы идём на Майдан, а власть идёт в баню". Народ он умный)))
Вільна, сильна, самодостатня Україна понад усе!
Душу й тіло ми положим за нашу свободу. (с)
Дуже приємно, жидобандерівець, екстреміст.
ну да. бабло похоже гейроинтеграторы подмутили и раздербанили под шумок всего этого шоу которое сами думаю и устроили
сколько интересно у них аренда генератора стоила в день они сочинят?![]()
[...
глюк
что оно несет. особенно про 2008
видать обдолбанный.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks