| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Юля, это как идти от рынка к атб вниз, там почти в самом низу магазинчик фабрики Стимул (у нас в семье его называют "магазин невкусных конфет").
У них халва арахисовая неплохая, остальное ничего не нравится, по какому-то ацкому ТУ у них всё. Овсяное не пробовала, говорить не буду)))
Укусю!
а мне стимуловское овсяное нра. очень нра.
мне многое у них нравится, но вот моей опе меньше![]()
девушки хотела поделиться мальким секретиком.
я утром умываюсь и протираю лицо тоником.
и вот этим спонжиком за 5 сек протираю кран в ванной.
блестит как... эээ новогодняя игрушка
А ты думал, ты один?, святая простота (c) Счастье Н.
1. Наступного дня в Метро вже була норм.ціна. Буває таке)
2. Гаврилівські не люблю.
3. Якщо я буду рискати по району і по місту в пошуках де кожен продукт дешевше - я не встигну ні спати, ні жити)))))
4. Мені особисто вигідно і зручно купити все в Метро. "На круг" виходить дешевше (і швидше), ніж те саме в різних місцях.
Я наводила ціну в Метро для порівняння з Амстором))
Я звикла до Нашої Ряби. Принаймні я знаю якість і чого очікувати від цього м"яса
Тому можу по максимуму гарантувати, що страва виглядатиме, важитиме і смакуватиме кожен раз так само, як і попередній*-)
Не думаю, що "для себе" на щодень є прямо надто принципова різниця)))
але от якось довелося взяти вагову курятину в Каравані - ну не така вона![]()
мне мелитопольские и никопольские нравятся
но рядом с домом нет![]()
Верю в смерть после жизни, любовь после секса, крем после бритья
Таки не надо делать мне, как лучше!Оставьте мне как хорошо
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks