Допис від
Bandera
PS: Вам важко, а нам україномовним ні? У своїй країні котра зветься Україна, в якій державна мова українська, я немаю змоги подивитися кіно рідною мовою, чи віддати дитину в українську-україномовну школу, приклад Крим, Донецька обл. та Луганська обл. Корінне населення в Україні україці. Те що ваших предків завезли в Дніпропетровськ з Тамбова некаже що ви корінний. Мені все одно як москалю в Україні живеться. Я за те щоб українець почувавася українцем у своїй країні. Якщо вам буде важко, я не дбаю. Відкривайте школи за свій рахунок. Російську я знаю, але дуже добре без неї обхожусь. У мене навіть російськомовної клавіатури немає. Не потрібна мені російська мова. В інтеренеті набагато більше (разів 1,000,000) англійськомовної інформації ніж російськомовної. Україномовної інформації теж хватає. Якщо ви вважаєте україномовну Україну мукою для вас, то вам краще повернутися дійсно на вашу історичну батьківщину Росію. І ваша мама зможе вільно рецепти російською читати. Не розумію, навіщо жити в країні яку ти не сприймаєш. Повірте з кожним роком в Україні ви будете чути й бачити щораз більше й більше української мови.
Bookmarks