камрады, кто-нить прокомментируйте вот это:І ще важливе уточнення. Сьогодні мені на Ширшова сказали, що обмеження локального трафіку діють для усіх нових тарифних планів. Незалежно від наявності "+" (8 Мбіт у межах провайдера) у ТП.![]()
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Може Ви порадите шлях як дізнатися офіційну відповідь (з підписами там), щодо обмежень? Бо про відсутність обмежень заявляєте лише Ви, тоді як щонайменше три менеджери на Ширшова, як і хтось з телефонного саппорту, говорять про їх існування на всіх ТП.
P.S. Приєднуюся до вітань з прийдешнім святом! Кохання, посмішок і щастя!
А для юрлиц? Мега-Офис, 2048, без опции.
По тел.3737777 мне ответили, что лимит существует, 15 гиг. В то же время на сервере статистики механизма "резервирования" средств (как обычно включается на ТП со всякими лимитами) я не вижу.
Вопрос очень важен - за три дня трафик составил 26 гиг
PS. Присоединяюсь к поздравлениям с наступающим праздником и благодарю за столь деятельное участие в наших мытарствах
![]()
Вісті з фронту.
Щойно зателефонував за одеським та івано-франківським телефонами підтримки. І представлявся мешканцем цих міст
Оператор 38 відповіла, що для звичайного підключення слід користуватися першими двома колонками у прайсі, тобто швидкість-вартість. Колонки 3, 4 і 5 діють лише за умови опції "+" (пришвидшеного доступу до локальних ресурсів).
Оператор 47 також сказав, що при звичайному підключенні локальний трафік необмежений. Однак він також сказав, що у ТП "8000" локальний трафік також необмежений.
Коротше, питання про офіційне тлумачення прайсів лишається актуальним![]()
Щас канал нормальный:
Звонил по 34-00-44.. Объясняю про скачкИ канала... Они смотрят статистику и говорят мне что у меня начиная с 17.00 до 2.00 ежедневно максимальная загруженность канала. Я им: меня во-первых до 20.00 дома нет, и вообще после 20.00 я этот траффик не получаю. Канал падает вечером. Мне предложили подъехать на Ширшова в каб. 1 и там объяснить проблему... вот так вот...System Uptime 0 hour(s) 26 minute(s)
DSL Status Connected
DSL Speed 192 Kbps Upstream,
2272 Kbps Downstream
LAN IP Address 192.168.192.1
Ethernet Connected
DHCP Server Not Running
По поводу лимитов однозначно мне тоже не ответили - без опции вроде не должно быть ограничений (ну может разве что для 8МБит "безлимитного" 25 Гиг локального действуют) , а так надо только ждать счастливых превышальщиков лимита в тарифах без опции)
Э-э-х! Вот бы выловить человека, который забивал рулезы в биллинге!![]()
Попробуйте попросить сменить пароль на ppp логине (скорее всего придется ехать на Ширшова), ну и в модеме, конечно, надо поправить будет.
Да, еще важно - стоит выключить Remote Access в модеме, потому как на старых прошивках модема DSL-500 любые пароли достаются элементарно, проверено.
А если пароль украден, то с другой DSL линии можно легко зайти с этим аккаунтом, проверено. А вот далее, как настроено оборудование, я не скажу. Пустят ли второй логин, но на порезанной скорости или вообще будут отбивать - не знаю просто, как-то не экспериментировал.
Если смена пароля поможет - можно написать телегу, техвозможность вычислить "чужие" заходы есть, другое дело - захотят ли заниматься этим....
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
Larsen, про єдину техпідтримку я зрозумів з автоматичного відповідача.А інші міста називав для чистоти експерименту, бо в Одесі і Франику різні ТП.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks