| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Это, скорее, Вы не обратили внимание на упоминание в моем посте о необходимости прибавить 1 час к приведенным мною временам. Я специально, не прибавил этот летний час, чтобы нагляднее была видна некоторая несуразица с временем восхода и захода Солнца в Днепропетровске, будь у нас, так называемое "астрономическое время". И даже упомянутое Вами нахождения Солнца в зените ближе к 12 часам дня не спасает положение, когда в самый короткий день в году светает в 3, а ночь наступает в половине девятого. Да и вообще, на мой взгляд, довольно спорный аргумент, что Солнце обязано быть в зените в 12 часов дня.
Ну то такэ...
Так, підтверджую, що одразу не звернув увагу на Вашу фразу про необхідність додати 1 годину.
Побачив після публікації. Але правити не став, бо Ви ж не додали. А я додав, щоб підтвердити мої слова про час сутінок, бо саме з цього ми почали "інтелектуальний діалог".
Ну а "довольно спорный аргумент, что Солнце обязано быть в зените в 12 часов дня" - так, спорний. Дотримуюся думки, що це правильно. Але спорити не буду.
Я взагалі на теми лінього/зимового часу не сперечаюся. Для мене це не суттєво, коли темно, коли світло, коли де у кого що сідає чи встає.
Так, влітку сонце сходить рано. Так, є люди, яким це не подобається, у кожного свій смак і свої звички. Але навіщо кожного разу крутити годинник, як заманеться? Бо вам так зручніше? (Що це незручно мені - байдуже). Тоді чому тільки на одну годину, а не дві-три? Так буде ще зручніше.
Я з усіх сил намагаюсь зрозуміти і не можу![]()
З життя перукарів. Де купити якісну іранську хню?
оЧепятка: длинный, самый длинный день в году!!!когда в самый короткий день в году
в остальном - ППКС!
однако ж это не мешает вам полгода жить вопреки этому принципу?Ну а "довольно спорный аргумент, что Солнце обязано быть в зените в 12 часов дня" - так, спорний. Дотримуюся думки, що це правильно. Але спорити не буду.
и нормально жить.
для вас "несуттЕво", а для большинства - суттЕво: им приятнее после работы (особенно с учетом того, какие жаркие погоды стоят у нас летом) занимаься какими-то делами, а то и просто гулять по светлому, а не по темному.Я взагалі на теми лінього/зимового часу не сперечаюся. Для мене це не суттєво, коли темно, коли світло, коли де у кого що сідає чи встає.
Кому-то после работы надо огород полить, кому-то с семьей погулять.
Зачем этим людям солнце в 3 утра и ночь в 8 вечера летом?
ну как же вам это понять, если вы пребываете в "сферическом вакууме", как и Микела: нет ни забот, ни хлопот, ни обязательств.Так, влітку сонце сходить рано. Так, є люди, яким це не подобається, у кожного свій смак і свої звички. Але навіщо кожного разу крутити годинник, як заманеться? Бо вам так зручніше? (Що це незручно мені - байдуже). Тоді чому тільки на одну годину, а не дві-три? Так буде ще зручніше.
Я з усіх сил намагаюсь зрозуміти і не можу
конечно "мов на долоні" - потому что любой нормальный человек, связанный какими-либо обязанностями перед семьей (детей в школу, самому на 8 на работу, вечером - все наоборот) прекрасно понимает о чем я.
А чел, который обсуживает исключительно себя: работает, когда удобно и просыпается, когда хочет, ессно, может организовать свою жизнь так, что ему будут пофиг все рассветы и все закаты.
Гонта, прекращайте. Я утрировала лишь на полчаса.
Вот именно, что посмотрите внимательнее: если мы останемся на +2 круглогодично (как предлагается в ВР), то получим:
До речі, на западной темнеет однозначно на час позже!Начало сумерек 02:56
Восход солнца 03:38
Солнце в зените 11:42
Заход солнца 19:45
Окончание сумерек 20:27
Проверено лично.
Вот скажите, как мы можем находиться в одном часовом поясе с Германией, если со слов очевидцев (см.выше) у них и щас в пол седьмого только начинает смеркаться, а у нас уже в 6 вечера темно.
только забыли один маленький нЬюанс (как щас модно говорить): при таком режиме в обязательном порядке присутствует отдых в середине дня, длительностью не менее двух часов.
Хули!
посылаете нах свою работу и поступаете, как истинный крестьянин.
Востаннє редагував krissa: 18.10.2013 о 11:45
Мы сейчас не образ жизни обсуждаем, а ту самую физиологию, которая у одних почему-то смех вызывает, у других раздражение. А то, что урбанизация навязывает свои правила - с этим же никто не спорит, уважаемая. Просто если для вас деньги/выгода важнее всего - идите в массы и объясняйте людям, что те же синтетические полуфабрикаты это есть хорошо, т.к. на их производство тратится значительно меньше ресурсов, чем в случае натуральной еды, к примеру. Ситуация с переводом стрелок - совершенно аналогичная, только не такая явная
На жаль, Ваша індукція в моєму випадку не спрацьовує, але то таке. Важливіше, що Ви не відповіли (і собі теж) на питання.
Щось Ви вкрай заплутались. В Германії центрально-європейський часовий пояс СЕТ, тобто UTC+1, у нас східно-європейський EET, тож ми ніяк зараз не можемо опинитися з ними в одному поясі.
Хіба що Германія перейшла б колись на літній час, а ми - ні. От тільки тоді.
каюсь: запуталась.Щось Ви вкрай заплутались. В Германії центрально-європейський часовий пояс СЕТ, тобто UTC+1, у нас східно-європейський EET, тож ми ніяк не можемо опинитися з ними в одному поясі.
Только все равно мое замечание остается в силе: немцы почему-то не живут в часовом поясе, в котором в 18:00 в начале октября темно, как у негра в Ж***.
...а нам предлагается перейти раз и навсегда (а пока что только на зимний период) именно в такой пояс, когда в 18:00 в нач.октяря уже ночь на дворе.
...ещё один из сферического вакуума..Мы сейчас не образ жизни обсуждаем, а ту самую физиологию, которая у одних почему-то смех вызывает, у других раздражение. А то, что урбанизация навязывает свои правила - с этим же никто не спорит, уважаемая. Просто если для вас деньги/выгода важнее всего - идите в массы и объясняйте людям, что те же синтетические полуфабрикаты это есть хорошо, т.к. на их производство тратится значительно меньше ресурсов, чем в случае натуральной еды, к примеру. Ситуация с переводом стрелок - совершенно аналогичная, только не такая явная
да что он там у вас!...резиновый что ли!?
На сьогодні:
Точное время восхода и захода солнца в Днепропетровске
Восход солнца: 7:05
Заход солнца: 17:45
Солнце в зените: 12:25
Начало утренней зари (утренних гражданских сумерек): 6:33
Конец вечерней зари (вечерних гражданских сумерек): 18:16
Точное время восхода и захода солнца в Берлине
Восход солнца: 7:38
Заход солнца: 18:04
Солнце в зените: 12:51
Начало утренней зари (утренних гражданских сумерек): 7:03
Конец вечерней зари (вечерних гражданских сумерек): 18:39
Якщо подивитися на часові пояси, можна побачити: Німеччина (я помітив, що вже за Вами Германія пишу, така вже у Вас сила переконання) лежить у західній частині UTC+1, так само, як Західна Україна - у західній частині UTC+2, тому вона так само "виграє" півгодини.
Але якщо подивитеся на адміністративний пояс CET, побачите в ньому і східну Польщу (де астрономічно UTC+2), і навіть західну Іспанію (де астрономічно UTC-1). Тож для деяких німців це просто везіння.
Такі ролики крутили десь з 1996 року. З початку перебудови держави, український народ був зайнятий пошуками їжі за свої карбованці та товарні картки. Кравчуку ніколи не приходила така ідея, як смикати годинники.
Так я ж кажу - НАВІЩО СМИКАТИ ГОДИННИК?! ЗАЛАШИТИ на Україні літній час +3 - тай усе. У чому справа?А взагалі смішно, як деякі сподіваються що штучною зміною поясу на чужий Сонце почне сідати пізніше. Чи те що той ж самий роботодавець почне на годину раніше відпускати.
Або ввести в Україні два часових пояса, як у Росії, у котрій декілька часових поясів.
Яка чудова думка! А введений у Радянському Союзі в 1981 році літній час, котрий проіснував до незалежності, Ви не пам'ятаєте бо Вас на світі не було?
Давайте я замість Вас у Вікіпедію збігаю.У Росії перехід на літній час вперше відбувся 1917. З 1930 р. зміщений на годину час почали застосовувати на території СРСР цілий рік, називаючи такий час «декретним». А з 1981 р. запровадили сезонні відмінності між літнім і зимовим часом, причому зимовий час залишався «декретним», унаслідок чого літній відрізнявся від поясного на цілих 2 години.
1990 року «декретний» час скасували на території УРСР. Що ж до сезонних відмінностей часу, то протягом кількох років в Україні їх то вводили, то скасовували, але зрештою зупинилися на схемі, коли розрізняють літній і зимовий часи, але ще одна «декретна» година не передбачена. Натомість у Росії «декретний» час не скасовували, але на сучасних картах поясного часу факт його наявності трактується просто як належність території до східнішого поясу.
До Вас те саме питання. Чому "+3 - та й усе"? +5 набагато краще, вставати легше, спати довше, після роботи півдня світлого лишається, давайте +5! Ні?![]()
Яж Вам кажу, до 1996 року годинники ніхто не смикав!!
Тому що при +3 довше світовий день, люди найбільш активні та працездатні без яких-небудь ушкоджень здоров’ю!До Вас те саме питання. Чому "+3 - та й усе"? +5 набагато краще, вставати легше, спати довше, після роботи півдня світлого лишається, давайте +5! Ні?![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks