Тока нада срочно накастовать, чтобы долбаный циклон унесло куда подальше к выходным...
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Тока нада срочно накастовать, чтобы долбаный циклон унесло куда подальше к выходным...
Огонь в сердце, бабочки в животе и шило в заднице...
Пристегнул я свой велик вчера у "Келиха". Заело кодовый замок! В голове стали рисоваться не лицеприятные картины. Вот я бегу домой за ножовкой, начинаю пилить трос. Мимо ходят люди, придется объяснять поборникам защиты чужой собственности. Какого черта я в вечерних сумерках, смахивая обильные капли пота со лба, пилю "гири" в надежде, что "сейчас будет золото". И вообще, технические вопросы, насколько хорошо он пилится, сколько понадобиться времени и успею ли я до появления первых звезд, если учитывать, что пилка у меня только одна, и при ее поломке придется бежать по соседям. Или, где взять несколько удлинителей, дабы подключить электролобзик, счастливым обладателем которого я являюсь, от магазинной розетки. Народ входящий в магазин уже оглядывал меня не добрым взгядом, в то время, как я матерясь колупался в замке, в отчаянии время от времени пытаясь разорвать его руками! )) Свершилось чудо! После 10 минут колупания, замок раскрылся!!! Счастью моему не было предела! Тут же смазал его маслом. Вроде все работает, плавно и четко. Но... Может просто минировать используя растяжку? )) Но в этом варианте велосипед будет уже не в начальной комплектации. ))
Щодо обов'язкового пониження бордюрів я поправки до Правил благоустрою вніс
Депутат - Олександр Гордієнко (сподіваюсь я цим не порушую правила форуму...). Можливо ви його знаєте. Він нам активно допомагав організаційно і фінансово (від МР) для заходів на День міста. До речі - їздить на роботу на типовому гірському байку в джинсах і футболці. На роботі перевдягається (за потреби).
Востаннє редагував buddy: 18.09.2013 о 15:14
Я це розумію. Але з 10 000 (плюс-мінус) велосипедистів міста тут тусується від сили пару десятків. Контактувати з рештою не так просто.
Ну і потенційні велосипедисти з числа пішоходів/пасажирів ГТ/водіїв не обов'язково будуть ставитись до свого вела, як до ідола. Більше того - вони скоріше за все почнуть свій досвід з чогось дешевого, простого, "сіті"-варіанту наприклад (власне так само як і я - я регулярно їжджу велом лише 1,5 року).
Але наша спільна мета - зручна і безпечна інфраструктура для велосипедистів, пішоходів, велодоріжки, велопарковки, пандуси, зниження інтенсивності руху авто тощо. Так, зрозуміло, що частина велосипедимстів (навіть тут) скептично чи навіть індиферентно ставиться до ідеї нормальної велоінфраструктури, але то їхня справа...
Але ж і тут є багато таких, кому цікаві і потрібні ці зміни в інфраструктурі міста - ми граємо в одні ворота, хоч може і різними способами. Повірте - робити реальні кроки щодо просування цієї ідеї - це набагато важче, ніж просто тут потеревенити-пообурюватися на форумі - можливі і помилки і недоліки - ми це все з часом враховуємо. Але догодити всім не вдасться, тому шукатимемо такий собі компроміс, який задовольнить якщо не всіх, то принаймні переважну більшість.
Тому я й розміщую тут об'яви щодо таких покатушок - так з журналістами, так, з чиновниками, так - у буденному одязі (не думаю, що на швидкості 15 км/г по рівному рельєфу це буде складно навіть на спортбайку): ви можете це підтримати своєю присутністю - я не змушую - я закликаю охочих.
Нам треба набрати критичну масу. Хто як не ми - можемо показати приклад, що велосипед - це не тільки веломарафон чи велопохід по бездоріжжю, але й зручний, безпечний і доступний щоденний транспорт.
І чим частіше ми будемо проводити такі-от "показові" паради, велопробіги і покатушки по місту - для чиновників, на публіку, для журналістів - тим більше про нас писатимуть, говоритимуть і долучатимуться до велоруху! А спортивний одяг - він дещо відлякує, не сприяє поширенню велоруху серед населення (кажу це по власному досвіду і підсвідомому сприйняттю - якщо мене змусять одягти екіпіровку для вела - я перестану на ньому їздити), тому нам треба стимулювати ріст кількості велосипедистів привабливим способом.
Зрештою - я нікого не змушую. Хто не хоче - ваша справа...
Нагадаю - збір 22 вересня (неділя) о 14.30 на пл. Леніна, старт о 15.00, маршрут КМ - Сєрова - Набережна - Космічна - Тунельна балка. Там будуть якісь конкурси, розваги, охочі дадуть журналістам інтерв'ю![]()
Мы где-то так с друзьями строили план по воровству "пристёгнутого" найнера (я кидал как-то фото, где замок был пристёгнут в парковку, а сам стоял в держателе на раме, т.е. чтобы снять вел надо было лишь кнопочку нажать и оставить замок на парковке) на парковке возле мост-ситиА если бы владелец ещё пришёл, всё равно бы ни кто не поверил, что вел его, а не человека в налини, ещё и отбиваться помогли бы наверняка
![]()
2013 — 4945 км; 2014 — 8550 км; 2015 — 6098 км; 2016 — 7431 км; 2017 — 6200 км; 2018 — 8200 км.
Вообще есть особый отряд людей почему-то ненавидящих ни форму ни шлемы.. У меня есть друг один такой, ни одно ни другое не признаёт, даже не смотря на то, что падает всегда исключительно через руль и когда ездили в более-менее затяжные покатушки, то в силу особенностей велоформы, я себя ощущал куда лучше него. Вроде бы должны быть плюсы очевидны на практике, а нет - форма "гейская", а шлем не нужен.. Хотя ладно, хрен с той формой - натирайте ж..ы, она заживает без последствий, на крайняк можно одеть велотрусы с памперсом под другие шорты или штаны, но шлем...
А что за замок. Тестировали мы как-то тросик )) - http://www.youtube.com/watch?v=4UnTdsFtizcПристегнул я свой велик вчера у "Келиха". Заело кодовый замок!
И вообще, технические вопросы, насколько хорошо он пилится, сколько понадобиться времени и успею ли я до появления первых звезд, если учитывать, что пилка у меня только одна, и при ее поломке придется бежать по соседям.
Придумываем и проводим квесты
066-754-76-01, 096-52-44-328 (Игорь) Telegram: @IgorKochet
Ну, может, им нравится биться головами об асфальт
Ну и, вообще, есть стадность, а есть чувство самосохранения. Так на что лучше ориентироваться?
Огонь в сердце, бабочки в животе и шило в заднице...
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks