| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Как-то так...
Тыц
Так это и есть агитация, может не очень удачная, но агитация.
Чужой опыт - это всего лишь слова. Лучший опыт - собственный. Проедется человек в джинсах на МТБ, коих подавляющее большинство, оценит насколько это неудобно/не удобно и сделает соответствующие выводы.
Вот только большинство, полагаю склонится к мысли о том, что в повседневной одежде не стоит ездить на спортивном велосипеде, небольшая часть задумается о модернизации (одорожнивании) своего МТБ, и кто-то может быть обзаведется новым велосипедом.
Востаннє редагував Strix Rufus: 18.09.2013 о 09:23
Веломеханик-реставратор-реаниматор
Full Suspension Fan
Причин тому, Васенька, несколько
1) Самой кричать "Давай, блин, крути!", и вообще, овчарка обычно позади стада бежит, а не перед ним
2)ДобиватьПодбирать павших и оказывать им посильную помощь (чело-аптечка у меня)
3)БросатьНаправлять потеряшек на верный путь (ибо дорогу я, как правило, знаю)
Ну и еще пару причин по мелочи![]()
Огонь в сердце, бабочки в животе и шило в заднице...
Девочка снимала, поэтому нипалучицца![]()
Огонь в сердце, бабочки в животе и шило в заднице...
Востаннє редагував whiteandblack: 18.09.2013 о 11:34
Продам Велоформу http://forum.gorod.dp.ua/showthread....1#post22880518
Продам Велоформу http://forum.gorod.dp.ua/showthread....1#post22880518
Согласна с Женей.
Никто не станет оставлять свой велосипед на парковке. Велы воруют из гаражей, сараев и даже с балконов.
Шумиха вокруг этих парковок поможет очередным чиновникам положить бабло в карман.
А депутаты, выделившие копейки на эти никому не нужные железные прутики, подпишут парковки метровыми буквами, чтобы мы, проходя мимо, били поклоныблагодетелям.
Я тому і кажу - всім не догодиш.
Велопарковки бувають різних типів:
- примітивні - велостійки - принципово безкоштовні
- більш захищені - велопарковки - закриті, з охороною - уомовно безкоштовні або за невелику плату
- велопаркінги - повністю закриті - принципово платні (абонемент, разова оплата) і повністю охоронювані
З опитаних мною велосипедистів і потенційних велосипедистів, велопарковки - питання номер 2 після велодоріжок...
Можливо ви їздите на "Гаррі Фішер" або ще на якомусь байку по ціні авто для іміджу, але я їжджу, як ви виразилися - на "велохламі" - на Азимуті за 2000 грн., бо для мене вел - в першу чергу засіб пересування, а не понти...
Власне вел як засіб пересування - і є ціллю нашого руху.
Я знаю, на чому їздять в Європі. Ми теж до цього прийдемо з часом. Однак пропагувати велорух як засіб пересування, а не просто спорт/відпочинок, треба вже зараз...
Особисто в мене 2 вела - "сіті" Азимут і якийсь "гірський" 2-підвіс (теж дешевий). На обох їжджу в основному в джинсах і футболці/сорочці/светрі. Особливого дискомфорту не помічено...
Ота людина з Молодих регіонів, про яку я казав вище, що облдепутат і член комісії міськради - він їздить на роботу веліком. З Калинової/Образцова. До К.Маркса, 75, або до Кірова, 2. Не кожен день. але раз на 2-3 дні крутить педалі на роботу. Вже загітував 3-5 колег (з його слів) пересісти на вел... Все прийде з часом. Тільки треба над цим працювати.
Купіть для регулярних поїздок дешевий байк. Б/у. Щоб було не шкода. Я свій Азимут за 2000 грн. лишав на вулиці прив'язаний на 3 години - ніхто ще не вкрав. Зазвичай прив'язуюсь на 5...30 хв.
Ви хочете щоб все було ідеально саме для вас. Так не буває. І знову ж таки - велостійки і закриті велопарковки - це різні речі. в них різне призначення і різна вартість користування. Велопарковка з гарантією безпеки велосипеда не буде безкоштовною.
Їжджу регулярно Тополя-Перемога-Тополя, Тополя-Перемога-Центр-Тополя, Тополя-Центр-Тополя, Тополя-Центр-Робоча/Кірова-Тополя. Центр - мається на увазі територія від Вокзалу до Нагірки і від Набережної до Чкалова-Пушкіна. Зазвичай від 15 до 30 км за день. Від'їздив усю минулу зиму. Рік назад регулярно їздив Петровського-Набережна-Південний міст і назад.
При швидкості руху 20-30 км/г (10-15 на підйомах і 30-50 на спусках) немає такого напруження, і відповідно, дискомфорту. Принаймні у мене. Організм давно звик до такого темпу.
Далі: ви ж розумієте, що Клочко-Тополя чи яка інша відстань у 15-20 км - це виняткові випадки. 30% поїздок всього населення міста - до 5 км, 50% поїздок всього населення - до 7 км, 70-80% поїздок населення - до 10 км. Велосипед має заповнити нішу поїздок до 5 км на 50-70%...
Шановний Юрій. Дозвольте роз’яснити.
Тут спілкуються, здебільшого, люди, які обожнюють свій ровер незалежно від його вартості. Вони пройшли із ним ліса-поля-гори-болота-сніга-піски. Деякі зберігають його у себе в спальні. Деякі збирали його власноруч.
І як можна кинути його без нагляду, під дощем-снігом на цілий день.
Schved, Вот именно. И пересесть на Ашанбайк, чтобы было не жалко...
А мне свою попу-ноги-спину-руки жалко. Днепр - город не равнинный, "Сплошные горы да пригорки" (с).
Кстати, это мы эту тему немного засорили обсуждением велодорожек и так далее, а ведь для этого есть отдельная ветка.
Впрочем, не страшно, почти по теме.
Короче, пусть делают парковки, может, кто и рискнёт там велик пристегнуть.
Велодорожки, мне кажется, намного важнее.
И если уж поднимать шумиху, то чтобы вносились изменения в ПДД. Не приближаться к велосипеду ближе, чем на 1,5 м, если считать от рамы. Утвердить разметку на дорогах и тротуарах. Понижения бордюров везде. Везде, даже там, где велосипедисту это не нужно. Потому что у нас ещё инвалиды имеются... Эх, тут копать и копать. Безнадёга, если честно...
И да, кто тот таинственный парень из молодых регионов, который уже депутатов на велики сагитировал? Я его уже почти полюбила. Не, кроме шуток. Что за харизматический такой депутат?
Ну с Лемон сложно, ибо их практически нет. В Киев не намотаешься.
А Белочки-Лисички... Ну так они все есть в альбомах на ВК в группе http://vk.com/miss_velogorod_dp
З.Ы. Ну и чё жалуюсь? Не жалуюсь! Наоборот, было прикольно!)))
Ну а тут пришлось эксперементировать, поэтому получилось далеко не всё. Ну и зачем выкладывать неудачные.
Но одну их попыток таки покажу. Брак конечно, но люди удачно "легли")))
![]()
Велосипеды SCOTT. Продажа и обслуживание. 067 352 1717
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks