| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
13-15 сентября пробовал передачу 2,2 в крымских горах.
При подъеме на Ай-Петри уже на самом перевале узнал что скоро начнется гонка Ялта-Ралли
Результат подъема 2 ч 20 мин. из них 20 мин. пешком.
Думаю передаточное 2 по асфальту на перевал будет в самый раз.
вот такая красота на плато Ай-Петри (гулял пока гонка закончится).
![]()
Гм, прочитал последнюю объяву от "велогорода", что у них за неприязнь к вело-форме, на день города спортивная одежда запрещена, теперь вот джинсы - неудобно ж! Или я чего-то не понимаю, но задаётся какой-то не правильный вектор..
Видимо, у "Молодых регионов" не хватает денех на велоформу![]()
Огонь в сердце, бабочки в животе и шило в заднице...
Вот ещё немножко субботнего осеннего Коктебеля
Вечер добрый всем велолюбителям.
Хочу вот сделать небольшое ТО вилке, а для этого нужно примерно 30-40 мл вилочного масла 5W в штаны и 5-8 мл моторного погуще в воздушную камеру. Покупать ради такого кол-ва литровые банки как-то жаба душит. Может есть у кого лишнего? Готов поменять на пиво\деньги![]()
Суть в тому, що ми намагаємося показати, що велосипед - це не тільки спорт і "покататися" - а й звичайний собі транспорт.
Ми запросили журналістів і чиновників. Ціль - поступове "переведення" мислення чиновників на "екологічні рейки", зокрема щодо транспорту...
Вся Європа нормлаьно їздить в буденному одязі і нічого...
Скажімо так, "Молоді регіони" - це інструмент. Інструмент проштовхування розвитку велоінфраструктури серед чиновників міста. В них принаймні є важелі. Принаймні зараз. Буде "за кермом" інша політсила - будемо там шукати однодумців. Наша ціль - велоінфраструктура в місті. Для цього політичні уподобання доводиться відсувати на задній план.
ЗІ. Особисто я прихильник іншої політсили - діаметрально протилежної до ПР як такої...
ЗЗІ. На день міста ми дещо "набили гуль" з ПР і Молодими Р - зроблені висновки - будемо намагатися мінімізувати їх вплив на наші заходи... Але наразі вони єдиний дієвий інструмент...
Может быть. Но лично я больше на ваши мероприятия - ни ногой. Сори, но меня от них тошнит....
И от написанного выше - тоже.
Огонь в сердце, бабочки в животе и шило в заднице...
Ну вибачайте... Всім не догодиш...
Мене, наприклад, людина з Молодих регіонів, облдепутат і член якоїсь там комісії в міськраді - попросила десь місяць назад внести поправки до Правил з благоустрою м. Дніпропетровська в плані велопарковок - щоб стимулювати магазини/офіси/ТЦ ставити велопарковки... Людина сказала, що лобіюватиме мої поправки в міськраді і серед депутатів ПР (а їх більшість)...
Я міг:
1) Піти на принцип і відмовитися від контакту з людиною від МР.
2) Погодитися внести правки, і користуючись моментом, внести правки не тільки по велопарковкам, а й по всім заходам, що сприятимуть розвитку велоінфраструктури в межах вимог Правил з благоустрою: обов'язковість велопарковок біля об'єктів масового відвідування, поняття "велодоріжка", "велопарковка", "пішохідна зона" в перелік термінів, вимоги щодо утримання, ремонту, чищення від снігу і бруду велодоріжок і велопарковок, вимоги щодо розміщення МАФів і реклами щодо велодоріжок тощо...
Я вибрав 2 варіант.
Востаннє редагував buddy: 17.09.2013 о 20:17
подскажите как в http://www.gpsies.com при редактировании трека допустим обрезать то что нарисовано уже, удалить допустим половину трека?
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks