| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Approved by Boberchuk
Мнение, как *опа, у каждого своё.
по ходу только у меня детство прошло мимо)))
Дивлячись що. Є ексклюзивні речіТа і продавці там впізнають постійних покупців і часто роблять приємні знижки
Зелень, лаваші, бринзу, бастурму, корейські всякі смаколики, гриби - беру виключно на Озерці.
Опціонально - м"ясо, молочку і горіхи-сухофрукти (якщо я вже на Озерці -попутно можу купити). Рибу взяла раз - відтоді не беру, беру лише в Метро.
Approved by Boberchuk
Мнение, как *опа, у каждого своё.
Лично я долгое время пангасиуса прекрасно готовила по-французски, но однажды не заметила и не отрезала кусочек жира, естественно этот кусочек мне попался, вот не знаю есть ли что еще более противное (разве что дуриан), но мне уже много лет становится плохо при одном воспоминании об этой рыбе. Пичаль. А ведь был хороший недорогой вариант для "рыбного дня".
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks