| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
про встановлення відсутності повноважень та визнання дій протиправними.
в просительной части:
Визнати протиправними дії державної податкової інспекції у +++районі м. Дніпропетровська Дніпропетровської області з проведення заходів зустрічної звірки, за результатами яких складено акт +++ року +++
3. Визнати протиправними дії державної податкової інспекції у +++ районі м. Дніпропетровська щодо коригування податкових зобов'язань та податкового кредиту з ПДВ в автоматизованій системі співставлення податкових зобов'язань та податкового кредиту в розрізі контрагентів на підставі акту +++ року +++
4.Зобов'язати державну податкову інспекцію у+++ районі м. Дніпропетровська та ДПІ у +++районі м. Дніпропетровська області вилучити з діючих електронних автоматизованих систем співставлення податкових зобов'язань та податкового кредиту в розрізі контрагентів інформацію, внесену на підставі акту +++
Вместо акта "довидка", или чаще "акт про неможливість проведення перевірки".
пост №861А поточнее, в администрировании НДСа узнавать на основании какого дока (акта-неакта) провели розбижности, как правило обічно єто акт про неможливість.А почему они считаются последними ? Они произвели (или заложили эти материалы в) товар-продали.Или у гнид по-другому считают? Я почему интерисуюсь,такая же ситуация,НК и НО сняли. Акта нет,довидка по почте, и пошли дальше стричь покупателей.Ох как достали!!!!
БЕЗВОЗВРАТНАЯ ФИНАНСОВАЯ ПОМОЩЬ — это:
“ <…>
сумма процентов, условно начисленных на сумму возвратной финансовой помощи, которая остается невозвращенной на конец отчетного периода, в размере учетной ставки Национального банка Украины, рассчитанной за каждый день фактического использования такой возвратной финансовой помощи
Если отчетный период год-то наверно логично начислять раз в год.
Я очень много знаю, но практически ничего не помню
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks