В Україні державна мова УКРАЇНСЬКА! Українська влада по закону повинна підтримувати українську ДЕРЖАВНУ мову, а не російську. Взагалі, до чого тут російська мова??? Я так само можу сказати про російськомовних невігласів котрі за 16 років української незалежності незмогли опанувати українську мову. Чесно кажучи, я побував у багатьох країнах світу, ніхто ніде не говорив вільно російською, а якщо й говорили то дуже мало і російська їх була настільки ламана що було важко зрозуміти що вони кажуть... Але усі (майже 99%) знають англійську, це дійсно світова мова. Тепер скажіть мені, навіщо пересічному українцеві знати російську мову? Так чи інакше відсотків 95 українців знають російську на побутовому рівні. Тож краще вже як вчиити то англійську, а не російську. А щодо захисту російської мови, нехай Росія захищає свою мову у себе в Росії. Ви русские повинні зрозуміти одну річ, МИ УКРАЇНЦІ НЕ ПОСТУПИМОСЯ ВАМ (русским) ЩОБ НАДАТИ "ЯЗЬІКУ" ДЕРЖАВНИЙ СТАТУС В УКРАЇНІ. БУДЬ ЛАСКА НЕ МРІЙТЕ, ЦЬОГО НЕ БУДЕ!
Чому ні? Чому повинні бути особливі привелегії для мови північного сусіда, а для західного ні? Я за 100% український переклад!
В Україні матушка в Україні, а не на Україні. Дякую.

Відповісти з цитуванням

Bookmarks