Ну загалом він правду сказав. Якщо Вас цікавить, поясню чому Вас розчарує спеціальність КН. Щодо того що "облік і аудит" - не наука, сподіваюся, розумієте? Щодо менеджменту мовчу, бо на мій погляд це - не професія. Що в приймальній коментують спеціальності, до того ж не свої справді прикро

Отут якраз не до мене.
Мені було б приємно, аби дівчинка-умнічка вивчилася на щось корисне.
Але щоб Ви розуміли - задача ВСІХ без винятку в ПК - заповнити ВЕСЬ бюджет. Тому відмінники їх цікавлять в останню чергу.
НАЖАЛЬ рівень матеріально-технічного і кадрового забезпечення в КПІ, Могилянці , Гетьмана та КНУ кардинально відрізняється від Дніпропетровська. хоча б і тому, що повний доцент з 20 роками стажу отримує на руки там 7500 (без підробіток), а у нас 3680 грн. Плюс традиції й міжнародні зв'язки. Тому, знову ж таки нажаль, діти з рейтингом 750 і вище, якщо не мають спеціального спрямування (бути стоматологом, наприклад, чи юристом) у 99% випадків одвозять оригінали в Київ. А У нас вчать тих, кого вчать. І це теж сумно. І це теж породжує всі ті явища, які Ви критикуєте. Спитайте кожного місцевого викладача з досвідом хоча б 10 років і він скаже, що контингент, який залишається на бюджеті в місті постійно гіршає

Bookmarks