| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
и никаких перспектив?
смотря что понимать под словом богатую.
на Багамы не ездили.
я говорю о своем детстве. мама - инженер-строитель, папа - преподаватель в вузе.
у обоих по 150 оклад. нас с братом двое.
ели досыта, лечились, если болели. учились. отдыхать ездили "дикарем" в Крым каждый год на месяц.
"...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон
да. я знаю людей, которым не до ликування и поездок в Крым.
а про занепад и злыдни - так это все было ИСКУСТВЕННОЕ.
вдруг исчезает стиральный порошок! на складе его тонны - а в магазине нету!
но тогда у людей еще какието запасы были с советских времен - денежные накопления.
. а сейчас, у меня например - запасов нету. все уходит на еду и платежи. мы не можем себе позволить роскошь быть должниками в этом государстве. поэтому на бонусе - шиш. и если какой аврал - недай бог! то пыдець.
а за шановну, спасибо канеш, что и говорить.
ты, небось, еще в штанишки писял, когда был "занепад та злидни" и поэтому хорошо все помнишь.)
дубль
Тоді звісно всі в Крим їздили? Злиднів не було і Дід Мороз був?
Ага, штучно, ховали щоб розвалити союз падлюки!а про занепад и злыдни - так это все было ИСКУСТВЕННОЕ.
вдруг исчезает стиральный порошок! на складе его тонны - а в магазине нету!Зрозуміло звідки після розпаду з'явилося багато порошку Дар`я, пасти Авто та сигарет Космос, все це ховали масони на складах!
Порожні полиці 1988-90 років всі пам'ятають(окрім зовсім совконутих).
Навіщо гроші якщо купити нема чого? У вас є зайва сотня на інтернет тобто на хліб вистачає(за яким в срср були величезні черги- пригадайте "Хліб свіжий? - Ночной!")но тогда у людей еще какието запасы были с советских времен - денежные накопления.
. а сейчас, у меня например - запасов нету. все уходит на еду и платежи. мы не можем себе позволить роскошь быть должниками в этом государстве. поэтому на бонусе - шиш. и если какой аврал - недай бог! то пыдець.
а за шановну, спасибо канеш, что и говорить.
"...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон
Я знаю що зайти в вечорі в магазин за олією чи цукром ціла проблема, на касах черги людей з повними возиками продуктів.
Ви реально не пригадуєте стан вулиць, вуличного освітлення, асфальту у 1988 році? Темні вулиці, брудні розвалені будинки навіть в центрі міста. Коротка пам'ять?
ЗІ а кількість лексусів це добре, якщо немає багатих немає мети у бідних!Звісно у 1988 році припаркувати авто у дворі чи навіть в центрі міста було не проблемою, через те що приватних авто було дуже мало...
Що вам так далися мої штани? Я з трьох років в штани не сцяв і тим паче у 1988 році розумів певно більше ніж ви зараз.![]()
Ви заперечуєте порожні полиці? Чи не було талонів на мило, сигарети, горілку, цукор?
ЗІ звісно кольорові спогади про Крим з батьками та Діда Мороза затьмарюють у вашій пам'яті брудні останні роки совка , це нормально...
я через день хожу за продуктами, так что непонаслышке знаю про черги и про возики.
сама в тех чергах стою. и в уме прикидываю, чтоб на все хватило.
а насчет лексусов - то ты просто не понимаешь прямой связи между рассыпающимися домами и этими самыми лексусами.
если ты, рядовой инженер, собираешься честно и сумлинно работать инженером - за что можно только уважать - никода тебе не видать лексуса. да и хрен бы с ним! не было бы хуже.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks