| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
если Ющенка никто на Юлю не натравит, то - мне нравится жить в этой стране!Він нагадав, що у листопаді 2005 року на самміті Україна-НАТО у Вільнюсі була ініційована розробка плану дій щодо членства України в альянсі у частині Міністерства оборони. За словами голови комітету, цей документ успішно виконується Міністерством оборони з вересня 2006 року.
А.ГРИЦЕНКО зазначив, що в цілому ПДЧ – це документ, який містить перелік реформ, що потрібні Україні, її громадянам, а не альянсу. Загалом для країни такий документ ще не розроблений, додав він.
“Армія тут об’єктивно йшла попереду всіх. Якби в НАТО приймали не країну, а армію, то ми вже давно були б там”, – сказав голова комітету.
Він також нагадав, що Україна бере участь в усіх 4 операціях НАТО, чого не роблять навіть деякі країни - члени альянсу.![]()
Immortal
А по якій причинні хтось повинен буде діяти по чийсь указці?но я вроде ж сказал, что действие по чьей-то указке уже есть проблема, вам этого мало???
А це чому? Скорочення військово бюджету явно не вимагається.Явно хуже может тем странам и не стало, но в случае если нато вдруг откажется им помогать во время конфликта, эти страны уже сами не смогут себя защитить. Тем более если само нато им ударит в спину.
От уж и тема БОЯН опять на сопицот страниц пойдёт. Нато надо?ненадо?
а на простой вопрос никто и не ответил - ЗАЧЕМ???только не пространно "для безопасности" да ещё и "колективной" а чётко и конкретно в трёх словах - для чего нам, изначально нейтральной стране, вступать в военный союз, в мирное время при отсутствии даже предпосылок, не точто предпосылок а вообще намёков на предпосылки войны против нас, или агрессии или подобного, если уж и допустить(пофантазировать, не более) то ещё и такого что наша армия однозначно не справится, так всётаки - ЗАЧЕМ? КТО/ЧТО нам угрожает?
Востаннє редагував Sergey B.: 17.01.2008 о 18:36
Если мы хотим находиться в нато, мы должны будем исполнять какие-то условия. Это указка, которая нужна как зайцу стоп-сигнал.
А откуда вы знаете, что сокращения военного бюджета не будет??? Тем более его можно направить в русло, нужное США, а не нам. И последнее, в нато нам явно не дадут сделать независимую оборону, им это невыгодно в случае конфликта.
Победа коммунизма неизбежна!
Immortal, реально існуюче НАТО і те, що знаходиться у вашій уяви, мають дуже мало спільного.
Почитайте ж які там вимагаються умови і яка роль центру в діяльності альянсу.
ага почитайте конституцию СССР и УССР так мы ваще независимые все 70 годков были. а как ни странно реально иснуюче обычно получается иначе чем "написано", я даже не конкретно про США в НАТЕ вообще насчёт "почитайте".Почитайте ж які там вимагаються умови і яка роль центру в діяльності альянсу.
Ну почитал, и что??? Я о том же говорю.
Победа коммунизма неизбежна!
Дехто тут протиставляє себе "свідомим".
Тобто, він взнає себе невсідомим.
СВІДОМИЙ, -а, -е. 1. Який має свідомість (у 1, 2 знач.). 2. Пов'язаний з розвитком свідомості (у 2 знач.), розуму; усвідомлений, розумний. Свідоме життя. // Який спирається на систему певних поглядів. 3. Який має свідомість (у 2 знач.); який правильно розуміє та оцінює навколишню дійсність. // Перейнятий свідомістю. // чого. Який розуміє, усвідомлює що-небудь. 4. Зроблений, заподіяний з певним наміром, навмисно. // Ужитий з наміром, з певною метою. 5. діал. Знайомий, відомий.
http://www.slovnyk.net/?swrd=%F1%E2%B3%E4%EE%EC%E8%E9
Тобто я тих, хто протиставляє себе "свідомим" назвав так, як вони того й бажають, тобто "тупими". Якщ вони небажають називатися "тупими", можу називати їх "свідомими".
"А ларчик, то проста откриваєцца" (с) хтось.
да не противопоставляет, и не "свідомим" а свИдомЫм, с сознанием вообще это слово общего не имеет ничего, не делайте вид что не понимаете, к томыже свидоми украйинци сами себя выдумали и противопоставили.Дехто тут протиставляє себе "свідомим".
Тобто, він взнає себе невсідомим.
а ну всё понятно "абы було..." а вдруг инопланетяне прилетят захватить землю то что нам надо капитана Кирка искать срочно и вступать федерацию планет? шоб боялись))))самим не смешно? причина вескаяа що, чекати, поки хтось почне загрожувати чи зробити так, щоб навіть загрожувати боявся?
А як доросла людина Ви можете розмоляти...
Чому був створений блон НАТО... які країни є членами НАТО, чому вони туди вступили, статус Франції в блоці НАТО, чому Франція має такий статус, це для початку...
Коли відповісте на ці питання я посталю інші...
ЗІ я не проти НАТО, я просто бажаю, знати чого це нам буде коштувати, для вступу, в мирний час, під час війни...
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Яке? Наче ж відповів... Ви не відповіли на питання...
БЛ.ЯДЬ, -і, ж., вульг. Розпусна жінка, повія.ЗІ подивітся в своєму словнику, що означає слово БЛЯ,ДЬ...
http://www.slovnyk.net/?swrd=%E1%EB%FF%E4%FC
ви хочте сказати, що Україна буде підкорятися всім вимогам? Безплатно? Як правило, розпусні жінки (повії) беруть гроші.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks